Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 9.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 14, 2011 7:31 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol.9.

sabina skaza pisze:MARIA zmień chwilowo tytuł główny na: PKDT VOL 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA :D

ok!
proponuje aby tyluł przelewu zawierał nick oraz skaldka za jaki miesiac
inaczej we wpływach na konto nie odnajdziemy sie!
np: tytułem składka kociarnia maria_kania za 07/2011
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Czw lip 14, 2011 7:43 Re: PKDT VOL 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA

http://www.facebook.com/event.php?eid=229304090436545

to wydarzenie Zoi na fb
bardzo mi zależy na dobrym domku dla niej, więc kto ma fb, proszę, udostępniajcie..
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Czw lip 14, 2011 11:57 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Obrazek

Biedne przemoczone maleństwo po dzisiejszym deszczu.
Popatrzcie w jego przerażająco smutne oczka.
Czy jest szansa aby w jego oczach pojawiły się iskierki radości?
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Czw lip 14, 2011 12:43 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Sprawa nie dotyczy tylko tego jednego kotka.
Wejherowo, teren WKU, płot od strony bloków
Obrazowo powiem tak - na murku tego płotka wysypałem całą paczkę karmy, takiej 1,5 kg , zaniosłem dokumenty do skarbówki i jak wróciłem to pozostały tylko dojadywane resztki. W skarbówce nie było kolejki.
W takim tempie to nawet w Stoczni karma nie była zjadana.

Takich jeszcze parę z komórki po powrocie ze skarbówki, zjadane resztki karmy
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Poszukiwana chętna osoba do przejęcia opieki nad kotami z Wejherowa.
W promocji dodam koty z półwyspu helskiego
Mruczek, Gapcio, Gucio, Filip, Filemon w jednym żyją domku!
viewtopic.php?f=46&t=80071&p=12585019#p12585019

jarekm

Od: Pon sie 18, 2008 1:33

Post » Czw lip 14, 2011 12:47 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

http://trojmiasto.gumtree.pl/c-Zwierzak ... Z297696642

Dnia 11.07.2011 około godziny 23:00 na gdańskim Przymorzu (ul. Chłopska 34) zaginęła Kotka. Kotka czarno- biała (łaciata) z charakterystyczną czarną kropką na nosie i nieproporcjonalnie długimi wąsami. Roczna, nieduża. Wabi się Kropka. Jeśli wiesz, gdzie jest- proszę ZADZWOŃ tel. 513-390-311 lub 505-992-465 CZEKA NAGRODA
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lip 14, 2011 12:58 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Mój teren mniej więcej, widziałam dzisiaj rano ogłoszenie, będę się rozglądać
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Czw lip 14, 2011 19:54 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Ja nie jestem czlonkinia PKDT, ale tez moglabym sie dolozyc do KOCIARNI ?

W Wejherowie sytuacja kotow jest marna :( Pisalam juz o tym.
W tym miescie panuje generalnie znieczulica i obojetnosc wobec zwierzat.
Dowiadywalam sie telefonicznie w UM odnosnie dofinansowania sterylek, ale od wydzialu srodowiska kierowano mnie do finansowego i spowrotem. Wszyscy mowia - NIE MA NA TO BUDZETU.
Jak wygospodaruje dzien wolny, pojde tam i bede osobiscie "molestowac".

Ja niestety zajac sie kolejnymi kotami nie moge :( Mam pod swoja opieka w sumie 10 szt. plus psa. Na karme wydaje mnostwo kasy. Leczenie tez pochlonelo znaczna czesc mojego budzetu.
Jak juz ide ulica Sobieskiego to tez staram sie miec przy sobie karme dla futer.
Wiecej zrobic nie jestem w stanie :? :(
"Niech no on tylko wróci,
niech no się pokaże.
Już on się dowie,
że tak z kotem nie można.
Będzie się szło w jego stronę
jakby się wcale nie chciało,
pomalutku,
na bardzo obrażonych łapach". W. Szymborska

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=130647

anula790820

Od: Sob lut 19, 2011 21:49

Post » Czw lip 14, 2011 20:35 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Wystawiłam bazarek dla PKDT:
viewtopic.php?f=20&t=130360

No i czy nie będąc członkiem również mogę wpłacać te 20zł?
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Pt lip 15, 2011 0:12 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Dziewczyny, ja nie dam rady w lipcu wpłacić... WIem, że to niby nie jest duża kwota, ale mi ostatnio na jedzenie brakuje dla siebie. Wszystko na koty idzie. Koleżanki w pracy odstępują mi rózne rzeczy do żarcia, mama kupuje zapasy czasami.. Bo mnie nie stać. Wiem, brzmi jakoś idiotycznie.. uroki samotnego mieszkania i spłacania kredytu hipotecznego :/
Od przyszłego miesiąca rezygnuję z karty firmowej "Multisport", więc będe do przodu parę zł i wtedy jakoś dam radę wyskrobywać składkę...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lip 15, 2011 8:00 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Nie twierdzę, że dam radę wpłacać co miesiąc, ale dołączam do pytania, czy też można wpłacić te 20 zł. Postaram sie za to zbierać fanty na bazarki, póki co mam tylko kilka, bo niedawno wszystko wystawiłam na dogomanii.
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Pt lip 15, 2011 8:13 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

anula790820 pisze:Ja nie jestem czlonkinia PKDT, ale tez moglabym sie dolozyc do KOCIARNI ?

W Wejherowie sytuacja kotow jest marna :( Pisalam juz o tym.
W tym miescie panuje generalnie znieczulica i obojetnosc wobec zwierzat.
Dowiadywalam sie telefonicznie w UM odnosnie dofinansowania sterylek, ale od wydzialu srodowiska kierowano mnie do finansowego i spowrotem. Wszyscy mowia - NIE MA NA TO BUDZETU.
Jak wygospodaruje dzien wolny, pojde tam i bede osobiscie "molestowac".

Ja niestety zajac sie kolejnymi kotami nie moge :( Mam pod swoja opieka w sumie 10 szt. plus psa. Na karme wydaje mnostwo kasy. Leczenie tez pochlonelo znaczna czesc mojego budzetu.
Jak juz ide ulica Sobieskiego to tez staram sie miec przy sobie karme dla futer.
Wiecej zrobic nie jestem w stanie :? :(

witaj,
mozesz pomóc, albo finansowo - wplaty na konto PKDT: kociarnia (nie koniecznie tytułem członkowstwo), albo samo PKDT - to pójdzie na te najbardziej potrzebujace w danym momencie, albo pomóc nie materialnie tj. albo robiąc ogłoszenia, albo pozyskać jakieś fanty i robić bazarki na PKDT (w porozumieniu np ze mną- pomogę) albo przekazujac fanty na bazarki (do mnie) albo co kolwiek masz zbednego (od spranych reczników, koców, czyscideł bawełnianych po środki czystości, miski kuwety no poprostu co Ci zbednego itd.) bedą tez dyzury w kociarni (jak bys dysponowała czasem, kazda pomoc bedzie potrzebna) co Ci inego przyjdzie do głowy to pytaj moze być na priw lub tel. 502 284 351 co mogę to pomogę
dziękuje
Obrazek

maria_kania

Post » Pt lip 15, 2011 8:15 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Betbet pisze:Nie twierdzę, że dam radę wpłacać co miesiąc, ale dołączam do pytania, czy też można wpłacić te 20 zł. Postaram sie za to zbierać fanty na bazarki, póki co mam tylko kilka, bo niedawno wszystko wystawiłam na dogomanii.

Betbet
mozesz, potrzebne beda pieniażki na urzadzenie Kociarni i jej utrzymanie
wpłata skoro nie koniecznie bedzie członkowska to pisz w tytule PKDT Kociarnia np od Betbet
a w bazarkach chetnie pomogę itd
dziękuje
Obrazek

maria_kania

Post » Pt lip 15, 2011 8:18 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

Morela80 pisze:Wystawiłam bazarek dla PKDT:
viewtopic.php?f=20&t=130360

No i czy nie będąc członkiem również mogę wpłacać te 20zł?

dziękujemy bardzo za bazarek!

wpłacać pieniadze tak
albo jako składki co miesieczne członkowskie (o ile chcesz co miesiac to robić) i nick z forum albo poprostu Kociarnia i nick z forum
dziękuje
Ostatnio edytowano Pt lip 15, 2011 8:36 przez maria_kania, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maria_kania

Post » Pt lip 15, 2011 8:20 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

KaleidoStar pisze:Dziewczyny, ja nie dam rady w lipcu wpłacić... WIem, że to niby nie jest duża kwota, ale mi ostatnio na jedzenie brakuje dla siebie. Wszystko na koty idzie. Koleżanki w pracy odstępują mi rózne rzeczy do żarcia, mama kupuje zapasy czasami.. Bo mnie nie stać. Wiem, brzmi jakoś idiotycznie.. uroki samotnego mieszkania i spłacania kredytu hipotecznego :/
Od przyszłego miesiąca rezygnuję z karty firmowej "Multisport", więc będe do przodu parę zł i wtedy jakoś dam radę wyskrobywać składkę...

wiesz, samo życie..
nie przejmuj się,
a czy udało Ci sie doleczyć? bo na poczatku Ty musisz mieć siły i zdrowie aby dalej pomagac...
pozdrawiam.
Obrazek

maria_kania

Post » Pt lip 15, 2011 9:00 Re: PKDT 9. SKŁADKI CZŁONKOWSKIE 20 ZŁ MIES.- KOCIARNIA strona10

zapraszam na bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=130374
Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]