OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt cze 24, 2011 20:56 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Ciąg dalszy fotek asinych futerek, zanim wszystkim siwe brody urosną... :oops:

Igiełki, Nastka i Niusia

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Bury Pikuś, Wojcio i Biseczek

Maluszki od rozmnażaczki

Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt cze 24, 2011 21:35 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

co to za czarny potwór? :strach:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob cze 25, 2011 8:59 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Patmol pisze:co to za czarny potwór? :strach:

To nasz Wojtek.Kawał cholery . Kochają sie w nim wszystkie kocie panny co do nas trafiają. Taki w typie :słodki drań. Zazdrośnik okrutny.Sieje zamęt i bójki w domu.

Mam dziś zły dzień.Bardzo. Humor został w lepszych czasach. Koty wyczuwają mój nastrój i ...Ech, ściera, domestos...Błędne koło.
Dziś z Nastką do weta.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob cze 25, 2011 17:23 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

moze ktoś by choć grzecznościowo kotami sie pozachwycał :roll: Choć ciupeńkę :cry:

Zła passa trwa. Telefony o Igiełki powalają. Najfajniejsze sa takie, gdzie dzwoniący nie mogą trafić na imię wybranego kota z całej listy wypisanej sobie.
Nigdzie nie ma w ogłoszeniu błagania o wzięcie kota a tak sie ludzie zachowują.Jakbym mi łaskę robili. W jednej rozmowie usłyszałam,ze pani ma doświadczenie z kotami. Bo miała kota jak była mała.Teraz ma 30-tkę.
Ja chyba jestem mało normalna i te koty tak sobie siedzą bo mi trudno rozstać sie z nimi.
TZ też sie dostało. Wykazał współczucie dzwoniącym :evil: Zły ruch :mrgreen:

Nastka lepiej troszkę.Zaliczona wizyta u weta i 2 zastrzyki.Na jutro zastrzyk do domu dostaliśmy.W poniedziałek kontrola. Smarcze się. Trze nosek, ranki aż sie porobiły.
W poniedziałek mam mega kontrolę w pracy.Przyjeżdżają 3 harpie.Dziś mi się błędy śniły . Oraz ich wielkie zęby i węże wijące się na głowie.Ja będę jako ta wężliczka wiła sie w poniedziałek. :cry:
I pogoda też do doopy :cry:
Obrazek

ASK@

Post » Sob cze 25, 2011 20:56 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Kotecki masz przepiękne Asiu. :lol: Za kontrolę trzymam kciuki ,będzie dobrze nie w takich sytuacjach sobie radziłaś. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob cze 25, 2011 21:52 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu Igiełkowe maluchy śliczne ,fotki powalające szczególnie te przytulaszcze
rodzeństwa :1luvu:
A rudy od rozmnażaczki :1luvu: :1luvu:

Kontroli dasz radę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
tak profilaktycznie :mrgreen: potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie cze 26, 2011 8:15 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu-współczuję kontroli,to zawsze dołuje!-ale będzie dobrze-zobaczysz! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I miłego,słonecznego dnia zyczę -naładuj akumulatorki! :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie cze 26, 2011 9:41 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu, trzymam kciuki, żebyś dobrze zniosła kontrolę. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Nie cze 26, 2011 10:21 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu, wiem, ostatnio wszędzie się robi niefajnie. Niech u Ciebie się szybko poprawia. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie cze 26, 2011 12:26 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Obrazek
Te uszi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :lol:

Obrazek
Biseczek już wielki tygrys :1luvu: A jaki ma śliczny instrument muzyczny... :lol: :lol: :lol: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Nie cze 26, 2011 19:23 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Fakt,Bisio ma bębenek sporawy.Kto by pomyślał,że kiedyś był taki chory .Nikt nie dawał mi nadziei na jego dobre i godne życie. To prześliczny kot i mocno charakterny. Ale kocha ludzi i kocha koty. Z powodów mocno finansowych odkładam ciągle kolejne RTG. Niby zawsze jest coś pilniejszego.Inny chory zwierz, nowy zwierz...Ale jest drugie dno. Będę musiała podjąć decyzję co dalej. Jak będzie lepiej, to ogłoszenia wypadało by zrobić. Nie deklaruję ,że mały u nas zostanie.Jednak nasz związek, a szczególnie moje przywiązanie do niego jest inne .Może to złe i niesprawiedliwe w stosunku do innych kocich bied.Ale jego dosłownie wyciągnęłam z drugiej strony. Każdy położył na nim kreskę. Jest kotem z powodu swoich "uszkodzeń' trudno adopcyjnym.Wiem,ze może być trudno o dobry dom. I wiek ma już nie adopcyjny.
Nie będę teraz o tym myśleć. Ale przemyka mi to przez łepetynkę jak na kocia patrzę.

Igiełki zagnieździły sie w łóżku na maksa. Śpią (szczególnie mały) do góry kołami. Nie przeszkadza im obecność kopiących nóg, wiercących się ciał, sapanie i chrapanie. Kołderka musi być. Dziś Igunia bawiła się z...Kajką. Mała i zwiewna elficzka ze stepującym czołgiem. Ale to było po wyspaniu się. Bo Bisek+Igiełki od 3 rano do 11 przed południem ganiały się na zabój. Bisek nawołuje gówniarstwo jak rodzona mama.Grucha i ćwierkoli. Choć jego instynkta tatusiowe kończą sie przy ich misce. Wtedy jest malutkim, skrzywdzonym koteczkiem co swojej porcji nie dostał.
Obrazek

ASK@

Post » Pon cze 27, 2011 7:48 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Asiu trzymaj sie :ok: u mnie też same problemy i totalny dół :cry:

Maria Szczyglińska

Od: Pt gru 03, 2010 14:58

Post » Pon cze 27, 2011 7:58 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

Maria Szczyglińska pisze:Asiu trzymaj sie :ok: u mnie też same problemy i totalny dół :cry:

zaraz harpie przyjdą. Trzymajcie kciuki.
Obrazek

ASK@

Post » Pon cze 27, 2011 8:09 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

zaraz harpie przyjdą. Trzymajcie kciuki.[/quote]
Trzymamy :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 27, 2011 8:29 Re: OTW4-Srebrna Igunia i plamiasty Ignaś DS szukają!

:ok: :ok:
:ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]