Anielka bez oczka !!Długo czekała i się doczekała! Nareszcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 7:43 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Na tej fote wyszła szczuplej niż wygląda w realu :wink:
Tak na żywo to puchata lśniąca czarna prawie -kulka..
Wczoraj miała opdały i bawiła się tekturą ...biedny Łukaszek na dole ...pewnie się czuje jak w bajce o Pawle i Gawle.
Gacek ,kocurek urwis -zapedził się na teren Anielki i się zrobiła zadyma fju fju..Anielka się skuliła, zawyła ..aż się włączyłam i rozgoniłam towarzystwo..
Z kilka minut Aniela poprawiła fryzurę , bo damie nie wypada i przechadzała się jak po wybiegu po swoim terenie...
Tak wogóle fajna jest i byłaby ozdobą domu i kanapy :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lis 10, 2011 7:50 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Gacuś-łobuz specjalnie chodzi do Anielki i ją wkurza. Też kiedyś chciałam go odgonić ale chyba myślał, że to taka zabawa :roll: Uciekł na chwilą i zaraz był z powrotem. Ale wtedy miał jakiś atak głupawki bo zaczepiał wszystkie koty po kolei :roll:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw lis 10, 2011 12:23 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Fundacja KOT pisze:Anielka niestety jest charakterna, potrafi przywalić łapą, pozwala właściwie tylko na głaskanie po łebku i to nie za długo. Na koty reaguje jak pies bojowy, gania je jak tylko wejdą na zaanektowane przez nią terytorium, agresywnie i na poważnie; ale w tym akurat nie widzę większego problemu, bo sporo ludzi szuka jednego kota do adopcji i ona doskonale się nadaje. Ogólnie uwagi człowieka się domaga, ociera się i mruczy, chwilami miewa głupawki i wtedy pięknie się bawi. Myślę, że w swoim domu troszkę złagodnieje i się wyluzuje, bo w fundacji jest spięta, znalazła sobie swój kącik, ale ciągle jakieś koty jej tam włażą i się denerwuje.
Anielka ma bardzo ładne futerko, lekko puchate.
Najnowsze zdjęcie, zupełnie przypadkowe, przy okazji fotografowania innego kota:

Obrazek

Jaka wypasiona, lśniące futerko i bardzo miła mordka. Śliczna ona jest, poważnie.

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Czw lis 10, 2011 12:26 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

I bardzo fotogeniczna. Moje koty na zdjęciach wyglądają jak rozlazłe ropuchy. :lol:

golla

Post » Czw lis 10, 2011 12:30 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

golla pisze:I bardzo fotogeniczna. Moje koty na zdjęciach wyglądają jak rozlazłe ropuchy. :lol:

no wiesz.....
Frezja zawsze była fotogeniczna 8)
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw lis 10, 2011 12:32 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

becia_73 pisze:
golla pisze:I bardzo fotogeniczna. Moje koty na zdjęciach wyglądają jak rozlazłe ropuchy. :lol:

no wiesz.....

Pewnie, ale na pewno ja tych zdjęć nie robiłam :ryk:

golla

Post » Czw lis 10, 2011 12:34 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

golla pisze:
becia_73 pisze:

no wiesz.....

Pewnie, ale na pewno ja tych zdjęć nie robiłam :ryk:

no to trzeba jasno powiedzieć,że nie kot rozlzły tylko fotograf amator :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw lis 10, 2011 12:42 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Wkleiłam banerek i teraz to już na bank Anielka znajdzie dom. Zresztą zaczął się sezon na koty a co dopiero na puchate Anielki. Nowa strona Fundacji KOT wypełnia się z dnia na dzień fotkami zwierzaków do adopcji, bo widziałam. Każdy znalazłby u Was kota właśnie dla siebie czy to spokojnego czy urwisa. Zapraszamy, więc chętnych na stronę Fundacji KOT. Wchodźcie i wybierajcie ludziska, bo warto. Każdy kotek jest odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony i starsze koty wykastrowane i każdy zwierzak ma swoją własną książeczkę zdrowia ..... nawet ja takiej nie mam. :mrgreen:

golla

Post » Czw lis 10, 2011 13:45 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

golla pisze:Wkleiłam banerek i teraz to już na bank Anielka znajdzie dom. Zresztą zaczął się sezon na koty a co dopiero na puchate Anielki. Nowa strona Fundacji KOT wypełnia się z dnia na dzień fotkami zwierzaków do adopcji, bo widziałam. Każdy znalazłby u Was kota właśnie dla siebie czy to spokojnego czy urwisa. Zapraszamy, więc chętnych na stronę Fundacji KOT. Wchodźcie i wybierajcie ludziska, bo warto. Każdy kotek jest odrobaczony, odpchlony, zaszczepiony i starsze koty wykastrowane i każdy zwierzak ma swoją własną książeczkę zdrowia ..... nawet ja takiej nie mam. :mrgreen:

no ksiązeczka od weta ..mogę Ci załatwić jak chcesz..wypełnisz sobie :mrgreen: 8)
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw lis 10, 2011 14:58 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Przydałaby mi się taka książeczka zdrowia, bo swoją z okresu dzieciństwa gdzieś zapodziałam. Nawet nie wiem na co byłam szczepiona :roll:

golla

Post » Pt lis 18, 2011 19:49 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

A ja z uporem maniaka cały czas z nadzieją zaglądam do Anielki.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pt lis 18, 2011 22:30 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Ja jutro do niej zajrzę osobiście, do fundacji :wink:

justyna p

Post » Sob lis 19, 2011 0:45 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Pozdrów ją ode mnie. Ja nie zaglądam do Fundacji, bo ostatnim razem jak zaglądnęłam to zgarnęłam Frezję :lol:
Zresztą pozdrów wszystkie koty od Frezji, z pewnością część z nich ją pamięta.

golla

Post » Sob lis 19, 2011 13:19 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

golla pisze:Pozdrów ją ode mnie. Ja nie zaglądam do Fundacji, bo ostatnim razem jak zaglądnęłam to zgarnęłam Frezję :lol:
Zresztą pozdrów wszystkie koty od Frezji, z pewnością część z nich ją pamięta.

To jest właśnie dobre ćwiczenie na silną wolę..
Ja ma często ochotę zabrać jakiegoś bidaka do domu, np wczoraj Pchełkę jak się rozmruczała chyba pierwszy raz w życiu...
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie lis 20, 2011 16:53 Re: Anielka bez oczka nadal czeka na dom!!Długo już...

Za to w sobotę Pchełka szalała z Łukaszkiem :lol: Widzę, ze sie polubili :ok:
Anielka bez zmian, na szczęście Gacuś mniej ją zaczepia, ale co jakiś czas musi, no musi przeleźć przez jej terytorium i wtedy Anielka warczy na niego.

justyna p

[poprzednia][następna]