Korespondentka pisze:Kozalinka hałaśliwa - za oknem kociarni jest wybieg na który wyprowadzam
dobermankę. Kozalina na jej widok przemienia się w lwa.
do mnie przemówiła Kozalinka. Ma dziewczyna w oczach tę ikrę i widać, że żywemu nie popusci

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Korespondentka pisze:Kozalinka hałaśliwa - za oknem kociarni jest wybieg na który wyprowadzam
dobermankę. Kozalina na jej widok przemienia się w lwa.
dagmara-olga pisze:kciuki trzymamy za Ciebie
Korespondentka pisze:dagmara-olga pisze:kciuki trzymamy za Ciebie
Trzymanie kciuków bardzo się przyda, bo już na rękach nie ma miejsca na nowe zadrapania.
Ktoś, kto nie wie, że pracuję w schronisku pewnie jest bardzo zdziwiony widząc moje łapy - łapy ostatniego zakapiora.
delfinka pisze:Korespondentka pisze:dagmara-olga pisze:kciuki trzymamy za Ciebie
Trzymanie kciuków bardzo się przyda, bo już na rękach nie ma miejsca na nowe zadrapania.
Ktoś, kto nie wie, że pracuję w schronisku pewnie jest bardzo zdziwiony widząc moje łapy - łapy ostatniego zakapiora.
Przydałoby Ci się dobre lekarstwo. Smarujesz i po 2-3 nie śladu, bezbliznowo!. Mówię oczywiście o propolisie.
Jeśli podasz jakiś adres kontaktowy to zapakuję i wyślę listem z przepisem co z tym dalej robić.
Normalnie propolis sprzedaję, ale Tobie, ze względu na zwierzaki, dam gratisowo![]()
Jakość jest gwarantowana, nie to co można np. na allegro kupić
Jesli się zdecydujesz, to za tydzień będę miała już pierwszy tegoroczny.
Coś mi się z sunią nie zgadza, jak to waży 4 kg!,
toż to tyle co średnia kotka.
Korespondentka pisze:A sunia jest maleńka. Mamy 2 takie kruszyny, dorosłe suczki, ale takie miniaturki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 6 gości