Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 20:41 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

ula-misia pisze:jasne Felusiu,nadmorskie powietrze i te sprawy :P , latem cieplutko i bikini u babeczek.No gdzie jak nad morzem można sobie popatrzeć :ryk: :kotek: :ok:

Niestety by oglądał bikini nad morzem to muszę go do Kasi na wakacje wysłać bo na razie przebywa na Mazurach.Bazyli za to chyba chciał bym rosół z sowy ugotowała ,a tu pańcia w panikę wpadła .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie sty 09, 2011 1:21 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

No właśnie bo my tu lekkie niedomówienie spowodowałyśmy ;)

Bo ja jestem z Gdańska, natomiast Feluś ze Szczytna. A że jakoś mam sentyment do kotów ze Szczytna to tak im kibicuję ;)

Tym bardziej nam miło, że jest jeszcze ktoś kto trzyma za Felusia kciuki i kibicuje nam na wątku :D

A Felek ukochał sobie Mazury i nie chce się stamtąd ruszyć. Felek do domu. Domki, już, już brać :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie sty 09, 2011 9:36 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dziękuję Kasiu ,że masz sentyment do naszych kotów bo same byśmy sobie nie poradziły.Jakoś kotami nikt się tutaj nie interesuje ,bardziej chyba pomaga się psom .Chociaż i tych osób jest garstka niestety.Ja kocham koty i psy równie mocno.Koleżance z Włocławka też dziękuję za zainteresowanie i prosimy dalej do nas zaglądaj.

horacy 7

Post » Nie sty 09, 2011 11:17 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

No pewnie,że będę. Nawet jakbyście nie chcieli to i tak po cichutku będę podglądać i kibicować.Pozdrawiam i dalej trzymam kciuki :kotek: :ok: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie sty 09, 2011 21:21 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felusiu nie spadamy a domku szukamy.

horacy 7

Post » Pon sty 10, 2011 0:19 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Szukamy i w końcu na pewno znajdziemy :ok:
po_prostu_kaska

Post » Pon sty 10, 2011 19:25 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felusiu na Mazury też jeżdżą kobitki i chodzą w bikini. A latem nad morz na wakacje z Dużą-czemu nie :kotek: :ok: :ryk:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pon sty 10, 2011 19:32 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dobrego domku szukamy ,właśnie kilka minut temu otrzymałam nowe zdjęcia Maza to jest czarny maluszek z pierwszej grupy zabranej razem z Maciusiem.Wygląda cudownie ,siedziało sobie takie piękne czarne cudo na stole świątecznym.Ma cudowną pańcie ,pana też i widzę jaki jest pewny siebie i szczęśliwy.Szkoda ,że nie wszystkie domki piszą co z kotkami .Do Tolka braciszka Felka muszę się wybrać na wizytę po adopcyjną bo nie wiem co u niego.Szukam też takiego cudownego domu dla Felusia.

horacy 7

Post » Pon sty 10, 2011 19:35 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

ula-misia pisze:Felusiu na Mazury też jeżdżą kobitki i chodzą w bikini. A latem nad morz na wakacje z Dużą-czemu nie :kotek: :ok: :ryk:
Co prawda to prawda na Mazurach też tak możemy w bikini pochodzić.

horacy 7

Post » Pon sty 10, 2011 21:51 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

horacy 7 pisze:Dobrego domku szukamy ,właśnie kilka minut temu otrzymałam nowe zdjęcia Maza to jest czarny maluszek z pierwszej grupy zabranej razem z Maciusiem.Wygląda cudownie ,siedziało sobie takie piękne czarne cudo na stole świątecznym.Ma cudowną pańcie ,pana też i widzę jaki jest pewny siebie i szczęśliwy.Szkoda ,że nie wszystkie domki piszą co z kotkami .Do Tolka braciszka Felka muszę się wybrać na wizytę po adopcyjną bo nie wiem co u niego.Szukam też takiego cudownego domu dla Felusia.

Znajdziemy mu taki dom :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 11, 2011 16:15 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

będzie domeczek dla Felusia :kotek: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Wto sty 11, 2011 19:59 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Feluś wciąż czeka ;)
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 11, 2011 21:15 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dzisiaj telefonowała pani z Lidzbarka Warmińskiego z którą rozmawiałam jakiś czas temu ,ale pani nie miała jak przyjechać po kota.Zadeklarowałam ,że mogę kota dowieść do Olsztyna czyli połowę drogi ,jeżeli syn pani zgodzi się na drugą połowę z Olsztyna do Lidzbarka to Feluś będzie miał dom.Troszkę mnie martwi ,że pani mieszka na parterze i koty u niej wychodzą.Jednak chyba mają u pani dobrze skoro jeden żył 14 lat ,a został jeszcze 10 letni rudzielec.Więc czekamy i trzymamy kciuki .

horacy 7

Post » Wto sty 11, 2011 21:16 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Się robi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sty 11, 2011 21:53 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Moje potwory dzisiaj oszalały musiałam dzisiaj odrobaczyć towarzystwo i wyglądam jakbym został przeciągnięta przez kolczaste krzaki cała w rysach.Towarzystwo pluło,drapało ,gryzło i wymiotowało.Pokonałam cztery koty i dwa psy ,a czuję jakbym walczyła z 1000 .Podanie tabletki okazało się nie lada wyczynem ,jeszcze nigdy nie było tak ciężko jak dzisiaj.

horacy 7

[poprzednia][następna]