30 kotów w kawalerce. Zielonka k. W-wy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 17:41 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

kelly pisze:Jakie rzeczy najlepiej sprzedadzą się na bazarku?

Ja chętnie zakupię płyty winylowe i stare komputery z lat '80 oraz gry telewizyjne.

iza5

Od: Śro cze 18, 2008 17:44

Post » Pon lis 22, 2010 17:51 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

ksiezna_kluska pisze:czy ktoś może będzie jechał do zielonki w tej sprawie? mam niby niedaleko ale chwilowo brak auta, a rzeczy zbierze się sporo... jestem po drodze do zielonki (jadąc z siekierkowskiego).

Może podjadę proszę o pw z dokładniejszym adresem i tel. :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lis 22, 2010 17:59 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Poprosze o kontakt (moze byc sms - oddzwonie) w sprawie jedzonka dla kotow. Moj nr 0 513 430 207/Agnieszka

Wesi

Od: Wto paź 19, 2004 8:29

Post » Pon lis 22, 2010 19:15 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Wesi pisze:Poprosze o kontakt (moze byc sms - oddzwonie) w sprawie jedzonka dla kotow. Moj nr 0 513 430 207/Agnieszka

Zielonkowe koty dostaną jedzonko gratis :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i drapak :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lis 22, 2010 19:16 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 22, 2010 21:56 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Uff przeczytałam cały wątek :) Spora gromadka...
Czy jest już jakiś odzew z ogłoszeń kotków? Mogę pomóc w ogłaszaniu u mnie na tablicy ogłoszeń - tam też ludziska chodzą :ok:

Antares

Od: Wto lip 20, 2010 18:22

Post » Pon lis 22, 2010 22:11 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco
W sprawie intestinala odezwę się jutro.

Cieszy mnie, że dużo Osób pomaga tym kocinom.

przyjaciel_koni

Od: Nie lis 11, 2007 21:01

Post » Pon lis 22, 2010 22:12 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Wesi pisze:Poprosze o kontakt (moze byc sms - oddzwonie) w sprawie jedzonka dla kotow. Moj nr 0 513 430 207/Agnieszka

już! już piszę!
dziękuję :1luvu:
Obrazek

ksiezna_kluska

Od: Wto lut 03, 2009 17:04

Post » Pon lis 22, 2010 22:35 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

I ja również dziękuję wszystkim za ofiarowanie pomocy! :1luvu: :1luvu: :1luvu: To bardzo budujące!
Odpowiadam na pytanie, co by się przydało oprócz karmy i żwirku:
środki czystości - bo sprzątanie nigdy się nie kończy
jakieś koce, narzuty - szybko się zużywają
kuwety
drapaki, zabawki/sprzęty dla kotów.
Oprócz tego pani Elżbieta wspominała, że już się jej poniszczyły torby do noszenia kotów. Czyli przydałaby się torba do noszenia kota na ramię, cała zamykana - może ktoś ma taką i nie używa. Kontenerek pani Elżbieta ma, ale on jest dobry do samochodu, do noszenia pieszo niezbyt.
I tyle, co mi przychodzi do głowy. Jutro mam sie spotkać z panią Elzbietą, może są do niej pytania? :)

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Pon lis 22, 2010 22:47 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Antares pisze:Uff przeczytałam cały wątek :) Spora gromadka...
Czy jest już jakiś odzew z ogłoszeń kotków? Mogę pomóc w ogłaszaniu u mnie na tablicy ogłoszeń - tam też ludziska chodzą :ok:

Oj, spora... Na razie jeden kotek miał ogłoszenia /ale za to jaki! :) /. Odzew jest :wink:
Bardzo potrzebne są ogłoszenia, oczywiście!
I tu mi się przypomniało, co jeszcze jest potrzebne:
dobry aparat foto w komplecie z osobą, która umie się nim posługiwać.
Jest trochę zdjęć, ale potrzeba dużo więcej i lepszych technicznie.

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Pon lis 22, 2010 23:00 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

carmenco pisze:
Antares pisze:Uff przeczytałam cały wątek :) Spora gromadka...

Oj, spora... Na razie jeden kotek miał ogłoszenia /ale za to jaki! :) /. Odzew jest :wink:
Bardzo potrzebne są ogłoszenia, oczywiście!
I tu mi się przypomniało, co jeszcze jest potrzebne:
dobry aparat foto w komplecie z osobą, która umie się nim posługiwać.
Jest trochę zdjęć, ale potrzeba dużo więcej i lepszych technicznie.

To super że jest odzew...zresztą nie dziwota skoro kocisko takie piękne poszło na pierwszy ogień :)
Ja z Gliwic więc nie pomogę w fotografowaniu, ale ogłoszenia w takim razie u siebie powystawiam. Jutro się zgłoszę na PW dogadać szczegóły bo dziś to już troszkę padam na nos ;)
Dobrze, że Pani Elżbieta pozwala sobie pomóc i współpracuje :ok:
Pozdrawiam!

Antares

Post » Wto lis 23, 2010 0:38 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Ja tez poproszę o jakieś namiary do przelewu.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Wto lis 23, 2010 10:16 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

Słabo z tymi ogłoszeniami. Martwi mnie to, bo na razie temat jest świeży, jest wokół niego jako taki ruch, ale za chwile na forum pojawi się kolejna kawalerka, a w niej kilkadziesiąt kotów i do p.Elżbiety przestaną spływać pieniądze. Widziałam to na forum wiele razy, nie oceniam, po prostu tak to jakoś działa. Dlatego przede wszystkim trzeba szukać domów dla kotów.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Wto lis 23, 2010 10:59 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

wania71 pisze:Słabo z tymi ogłoszeniami. Martwi mnie to, bo na razie temat jest świeży, jest wokół niego jako taki ruch, ale za chwile na forum pojawi się kolejna kawalerka, a w niej kilkadziesiąt kotów i do p.Elżbiety przestaną spływać pieniądze. Widziałam to na forum wiele razy, nie oceniam, po prostu tak to jakoś działa. Dlatego przede wszystkim trzeba szukać domów dla kotów.

Zgadzam się - trzeba kociakom domy znaleźć bo 30 kotów w kawalerce...to nie może tak być :roll: . Potrzebne są uporządkowane, pełne informacje o każdym kocie z osobna, z tych które idą do adopcji. Jeśli któreś mają być wyadoptowane razem to też trzeba zaznaczyć. Bo jak na razie, informacje są niepełne i strasznie wymieszane - ktoś kto się nie orientuje w sytuacji niestety, nie dojdzie do tego co i jak :?
Chyba, że już takie uporządkowane informacje gdzieś są poza wątkiem to bardzo bym prosiła o przesłanie na maila: kot@natymczasie.pl
Pozdrawiam!

Antares

Post » Wto lis 23, 2010 11:02 Re: 30 kotów w kawalerce - głodują! Zielonka k. W-wy

No ja nadal czekam na informacje do ogłoszeń :) bo trzeba zrobić :) mnie tu czeka 180ogłoszeń 8O :) Także czekam na PW :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]