kelly pisze:Jakie rzeczy najlepiej sprzedadzą się na bazarku?
Ja chętnie zakupię płyty winylowe i stare komputery z lat '80 oraz gry telewizyjne.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kelly pisze:Jakie rzeczy najlepiej sprzedadzą się na bazarku?
ksiezna_kluska pisze:czy ktoś może będzie jechał do zielonki w tej sprawie? mam niby niedaleko ale chwilowo brak auta, a rzeczy zbierze się sporo... jestem po drodze do zielonki (jadąc z siekierkowskiego).
Wesi pisze:Poprosze o kontakt (moze byc sms - oddzwonie) w sprawie jedzonka dla kotow. Moj nr 0 513 430 207/Agnieszka
Wesi pisze:Poprosze o kontakt (moze byc sms - oddzwonie) w sprawie jedzonka dla kotow. Moj nr 0 513 430 207/Agnieszka
Antares pisze:Uff przeczytałam cały wątekSpora gromadka...
Czy jest już jakiś odzew z ogłoszeń kotków? Mogę pomóc w ogłaszaniu u mnie na tablicy ogłoszeń - tam też ludziska chodzą
carmenco pisze:Antares pisze:Uff przeczytałam cały wątekSpora gromadka...
Czy jest już jakiś odzew z ogłoszeń kotków? Mogę pomóc w ogłaszaniu u mnie na tablicy ogłoszeń - tam też ludziska chodzą
Oj, spora... Na razie jeden kotek miał ogłoszenia /ale za to jaki!/. Odzew jest
![]()
Bardzo potrzebne są ogłoszenia, oczywiście!
I tu mi się przypomniało, co jeszcze jest potrzebne:
dobry aparat foto w komplecie z osobą, która umie się nim posługiwać.
Jest trochę zdjęć, ale potrzeba dużo więcej i lepszych technicznie.
wania71 pisze:Słabo z tymi ogłoszeniami. Martwi mnie to, bo na razie temat jest świeży, jest wokół niego jako taki ruch, ale za chwile na forum pojawi się kolejna kawalerka, a w niej kilkadziesiąt kotów i do p.Elżbiety przestaną spływać pieniądze. Widziałam to na forum wiele razy, nie oceniam, po prostu tak to jakoś działa. Dlatego przede wszystkim trzeba szukać domów dla kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości