3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 03, 2010 23:47 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

żartujesz :?: :)
przecież nie mogę wysłać swoich miłości w niepewne miejsca..choć nigdy do końca się nie wie..
mam teraz Julcię ktore jedzie w środę do b.fajnego domku-mam nadzieję :) ,mam Lalunie z Palucha i Chmurkę od magdajędral,ktore wyślę albo jako dwupak albo ,jeśli pojedynczo to tylko na dokocenie do ok rocznego,dwuletniego przyjaciela.w pon przyjeżdża Jadzia za schronu z Wrocka na sterylkę i rekonwalescencję a po 10 dniach do swojego DS :),
lada dzień przyjeżdża do mnie Tri z Częstochowy no i czekam na 2-3 maluchy które ma złapać Never.
na pocz brałam(przez 2-3 mies) kociaki na swój koszt ale niestety wymiękłam i teraz biorę ze wsparciem na michę i z zapewnionymi ogłoszeniami.. :oops: mam wielką nadzieję że po nowym roku będzie lepiej i znowu będę mogla brać bez wsparcia :D

no i mam swoich 6 stalych kiciów + jedną-mamusie Arniego i ok 11 przychodzi do stolówki w ogródku :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 03, 2010 23:50 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

Proszę Cię, odwalasz naprawdę masę dobrej roboty - dlatego tym bardziej namawiam na własny wątek, żebyśmy nadążali za Twoimi zmianami i potrzebami także - a nuż ktoś coś będzie miał do oddania czy choćby wspomoże finansowo właśnie :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 03, 2010 23:53 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

dzięki :D
na prawdę muszę założyć wątek aby chociaż przedstawić moje stałe kicie-są też przepiękne :1luvu:
tylko czasu brak,bo ja jeszcze ma ogród o który muszę dbać-zimą będzie go wiecej to to zrobię :)
dziękuję za wszystkie miłe słowa.
tu jest wiele fajnych osób..prawie każdy się stara :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro lis 03, 2010 23:54 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

Iwonko dobra robota z Arnim i Mrusią :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 04, 2010 0:00 Re: 3-miesięczny CZARNULEK ARNI już w swoim domu! :D :D :D

noooo,fajnie trafily slodziaki :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

smarti

[poprzednia]