Milenka z oklapniętym uszkiem-już w domku - kalciwiroza

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 30, 2010 20:40 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Mimisia pisze:Milenka jutro pojedzie do Pauliny. Renaty syn zgodził się po południu je zawieźć. Ufff :) Milenka nie jest już zachwycona klatką, kombinuje jak się wydostać.

Synu Renaty - dziekuje :mrgreen: !
To w koncu kogo jutro poznam? Renate? Moze Mimisie - a tak chcialabym pokazac Ci Macka :)! I kogo jeszcze :)?
Obrazek

Paulina78

Od: Sob sie 21, 2010 23:04

Post » Pon sie 30, 2010 21:26 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Nie wiem czy Milenka reaguje na imię :) Koty są mądre, zrozumie, jak jej zmienisz imię, a szczególnie, gdy będziesz ją wołała nowym imieniem stojąc przy otwartej lodówce :)
Na pewno poznasz jutro Renatę, pewnie też Kalinę (kalinuwkę), która będzie jechała z inną kotką parę ulic od Ciebie. Ja nie wiem czy dotrę, może metrem po pracy dojadę, ale to zależy jak się będę czuła, bo mnie w kościach coś łamie...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pon sie 30, 2010 22:50 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

nareszcie :D ciotki ukłony dla was :piwa: :ryk: :ryk: :ryk: ...Paulina to jak sobie tam juz wszystko z kocinką porobisz czekam na fotki na Nk :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sie 31, 2010 18:08 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Jeszcze parę minut...dziewczyny już dojeżdżają do Pauliny. Żeby tylko Milenka dogadała się ze zwierzyńcem!

CatAngel, jeszcze raz bardzo Ci dziękuję, że zamieściłaś Milenkę na N-K. Nie miałam pojęcia, że prowadzisz taki fajny adopcyjny profil. Szczerze mówiąc, jak dostałam jakiś czas temu do niego zaproszenie, to nie wiedziałam wogóle o co chodzi, myślałam, że to kolejny fikcyjny profil ze zdjęciami zwierząt do pooglądania. A to dzięki niemu Milenka i pewnie wiele innych zwierząt znalazło domy. Wielkie ukłony za to co robisz!

Mimisia

Post » Wto sie 31, 2010 18:13 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

A proszę bardzo i nie ma za co :ryk: Ja mam na profilu w znajomych taką dziewczynę co mi pomaga :ok: i poprosiłam ją czy może Milenke dać do siebie. Po jakimś czasie luknęłam do niej na zdjęcie kocinki a tam właśnie Paulina pisała o niej. No to mówie sobie co mi szkodzi spróbować. I napisałam do Pauliny :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mimisia a która to ty jesteś bo tyle tych ludzi tam mam że nie wiem :oops:

CatAngel

Post » Wto sie 31, 2010 18:22 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

CatAngel pisze:A proszę bardzo i nie ma za co :ryk: Ja mam na profilu w znajomych taką dziewczynę co mi pomaga :ok: i poprosiłam ją czy może Milenke dać do siebie. Po jakimś czasie luknęłam do niej na zdjęcie kocinki a tam właśnie Paulina pisała o niej. No to mówie sobie co mi szkodzi spróbować. I napisałam do Pauliny :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mimisia a która to ty jesteś bo tyle tych ludzi tam mam że nie wiem :oops:

A ja to ta najpiękniejsza ;)

Mimisia

Post » Wto sie 31, 2010 18:28 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Już się nie mogę doczekać jak Milenkę zobaczę na naszej klasie u Pauliny :ryk: :1luvu:

CatAngel

Post » Wto sie 31, 2010 18:31 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Mimisia pisze:

A to już wiem :ok: z kim mam do czynienia przez ostatnich pare dni :roll: :ryk:

CatAngel

Post » Wto sie 31, 2010 18:36 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

CatAngel pisze:
Mimisia pisze:

A to już wiem :ok: z kim mam do czynienia przez ostatnich pare dni :roll: :ryk:

To i Ty się ujawnij, żeby było sprawiedliwie! :lol:

Mimisia

Post » Wto sie 31, 2010 18:40 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Jak wyadoptuję jeszcze jednego zwierzaka to ujawnie się :mrgreen:

No gdzie ta Milenka z klapniętym uszkiem :D Bożenko dobrze , że mała została złapana bo pogoda nie teges u mnie od wczoraj leje 8O że ho ho i wieje. A teraz będzie kocinka w ciepełku.

CatAngel

Post » Wto sie 31, 2010 19:06 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

CatAngel pisze:Jak wyadoptuję jeszcze jednego zwierzaka to ujawnie się :mrgreen:

No gdzie ta Milenka z klapniętym uszkiem :D Bożenko dobrze , że mała została złapana bo pogoda nie teges u mnie od wczoraj leje 8O że ho ho i wieje. A teraz będzie kocinka w ciepełku.

Dokładnie taką samą miałam refleksję. Dziewczyny już wracają, Milenka została u Pauliny oczywiście :)
U nas bardzo leje od paru godzin, dobrze, że był transport, bo komunikacją miejską było by im ciężko.

Edit: to niesprawiedliwe, moją gębę już poznałaś :)

Mimisia

Post » Wto sie 31, 2010 19:45 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

:1luvu: Jest kota :1luvu: !!! Ja ogromnie przepraszam, ale pasuje do Niej Julka :1luvu:
I na watku mzoe byc Milenka, ale ja tak zawsze chcialam miec Julke :)
no i kota Macieja :D!!!
Ufffff, coz moge napisac - dzieki za transport, za zarelko, za Advocata :) i za KOTA :ryk: !!!
Juz opowiadam, jak dziewczyny wyszly bylo miauczenie, bo ucichly znane jej glosy...
Wsadzilismy ja na regal, jest w takiej wiklinowej budce, ma swoja szmateczke i miche obok, ale zestresowana jeszcze i prawie nie je nic :( Chyba, ze napchana :1luvu: ???
Wszystkie koty powsadzalismy do budki, ona cichutka na koty, raczej one po koleji na Nia nafukaly :( to ci dzentelmeniiii!!! Ale ogolnie luzzzz mysle, juz wszystkie sa w jednym pokoju :)
Pisiek na parapecie, Julka :) na regale, Dzwonek pod stolikiem, Maciej na krzesle :)
Pies zostal wypuszczony jeden, ten gluchy senior, zero agresji :) Dwojka siedzi odeseparowana jak na razie :lol:

Aaaaaa! I jak wyszlam do sklepu, to cicho siedziala, a jak wrocilam i mnie uslyszala to zaczela miauczec - chyba lubi kobiece glosy :D:D:D
Obrazek

Paulina78

Post » Wto sie 31, 2010 19:49 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Julka vel Milenka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jejciu jak się cieszę :ryk: kotka mądra jest napewno się zaklimatyzuje i wszyscy ją polubią.
Jak synuś oczarowany młodą damą :1luvu: :1luvu:

Ja czekam nie śpieszno mi ale czekam :ryk: na fotki :mrgreen: Wieść po NK rozesłana że Kocika w nowym domu :ok:

DOPISEK ps: Paulina dałam linka z twoim profilem Bożence/Mimisi :oops: nie zabij mnie :mrgreen:

CatAngel

Post » Wto sie 31, 2010 20:01 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Synus jest wstydziechem, wiec malo sie pokazywal podczas wizyty, ale jasne, ze uradowany :)!
Stawiamy krzeslo do regalu i wkladamy po koleji do niej lby :mrgreen:
Obrazek

Paulina78

Post » Wto sie 31, 2010 20:07 Re: Milenka z klapniętym uszkiem po sterylce-wkrótce w domku!

Strasznie, straszniasto się cieszę. W ten deszczowy wieczór naprawdę zrobiło mi się ciepło na sercu. Milenkę czeka ciepła, milusia zima, w domu ze swoją rodziną. Aż mi się łezka w oku kręci...
Żeby więcej było takich adopcji, rozmarzyłam się :1luvu:

Mimisia

[poprzednia][następna]