WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 31, 2010 9:18 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

:)
Ostatnio edytowano Wto lis 16, 2010 9:36 przez kalla, łącznie edytowano 1 raz

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Pt lis 05, 2010 19:16 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Bardzo proszę o zamieszczanie fotek w dozwolonym na miau rozmiarze,
to znaczy maksymalnie 640 pikseli na dłuższym boku. Większe - w postaci miniaturek.
Za duże fotki będą zamieniane na linki i czekały na "poprawkę".
Bardzo wygodne zmniejszanie podczas uploadu oferuje http://imageshack.us/
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon lis 22, 2010 20:45 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

A tak wyrosło maleństwo ze strony 7
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c10 ... 21c10.html

kalla

Post » Wto lis 23, 2010 9:40 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Ale cudak już wielki :1luvu:
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto lis 23, 2010 10:17 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Pomarudzę u was, chociaż to częsta praktyka na forum, ale tu mnie ruszyło;)

Chodzi o TEMAT. Widzę wykrzyczane capslockiem ogłoszenie, prośba z groźbą zabicia (natychmiastowej śmierci zwierzaka, jeśli nikt nie pomoże itp), wchodzę na pierwszą stronę, zapoznaję się z sytuacją, przeskakuję na ostatnią a tam serduszka, hip-hip hurra... A już się zastanawiałam, jak przekonać TŻ, żeby pomóc, bo sytuacja tragiczna. Dlaczego nie zmienia się tytułów tematów, gdy problem został rozwiązany?

Oczywiście cieszę się, że kotki mają się dobrze, a przede wszystkim żyją, ale te skoki emocji;]
ObrazekObrazek

Hikiko

Od: Sob paź 30, 2010 22:27

Post » Wto lis 23, 2010 10:25 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Hikiko, masz rację. Niestety, tytuł wątku może zmienić jedynie jego autor, a autor tego wątku bardzo dawno tu nie zaglądał...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Wto lis 23, 2010 10:28 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Hikiko pisze:Pomarudzę u was, chociaż to częsta praktyka na forum, ale tu mnie ruszyło;)

Chodzi o TEMAT. Widzę wykrzyczane capslockiem ogłoszenie, prośba z groźbą zabicia (natychmiastowej śmierci zwierzaka, jeśli nikt nie pomoże itp), wchodzę na pierwszą stronę, zapoznaję się z sytuacją, przeskakuję na ostatnią a tam serduszka, hip-hip hurra... A już się zastanawiałam, jak przekonać TŻ, żeby pomóc, bo sytuacja tragiczna. Dlaczego nie zmienia się tytułów tematów, gdy problem został rozwiązany?

Oczywiście cieszę się, że kotki mają się dobrze, a przede wszystkim żyją, ale te skoki emocji;]

Odpowiem za założycielkę wątku. Problem trzech tytułowych kotów nie został wcale rozwiązany. One jak najbradziej potrzebują pomocy, o ile jeszcze żyją, bo tego nie wiem. Nikt im do tej pory nie pomógł. Zresztą obawiam się, że jeżeli żyją zdziczały całkowicie. Jeżeli możesz im pomóc skontaktuję się z założycielką wątku, żeby się do Ciebie odezwała.

kalla

Post » Pt lis 26, 2010 17:23 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Nie odzywałam się na wątku z braku czasu spowodowanego oczywiście kotami...
Wygląda to tak,że problem jest zapewne nadal.Od 2 dni usiłuję się dodzwoni do Pani,która kotkami się zajmowała,jednak miała wyjechac i może właśnie dlatego nie odbiera telefonu :/
Jak nie uda mi się dodzwonic dzisiaj,po prostu tam pojadę i zobaczę jak to wszystko wygląda...
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Pon lis 29, 2010 13:08 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Niestety, tak to wygląda, że jest za dużo porzuconych kotów i za dużo nieodpowiedzialnych właścicieli, którzy bezmyślnie rozmnażają swoje zwierzęta, zupełnie nie zastanawiając się co będzie z małymi dalej. Wszystkim nie jesteśmy w stanie pomóc i zawsze stoimy przed trudnym wyborem, które wziąć, wiedząc, że te inne tym samym nie mają szansy :( A jeszcze mamy własne zwierzaki, którym też coś jesteśmy winne i które nie zawsze akceptują nowych przybyszy.

Damian i Dominika, kociaki, które przewinęły się w tym wątku, od tygodnia są we własnym, wspólnym domku. Trafiły do bardzo fajnej rodziny i już zdążyły się zaaklimatyzować mimo swojej płochliwości. Teraz to Feluś i Pepitka. Chciałabym, żeby wszystkie miały tyle szczęścia co one.

kalla

Post » Śro lip 20, 2011 9:41 Re: WAWA:DT NA CITO DLA 3 KOTECZKÓW!FACET GROZI ZABICIEM KOTKÓW!

Muszę pilnie skontaktować się z Kalla, czy ma ktoś może do niej numer telefonu?

elinka

Od: Nie lip 04, 2010 21:41

[poprzednia]