Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie maja 23, 2010 18:53 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Dementując "pogłoski": są 3 ciężarne kotki....
Ruda, mama małych rudzielców (musieli ją dopaść niedługo po poprzednim porodzie!) i kotka "szara melanż"...

Tak, trzeba działać na gwałt - nasza wetka widziała 2 z nich, mają jeszcze ze 2 tyg. Ta szara też pewnie tak samo...

Ja jutro zadzwonię dopiero do "znajomej znajomej" wetki, która kiedyś oferowała "mi" sterylkę - nie łatwo sie do niej dodzwonić - ale wtedy nie skorzystałam jednak, więc może teraz oferta nadal będzie aktualna...

Zadzwonię też do Koterii, zapytam...
Obrazek
"Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem stworzenia" L. Da Vinci

Jaś&Małgosia

Od: Czw lis 19, 2009 23:30

Post » Nie maja 23, 2010 18:59 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Chociaż a propos tej znajomej znajomej - ona ma swój gabinet ale współpracuje z Koterią (chyba) więc jest nadzieja.
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie maja 23, 2010 19:03 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Obiecałam fotki, oto "ewidencja kotków":

1. Jest w lecznicy, fotek brak

2. Ruda kocica - zdjęcia już wcześniej

3. 2 rude maluchy - zdjęcia już były, ale nie mogę się powstrzymać - to cuda natury!

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie maja 23, 2010 19:11 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

oj jakie cudne kuleczki rude :1luvu:
a te starsze kocinki?
one też są boskie :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 23, 2010 19:12 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Druga fotka powalająca, mają bardzo trapiącą sprawę, jakby się zastanawiały czy ten zawias w drzwiach oby bezpiecznie osadzony :wink: jaka radość mnie ogarnia gdy widzę szczęśliwe brykające kociaczki :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Nie maja 23, 2010 19:12 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

4. Mama maluchów

Obrazek

5. Kocica "Szara melanż"

Obrazek

Obrazek

6. Narciarz - ma wielką chęć biegania i udaje zrobić mu się nieruchome zdjęcie jak je lub siedzi w klateczce... (lubi przytulać się też i jak wsadzam mu przytulne szmatki - zaraz do nich idzie)

Obrazek

Obrazek

Tu jakkolwiek widać jego zamglone oczki:
Obrazek

Obrazek

Ma słodycz w spojrzeniu:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie maja 23, 2010 19:13 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

biedny kotek :(
czy uda się go rehabilitować?
Obrazek

magdaradek

Post » Nie maja 23, 2010 19:20 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

7. i 8 Charczący kocur i jego brat - to chyba de facto nie jest są bracia, ale są bardzo podobni, na żywo widzę różnicę, a na fotkach to już nie wiem... Charczący to chyba ten po prawej:
Obrazek

Obrazek

9. 2 europejskie rasowce:

To miał być chłopak, ale z moich badań wygląda, że może jednak dziewczyna...
Obrazek

Obrazek

i chłopak:

Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie maja 23, 2010 19:21 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Ta Szara melanż piękna nie widziałam jeszcze takiej maści kota. Biedulek ten Narciarz ale pyszczek ma sympatyczny.

anda70

Od: Sob maja 15, 2010 20:59

Post » Nie maja 23, 2010 19:25 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

10. "Biała bojaźliwa" kocica, po sterylce. Za każdym razem trzeba się sporo rozglądać gdzie ona siedzi. Zwykle jednak ma twarz w stronę ściany...

Obrazek

11. Kot Kuba, który za toaletę obrał sobie zlew...

Obrazek

Obrazek

i z Nartkiem:
Obrazek
Obrazek

Jaś&Małgosia

Post » Nie maja 23, 2010 19:30 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

oj biedny nosio podrapany :(
Obrazek

magdaradek

Post » Nie maja 23, 2010 19:36 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Jaś&Małgosia pisze:Dementując "pogłoski": są 3 ciężarne kotki....
Ruda, mama małych rudzielców (musieli ją dopaść niedługo po poprzednim porodzie!) i kotka "szara melanż"...

Tak, trzeba działać na gwałt - nasza wetka widziała 2 z nich, mają jeszcze ze 2 tyg. Ta szara też pewnie tak samo...

Ja jutro zadzwonię dopiero do "znajomej znajomej" wetki, która kiedyś oferowała "mi" sterylkę - nie łatwo sie do niej dodzwonić - ale wtedy nie skorzystałam jednak, więc może teraz oferta nadal będzie aktualna...

Zadzwonię też do Koterii, zapytam...

matko aż 3 w ciąży!!!
Skontaktuj sie z Koterią i rozmawiaj bezpośrednio z wetem. Nie gadaj z innym pracownikiem!!!!To rozsądna kobieta i pomaga w podbramkowych sytuacjach!!!!Wiem bo miałąm takie!Ale musisz gadac z p.Iwoną(no chyba ze coś uległo zmianie ale chodzi o weta od ciachań).Przychodzi ok.9 i dzwoń już w poniedziałek.Pod koniec tygodnia maja przepełnienie.
No chyba że piotr568 ma coś w zanadrzu. :lol:
Koty sliczne!
maluchy widać,ze są przeziebione.Ale CUDA!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 23, 2010 19:40 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

piekne wszystkie :D

ale chyba najbardziej mnie ujęły dwa biało-czarne, piękne pysie... Takie dwie perełki, wśród tych wszystkich długowłosych.

bardzo szkoda "narciarza", czy jest szansa na leczenie? Można by zrzutkę zrobić ...
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Nie maja 23, 2010 19:48 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

kasia_czy pisze:
piotr568 pisze:Nie doczytałem, macie w tej chwili ciężarne kotki jakieś? Mocno zaawansowane?

Ciężarnych nie ma, jedna - urodziła w piątek, przebywa w tej chwili w lecznicy z kociakami

Kajam się i odwołuję co napisałam, ciężarne są...
Nie ma to jak czytać ze zrozumieniem :oops:
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Nie maja 23, 2010 19:52 Re: Przepiękne, półrasowe koty - błagają o domki! Rozkwitną!

Jutro Janek podejdzie do "właścicielki" i wybada nastroje ;) W sprawie narciarza - może mieć leczenie, jeśli kobieta się go zrzeknie. Będziemy szukać dt/ds. Na takich warunkach mamy propozycje leczenia... którą zupełnie rozumiem. Prawda jest taka, ze nie mamy żadnej opinii lekarza. Nie znam jego szans na domek jeśli okazałoby się, że nic się nie da zrobić...
Postaramy się ją przekonać.
Obrazek

Jaś&Małgosia

[poprzednia][następna]