rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 03, 2010 6:01 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

A to wieści od rana... Bardzo się cieszę, tym mocniej, że bardzo Wam sekundowałam. A do Warszawy bliziutko z Poznania, nie wspomnę o tym super forum miau. Gratuluję serdecznie i czekam na relację (ja co jakiś czas wrzucam info i zdjęcia Rejtanka z nowego domku w wątku :Wiry k.Poznania krówek...itd.). Pozdrowienia
Obrazek[*]ObrazekObrazekObrazekObrazek

Kropka 2310

Od: Sob sty 17, 2009 20:12

Post » Sob kwi 03, 2010 7:59 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

My - tzn nasza trójeczka :roll: :kotek: :kotek:
też się bardzo cieszymy :ryk:
dziewczyny dostaną w domu pani Kasi masę zrozumienia, cierpliwości i miłości.
Auroro, wykonałaś kawał trudnej ale dobrej roboty
w maju też będziemy z Tobą :1luvu:

Może pani Kasia też będzie tu zaglądać i wklei zdjęcia dziewczyn w nowym domku?
Już czekamy na relacje z Warszawy
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Sob kwi 03, 2010 12:54 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Życzę koteńkom dużo szczęścia w nowym domku...Niagara będzie mniejsza jeśli będziesz mieć kontakt - choćby tu przez forum z Panią Kasią.

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob kwi 03, 2010 19:59 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Pozwolę sobie zakomunikować forumowiczom, że kociaki Aurory trafią właśnie do mnie :D Zamieszkają na warszawskim Zaciszu, razem z dwoma innymi kocicami oraz psem, żółwiem i rybkami. Czekamy z niecierpliwością na ich przyjazd.

Udało mi się przejść przez sito eliminacji :wink:

Mogę obiecać, że będę na bieżąco informować o tym, jak Amber i Masza będą się aklimatyzować :kotek: :kotek: Z mojej strony dostaną napewno mnóstwo zrozumienia i miłości, jestem przekonana, że szybko nas zaakceptują i będą mruczeć do ucha niebieskie bajki :)
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

Post » Sob kwi 03, 2010 20:45 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Gratulujemy domkowi! A kiciom życzymy zdrówka i długiego szczęśliwego życia!
Wszystkim zaś Wesołych Świąt!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob kwi 03, 2010 21:15 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

kasia_czy pisze:Mogę obiecać, że będę na bieżąco informować o tym, jak Amber i Masza będą się aklimatyzować :kotek: :kotek: Z mojej strony dostaną napewno mnóstwo zrozumienia i miłości, jestem przekonana, że szybko nas zaakceptują i będą mruczeć do ucha niebieskie bajki :)

Gratulujemy i trzymamy za słowo :D
oczywiście każdy kot jest niezwykły :!:
jednak RUS-y to naprawdę cudowne futrzaki, bardzo wrażliwe, delikatne, przecudnie odwzajemniające miłość

uwarka

Post » Sob kwi 03, 2010 21:28 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

kasia_czy pisze:Pozwolę sobie zakomunikować forumowiczom, że kociaki Aurory trafią właśnie do mnie :D Zamieszkają na warszawskim Zaciszu, razem z dwoma innymi kocicami oraz psem, żółwiem i rybkami. Czekamy z niecierpliwością na ich przyjazd.

Udało mi się przejść przez sito eliminacji :wink:

Mogę obiecać, że będę na bieżąco informować o tym, jak Amber i Masza będą się aklimatyzować :kotek: :kotek: Z mojej strony dostaną napewno mnóstwo zrozumienia i miłości, jestem przekonana, że szybko nas zaakceptują i będą mruczeć do ucha niebieskie bajki :)

Ale super, że zawsze będzie można liczyć na wieści o koteczkach... Tutaj wszyscy tak bardzo im kibicują. Przyzna Pani jednak, że taka nagroda warta jest każdej minuty spędzonej na odpowiadaniu na pytania Aurorki (spisała się dziewczyna).
Ciekawe jak zareagują na innych domowników- oby dogadały się z żółwikiem :D. Na pewno wszystko się ułoży :ok: :ok: .

Sasanka.

Od: Pon sty 25, 2010 12:47

Post » Sob kwi 03, 2010 22:21 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Strasznie się ucieszyłam i cieszę się, że Aurora wybrała Kasię. W takim "zwierzyńcu" nie będize problemów z aklimatyzacją.
Pozdrawia Was wierna kibicka 3-kociego stadka

Kropka 2310

Post » Nie kwi 04, 2010 14:30 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Będziemy opowiadać co i jak, a pewnie! :) Jedynie obawiam się relacji z pieskiem..... ale pewnie przesadzam. Macie jakieś doświadczenia z kotami, które nigdy nie widziały psa???
(mówię oczywiście o przyjaznym piesku dla kotów)

aurora

Od: Sob sie 13, 2005 14:59

Post » Nie kwi 04, 2010 15:00 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Osobiście nie obawiałabym się jakiejś scysji dziewczyn z pieskiem, który jest przyzwyczajony do obecności kotów. Moi rodzice, którzy przygarnęli pod koniec listopada ub.roku kocię (obecnie ma ponad 9 miesięcy) opiekowali się psem jamnikopodobnym mojego brata. Początkowo zaraz po przybyciu pieska kocio-rezydent był "zdziwiony" jakimś przedziwnym rudzielcem o innym zapachu, a potem starał się go zachęcać do zabawy, zarzucając śmiesznie tyłeczkiem i zbliżając się do niego, że rodzice padali ze śmiechu. Pod koniec tygodniowej "opieki zastępczej" oba spały w jednym posłaniu. Na pewno Kasia umiejętnie zapozna Maszę i Amber z tym "dziwnym" stworkiem, jakim jest ich piesek i to człowiek będzie bardziej w stresie niż koteczki.

Kropka 2310

Post » Śro kwi 07, 2010 11:23 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

U mnie oba koty nie znały żadnego psa zanim do nas trafiły. najpierw oczywiście ostro reagowały syczeniem/ucieczką/ nastroszeniem sierści ale w szybkim czasie nauczyły się z psem zgodnie żyć i są w świetnej komitywie :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro kwi 07, 2010 19:37 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Czyli są szanse, ze nie zostaną zjedzone 8)

aurora

Od: Sob sie 13, 2005 14:59

Post » Śro kwi 07, 2010 20:24 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

To ja zapraszam Kasię z rusałkami do swoich rusków, będzie wielka warszawska rodzina :)

Cathe

Od: Pon mar 29, 2010 19:06

Post » Czw kwi 08, 2010 9:51 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

No to pozostaje już tylko trzymać kciuki za nowe życie dla koteczek :)

Aurora, bardzo, bardzo się cieszę :ok: 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw kwi 08, 2010 15:03 Re: rosyjskie niebieskie - szukam domku dla 2. kotek

Cathe pisze:To ja zapraszam Kasię z rusałkami do swoich rusków, będzie wielka warszawska rodzina :)

a co to jest za "rodzina"? warszawski klub?

uwarka

[poprzednia][następna]