czarna pantera Zuza, ma dom stały :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 23:38 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Już jej odpisałam. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to może już w niedzielę Zuzia będzie miała swój własny domek. O ile oczywiście Pani spełni wszystkie "kryteria" adopcyjne. Na pewno zostanie porządnie przepytana :P Trzymajcie kciuki...

EDIT:

Wstrzymuję się z wystawianiem nowego ogłoszenia na allegro, do momentu, w którym ta Pani mi nie odpisze - żeby nie robić zamieszania. Ale z drugiej strony jeżeli nie dostanę odzewu do jutra wieczór, to wystawiam Zuzię.

Mam nadzieję, że Pani się odezwie, ale ludzie są różni...

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pt lut 26, 2010 8:25 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Już jej odpisałam. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to może już w niedzielę Zuzia będzie miała swój własny domek. O ile oczywiście Pani spełni wszystkie "kryteria" adopcyjne. Na pewno zostanie porządnie przepytana :P Trzymajcie kciuki...

EDIT:

Wstrzymuję się z wystawianiem nowego ogłoszenia na allegro, do momentu, w którym ta Pani mi nie odpisze - żeby nie robić zamieszania. Ale z drugiej strony jeżeli nie dostanę odzewu do jutra wieczór, to wystawiam Zuzię.

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

To prawda, niestety nie ma co się cieszyc przedwcześnie :roll: Jak bedzie już w domku i się zaklimatyzuje dopiero bedzie można się cieszyć :wink: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lut 26, 2010 8:31 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Już jej odpisałam. Jeśli wszystko dobrze pójdzie, to może już w niedzielę Zuzia będzie miała swój własny domek. O ile oczywiście Pani spełni wszystkie "kryteria" adopcyjne. Na pewno zostanie porządnie przepytana :P Trzymajcie kciuki...

EDIT:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lut 26, 2010 21:51 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Jak na razie Pani się nie odezwała. Poczekam jeszcze do jutra - często ludzie kontaktują się w weekend...

Gosia B

Post » Pt lut 26, 2010 21:53 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Jak na razie Pani się nie odezwała. Poczekam jeszcze do jutra - często ludzie kontaktują się w weekend...

:ok: trzymam kciuki, z prawdziwy domek! dzięki Gosia za pomoc!

jessi74

Post » Sob lut 27, 2010 18:47 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Mocne :ok: :ok: :ok: Aby Pani się odezwała :)
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob lut 27, 2010 19:12 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Niestety na razie cisza. Ale jeszcze czekam...

Gosia B

Post » Nie lut 28, 2010 9:36 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

:( :( :( szkoda, ale widocznie to nie ten domek.... :?

Agness78

Post » Nie lut 28, 2010 9:45 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Niestety chyba nic z tego :(

Dzisiaj mam szalony dzień - moje prywatne koty się pochorowały, muszę załatwić kroplówki i inne atrakcje. I jeszcze dojechać do Wrocławia jakoś. Więc ogłoszenie Zuzi an allegro pewnie dopiero jutro się pojawi. Na pewno napiszę jak już będzie....

Gosia B

Post » Nie lut 28, 2010 21:44 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Udało nam się wystawić ogłoszenie Zuzi na allegro.
Oby ktoś na nie odpowiedział. Będę informować o postępach. :)

Gosia B

Post » Nie lut 28, 2010 21:56 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Udało nam się wystawić ogłoszenie Zuzi na allegro.
Oby ktoś na nie odpowiedział. Będę informować o postępach. :)

:dance: :dance: :dance:

jessi74

Post » Pon mar 01, 2010 8:46 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Ok, to wieczorkiem ściągam moje allegro, podmienimy na jakiegoś innego kotka :ok:
Na pozostałych portalach może zostawię.... może ktoś się Zuzią zainteresuje :ok:

Agness78

Post » Pon mar 01, 2010 9:04 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Bardzo dobrze - zostaw. Ja ją jeszcze dzisiaj wywieszę na stronie KŻ. Trzymajcie kciuki...

Gosia B

Post » Wto mar 02, 2010 15:28 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Uwaga :) Zadzwoniła do mnie pierwsza osoba w sprawie Zuzi :0 Pani bardzo sympatyczna, odpowiedzialna właścicielka zwierząt, choć dotąd miała psy. Mieszka sama, szuka spokojnego zwierzaka do towarzystwa. Jeszcze jutro ma się odezwać i potwierdzić ewentualną wizytę w DT, żeby poznać koteczkę.

Trzymajcie kciuki za dziewczynkę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to w piątek postaramy się zorganizować wizytę :)

Gosia B

Post » Wto mar 02, 2010 15:42 Re: czarna pantera Zuza, ma dt tylko do marca!potrzeba ogłoszeń

Gosia B pisze:Uwaga :) Zadzwoniła do mnie pierwsza osoba w sprawie Zuzi :0 Pani bardzo sympatyczna, odpowiedzialna właścicielka zwierząt, choć dotąd miała psy. Mieszka sama, szuka spokojnego zwierzaka do towarzystwa. Jeszcze jutro ma się odezwać i potwierdzić ewentualną wizytę w DT, żeby poznać koteczkę.

Trzymajcie kciuki za dziewczynkę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to w piątek postaramy się zorganizować wizytę :)

Wielkie kciuki :ok: :ok: :ok: Oby Zuzia zapadła do serduszka Pani a Pani okazała się byc dobry domkiem :ok:

Agness78

[poprzednia][następna]