Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
hanelka pisze:Nie powinna być jedynaczką. To bardzo towarzyska dziewczynka. Z kociarstwem jest już za pan brat. Z dwoma wyjątkami.
Dziś przez pół nocy spora część stada kokosiła się z Chajką na mojej wątłej osobie.Otwieram oczy, a tu dwie krowy zawieszone nad moją głową wylizują sobie łepetyny.
Wizyta jutro. Dlatego pisałam, że mam nadzieję, że ją zamykam przedostatni raz.ASK@ pisze:jak wizyta?
Razem z Chajką jest dziesięć kotów i pies. Osiem sztuk to rezydenci i dwa tymczasy: Duszkomiś i Chajka.mimbla64 pisze:Hanelko, a jaki jest u Ciebie zwierzyniec oprócz Chajki?
hanelka pisze:Wizyta jutro. Dlatego pisałam, że mam nadzieję, że ją zamykam przedostatni raz.ASK@ pisze:jak wizyta?Razem z Chajką jest dziesięć kotów i pies. Osiem sztuk to rezydenci i dwa tymczasy: Duszkomiś i Chajka.mimbla64 pisze:Hanelko, a jaki jest u Ciebie zwierzyniec oprócz Chajki?
Jak masz cierpliwość, mogę powymieniać z imienia
To proszę bardzomimbla64 pisze:Jak to jak mam cierpliwość. Ja chodząca cierpliwość jestem.![]()
A masz swój wątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości