Zaginął z dt w Trzcianach Czarny kocurek z chorą łapką :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie sty 03, 2010 23:45 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

jak zrobiło się zimno to na noc wpuszczałam Elmusia do domu, żal mi go było... :( tym bardziej że dostał szczepienia...
ale jak rano wybył, tak go nie widzę :( on czasami tak ma, przed świętami też go wcięło i musiałam przestawiać wizytę wetki :evil: taki Elmuś wędrowniczek :)
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Od: Pon gru 29, 2008 3:04

Post » Pon sty 04, 2010 7:24 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

dopuki go nie ciachniesz to będzie wędrował. I jak go nie zamkniesz to nie dowiesz sie jaki jest w domu.Ciężko potem ludziom dzwoniacym w sprawie kota mówić ogólniki. Tym bardziej,że jak pójdzie na swoje to kilka tygodni musi posiedziec w domu zanim pozwola mu wychodzic. Bo rozumiem,że o wychodzacym domu myslisz. Bo jesli ma byc niewychodzacy to tym bardziej musisz wiedzieć jak kot sie zachowuje. A na to tzreba czasu w chałupie i obserwowac.
Tyonek zmienił sie dopiero po 2 miesiacach.Zrobił sie spokojniejszy i łózkowy. Ale wyleczenieu uszu i innych pzrypadłości bardzo pomogło. Noi leki uspokajacze homeopatyczne tez zadziałay!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Wto sty 05, 2010 1:00 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

wrócił wędrowniczek :twisted:
nie dam rady na dłużej teraz go przetrzymać w domu :( teraz po operacji ręki sama potrzebuję pomocy :cry:
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Wto sty 05, 2010 17:37 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

dobrze ze wrócił!
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 06, 2010 0:51 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

częściowo się cieszę ale i smucę...wiem że nic złego go nie spotkało ale jak widzę termometr na zewnątrz... :( jak jestem sama z synkiem w dzień czy jak w nocy idę spać i go widzę to wpuszczam biedaka by choć troszkę pobył w cieple :( niestety tylko mnie to boli bo reszta domowników jak go widzi to kot ląduje na zewnątrz :(
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Wto sty 12, 2010 1:21 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

zauważyłam jedną rzecz, jak wetka robi Elmusiowi jakieś zastrzyki czy inne rzeczy, to ten skubaniec znika na kilka dni :evil: a jak wraca to tylko je, trochę się zdrzemnie i znów je 8O jakby na zapas...
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Wto sty 12, 2010 1:36 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

ciekawe obserwacje... :)
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto sty 12, 2010 7:34 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

moje po każdej wizycie potrafia i w domu zniknąć :wink:
Co tam u niego,jakiś domek zadzwonił?
Obrazek

ASK@

Post » Wto sty 12, 2010 13:14 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

Skończyło się allegro Elmusia.Ponowię je wieczorkiem jak będę w domu może ktoś wypatrzy.Napiszcie mi proszę w jakiej miejscowości przebywa Elmo dopiszę przy aukcji.Pozdrawiam i buziak w pysiak dla Elmunia.

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Wto sty 12, 2010 15:56 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

miejscowość "totalne zadupie" i nikt nie wie gdzie, może Jabłonna koło Warszawy albo okolice Nowego Dworu Mazowieckiego :) chwilowo jednak chyba się wstrzymamy z ogłaszaniem bo muszę go poszukać :(
skubańca nadal nie ma :evil: sąsiadka wracając do domu mówiła że chyba go widziała ale nie ma pewności :(
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Wto sty 12, 2010 17:03 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

wykastruj go koniecznie dopuki nic mu nie jest!jakcos sie stanie bedziesz potem załować. dowiedz sie w gminie moze darmowe sterylki maja.
Obrazek

ASK@

Post » Śro sty 13, 2010 15:03 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

kastracja darmowa jest załatwiona w koterii ale co z tego jak skubańca nadal nie ma :evil:
może poszedł tam skąd przyszedł...
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Pt sty 15, 2010 0:55 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

w sobotę minie tydzień jak Elmo zniknął :( szukaliśmy, ale jak on na imię nie reaguje, nawet jak wołałam do niego jak do kota to szczeniorka córci przychodziła a on nie...znajomi też go nie widzieli a wkoło same lasy :|
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

Post » Pt sty 15, 2010 20:21 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

niedobrze, trochę za wcześnie na marcowanie... a i pogoda nie ta na wędrówki... ech...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob sty 16, 2010 0:51 Re: Czarny kocurek z chorą łapką śpi na dworze-potrzebny DT

najgorsze że gdyby nie śnieg to onka męża by go znalazła a tak...może wróci, chociaż nie znikał na aż tyle dni... :(
Jola
Obrazek Obrazek

jolek68

[poprzednia][następna]