Otwockie niebieskie koty - już w swoich domach :-)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 18:23 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Chaberkowa mamusia to Małgosina Dusia. :D
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 16, 2009 0:17 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Jest jakieś zainteresowanie Aleksandrem? Rany, że takie piękności nie mają swojego człowieka.
:ok: :ok: :ok: kciuki za Aleksandra. Natomiast Chaberek w piątek straci swoje jajka, już termin na zabieg zaklepany(niezły prezent na święta, co? 8O )
Mruczanki od Chaberka i mojego Merca :kotek:
Kiedy mnie zostawiasz sobie, głupstwa robie bo nie ma Cię
ObrazekObrazekObrazek

PatiG

Od: Sob lis 08, 2008 19:10

Post » Śro gru 16, 2009 13:47 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

PatiG pisze:Jest jakieś zainteresowanie Aleksandrem? Rany, że takie piękności nie mają swojego człowieka.
:ok: :ok: :ok: kciuki za Aleksandra. Natomiast Chaberek w piątek straci swoje jajka, już termin na zabieg zaklepany(niezły prezent na święta, co? 8O )
Mruczanki od Chaberka i mojego Merca :kotek:

W końcu Boże Narodzenie to święta "bezjajeczne" - totalnym nietatktemjest kastrować kota na Wielkanoc (ja tak właśnie Zulusowi zafundowałam taką odjajczoną Wielkanoc... :mrgreen: )

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro gru 16, 2009 15:17 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Dopiero zabiorę się za ogłaszanie Aleksandra, teraz wiem jak chłopak sprawuje się w domu, to wiem co można reklamować. :mrgreen:

Wygłaszczcie i ode mnie Chaberka, proszę. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Post » Śro gru 16, 2009 15:18 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

powodzenia z ogłoszeniami i oby mądre telefony były! :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw gru 17, 2009 14:58 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Alutek cały czas siedzi na parapecie. Pod oknem jest duży stolik, wstawiłam tam kuwetę, ciepłe posłanko, jedzenie i wodę.
Bo ten wielki facet boi się malutkiej Trusienki. :roll:
A poza tym jest kochany, miziasty, wiele razy już mi ręce umył, chyba uznał, że krem do rąk mu pasuje. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Czw gru 17, 2009 15:02 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

zrób piękne zdjęcia, wrzucimy na allegro, dom się znajdzie w trymiga :ok:

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw gru 17, 2009 15:08 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Zrobię zdjęcia, tylko mi światła potrzeba, a tu pogoda taka, że wyć się chce. :roll:
Obrazek

Agneska

Post » Czw gru 17, 2009 15:10 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

zgadza sie z ta pogodą. Już kilka dni próbuje zrobic foty Tysonkowi.On zcarny i wychodzi własnie tak jakby kota nie było :mrgreen: Zero uroku :twisted:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 18, 2009 17:38 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Aleksander już nie upiera się, żeby koniecznie siedzieć na parapecie. Pewnie mu w tyłek zimno. :mrgreen:
Wyleguje się wtulony w posłanko, łaskawie się podnosi co by go dopieścić jak wchodzę do łazienki.
Ten facet jest BOSKI. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Post » Pt gru 18, 2009 18:51 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Chaberek już jest po zabiegu. Weterynarz zdiagnozował u niego chlamydophila felis, dostał 3 rodzaje kropel : tropicamidum, floksal i tears naturale.... :(
ObrazekObrazekObrazek

PatiG

Post » Pt gru 18, 2009 19:04 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

PatiG pisze:Chaberek już jest po zabiegu. Weterynarz zdiagnozował u niego chlamydophila felis, dostał 3 rodzaje kropel : tropicamidum, floksal i tears naturale.... :(

Co to był za zabieg? Chaberek ma KK?? :(

Asia_Siunia

Post » Pt gru 18, 2009 19:50 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Po kastracji jest. Oczko mu ropiało od początku, wypatrzyłam to na zdjęciach. Agnieszka mówiła żeby narazie przemywać. Ostatnio zaczął jakoś mrużyć oczko i to wszystko co wiem. Od jutra tata ma mu zacząć podawać te krople. Muszą pomóc. Szkoda Chabereczka :(
ObrazekObrazekObrazek

PatiG

Post » Sob gru 19, 2009 15:07 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

To sobie pobloguje. Chaberek dzielnie zniósł zakraplanie, chodź tata bez zadrapań z tego nie wyszedł. Generalnie nic mu nie dolega, w nocy rozrabia i bawi się wszystkim co wpadnie w jego łapki. Wet powiedzial mniej więcej tak, że ma zmiany wywołane ta chlamydią feliz z widocznymi mikrouszkodzeniami rogówki. Najważniejsze, że leczenie już podjęte. Trzymajmy kciuki żeby ta kuracja była skutecznia i żeby obeszło się bez podawania mocniejszych środków. Kontrola za 2 tygodnie.
ObrazekObrazekObrazek

PatiG

Post » Sob gru 19, 2009 18:07 Re: NIEBIESKI przemiły kocurek - ciągle bez domu. Kto mu pomoże?

Trzymam kciuki za oczka Chaberka i ich szybciutkie wyleczenie :ok:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]