Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lis 02, 2009 23:04 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Jana pisze:
Efcia1 pisze:W niedzielę byłam na kolejnej łapance w Kajetanach. Złapało mi się coś pięknego, puchatego (biało-beżowe), ok. 5 m-cy. Dzikawe ale dla cierpliwych pewnie do oswojenia. Piszę właściwie sobie a muzom, bo wiem, że nie zdajdzie się chętny na niego/nią...

Królewna jest piękna. Ma niebieskie oczy, długą sierść, point pręgowany. Nadstawia się do głaskania i mruczy jak traktor, a jednocześnie ucieka, próbuje zwiać przez okno (zamknięte). Ma trochę kłopoty ze skakaniem, nie trafia i często spada.

Jest u mnie. :oops:

Obrazek Obrazek

Czy to cudo jest do adopcji?

Kot-linka

Od: Pon paź 19, 2009 14:16

Post » Pon lis 02, 2009 23:09 Re: Kociaki z Kajetan - nie przeżyją zimy!!! PILNIE DT!!!!!!!!!!

Kot-linka pisze:
Jana pisze:
Efcia1 pisze:W niedzielę byłam na kolejnej łapance w Kajetanach. Złapało mi się coś pięknego, puchatego (biało-beżowe), ok. 5 m-cy. Dzikawe ale dla cierpliwych pewnie do oswojenia. Piszę właściwie sobie a muzom, bo wiem, że nie zdajdzie się chętny na niego/nią...

Królewna jest piękna. Ma niebieskie oczy, długą sierść, point pręgowany. Nadstawia się do głaskania i mruczy jak traktor, a jednocześnie ucieka, próbuje zwiać przez okno (zamknięte). Ma trochę kłopoty ze skakaniem, nie trafia i często spada.

Jest u mnie. :oops:

Obrazek Obrazek

Czy to cudo jest do adopcji?

Tu jest wątek tej koteczki: viewtopic.php?f=13&t=102620
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Wto lis 03, 2009 10:32 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Super!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Wto lis 03, 2009 21:09 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Witam serdecznie,
czy rudasek jest jeszcze do adopcji?

Kot-linka

Post » Śro lis 04, 2009 2:17 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 05, 2009 14:40 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Kot-linka pisze:Witam serdecznie,

Witam, ostatnio bywam tu rzadko, bo jestem na urlopie a komputera w domu niet! Rudasek teoretycznie jest zarezerwowany (ma problemy z ząbkami i w przyszłym tygodniu czeka nas wizyta u stomatologa). Ale...
Jeśli miałby iść do kogoś w towarzystwie swojego braciszka Ryśka (kocurek bez ogonka) albo do domu gdzie już są jakieś futerka to chyba zdecydowałabym się go oddać komuś innemu. Ludzie którzy go zarezerwowali nie mieli jeszcze żadnego zwierzaka i rudasek byłby ich pierwszym i jedynym kotem. A on tak lubi towarzystwo innych kotów... Szkoda mi go...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Czw lis 05, 2009 15:21 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Na wysłane przeze mnie maile do ogłoszeń z gumtreee nikt nie odpowiada...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Czw lis 05, 2009 17:32 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Efcia1 pisze:
Kot-linka pisze:Witam serdecznie,

Witam, ostatnio bywam tu rzadko, bo jestem na urlopie a komputera w domu niet! Rudasek teoretycznie jest zarezerwowany (ma problemy z ząbkami i w przyszłym tygodniu czeka nas wizyta u stomatologa). Ale...
Jeśli miałby iść do kogoś w towarzystwie swojego braciszka Ryśka (kocurek bez ogonka) albo do domu gdzie już są jakieś futerka to chyba zdecydowałabym się go oddać komuś innemu. Ludzie którzy go zarezerwowali nie mieli jeszcze żadnego zwierzaka i rudasek byłby ich pierwszym i jedynym kotem. A on tak lubi towarzystwo innych kotów... Szkoda mi go...

U mnie tez nie ma jeszcze kotów w domu,jest piesek-łagodny i "kociolubny". Rudasek miałby towarzystwo.
Czy królewna Fanaberia jest jeszcze do adopcji?
Gdyby mój TŻ się zgodził.....byłyby dwa kotki.

Kot-linka

Post » Pt lis 20, 2009 18:55 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ja tak krótko w ramach podrzucania wątku :wink: . Widzę, że gdzieś zaginął.
Nie myślałam, że moja kicia może tak "zgłupieć" dla jakiegoś kociaka. Zabawie, wzajemnemu myciu, tuleniu się nie ma końca. Najbardziej śmieszy mnie poranne i wieczorne "karmienie" Bąbla. Mały "przypina" się do jej cycka i tak przez pół godziny ją ssie głośno przy tym mrucząc. Ona jest najwyraźniej z tego zadowolona i go wylizuje. Zaznaje teraz uroków macierzyństwa, tego czego nigdy nie miała.
Co u pozostałych kociaków. Kiedy zobaczymy zdjęcia czarnuszków? Ja tak kocham czarne koty. :1luvu:

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Pon lis 23, 2009 11:21 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

kalla pisze:Ja tak krótko w ramach podrzucania wątku :wink: . Widzę, że gdzieś zaginął.
Nie myślałam, że moja kicia może tak "zgłupieć" dla jakiegoś kociaka. Zabawie, wzajemnemu myciu, tuleniu się nie ma końca. Najbardziej śmieszy mnie poranne i wieczorne "karmienie" Bąbla. Mały "przypina" się do jej cycka i tak przez pół godziny ją ssie głośno przy tym mrucząc. Ona jest najwyraźniej z tego zadowolona i go wylizuje. Zaznaje teraz uroków macierzyństwa, tego czego nigdy nie miała.
Co u pozostałych kociaków. Kiedy zobaczymy zdjęcia czarnuszków? Ja tak kocham czarne koty. :1luvu:

Kalla, Ty uważaj żeby kicia się mleczna nie stała, tak jak to było u wejagi...
Dobrze, że przypomniałaś mi o czarnuszkach, bo jakoś mi z głowy wyleciały :oops: , zaraz wstawię jakieś fotki. Niestety nie są zbyt ładne, bo zrobić ładne foty czarnym kotom trzeba umieć :wink:
Dzś kociaki zostaną po raz drugi zaszczepione i jak dobrze pójdzie parka za tydzień pójdzie do adopcji. Państwo nie są jeszcze do końca zdecydowani na dwa ale wierzę, że dadzą się przekonać :D
Niestety, mimo że rudziaszkiem jest największe zainteresowanie jego adopcja odsuwa się w czasie bo ma zatrważająco złe wyniki badań krwi. Będziemy je w tym tygodniu powtarzać, i mam wielką nadzieję, że okaże się że to była jakaś dziwaczna pomyłka bo jeśli to... czeka nas kompleksowe badanie kota :roll:
O Rysia bez ogonka nawet pies z kulawą nogą nie pyta... :cry: :cry: :cry:
A oto Bonnie i Clyde:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pon lis 23, 2009 15:06 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Rany - jakie piękne kotki :1luvu:
Żal mi rudziaszka... :(
A o Dosi były jakieś wieści od tej Pani?

Efcia1 - czy mój priv nie dotarł?
Obrazek

caroole

Od: Śro paź 14, 2009 19:12

Post » Pon lis 23, 2009 16:13 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

caroole pisze:Rany - jakie piękne kotki :1luvu:
Żal mi rudziaszka... :(
A o Dosi były jakieś wieści od tej Pani?

Efcia1 - czy mój priv nie dotarł?

Karolina, przepraszam :oops: właśnie odpisałam
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Pon lis 23, 2009 17:54 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Czarnuszki są prześliczne :1luvu:
Jeśli to są kiepskie zdjęcia, to nie wiem jak one wyglądają na żywo. I Ty martwiłaś się, że nie znajdą domu. Przecież to sama słodycz.

kalla

Od: Pon wrz 19, 2005 12:34

Post » Wto lis 24, 2009 10:58 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

kalla pisze:Czarnuszki są prześliczne :1luvu:
Jeśli to są kiepskie zdjęcia, to nie wiem jak one wyglądają na żywo. I Ty martwiłaś się, że nie znajdą domu. Przecież to sama słodycz.

Kalla, zapewniam Cię, że na żywo wyglądają piękniej :D
A domków póki co nie znalazły więc się martwię :? Tym bardziej, że jedna z dziewczynek to dzikusek, nie chce mieć ze mną nic wspólnego :(
Obrazek Obrazek

Efcia1

Post » Wto lis 24, 2009 12:20 Re: Kociaki z Kajetan - JUŻ 13 MA DT!!! SZUKAMY DS!!!

Ewa, prawdopodobnie mam dom dla jednego czarnuszka, czekam na potwierdzenie, jak bedę wiedzieć coś pewnego- zadzwonię.
AnielkaG

[poprzednia][następna]