Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon paź 26, 2009 17:05 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

mpacz78 pisze:No nieźle upstrzone te panienki, przynajmniej są oryginalne :wink: , ta rudym nosem, wygląda trochę jakby przeszczep z rudego kota jej zrobili :ryk:
E, na pewno znajdą amatora takie oryginały, mnie tam się podobają.

Zgadzam się one nie są brzydkie, one są oryginalne! i faktycznie wyglądają jak z kosmosu!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon paź 26, 2009 17:41 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Może i macie rację bo miałam przed chwilą telefon z zapytaniem o te oryginały :ok:
Soniu one mają swój wąteczek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pon paź 26, 2009 19:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

No to trzymamy kciuki!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon paź 26, 2009 19:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

biamila pisze:No to trzymamy kciuki!

:D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon paź 26, 2009 20:08 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Agnieszka Marczak pisze:Może i macie rację bo miałam przed chwilą telefon z zapytaniem o te oryginały :ok:
Soniu one mają swój wąteczek :ok:

Gdzie ten watek Aguś, bo nie mogę znalezć :oops:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pon paź 26, 2009 22:52 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Ja też nie mogę znależć. Może Aga miala watek otworzyć i zapomniała :ryk:

A zdjęcia mam wkleić :roll:
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pon paź 26, 2009 23:37 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Mi te kociaki się podobają i trzymam kciuki za nie :ok: .Aga dobrze ze jak je łapałyśmy to było ciemno bo za widnego bys ich nie wzieła co ???
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pon paź 26, 2009 23:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

kinga-kinia pisze:Mi te kociaki się podobają i trzymam kciuki za nie :ok: .Aga dobrze ze jak je łapałyśmy to było ciemno bo za widnego bys ich nie wzieła co ???

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon paź 26, 2009 23:38 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

no tak agnieszko masz rację- ja uważam, ze karmicielka powinna je oswoić, ale tego nie zrobiła. przez tel. twierdziła, że są oswojone. ja jak chodziłam karmić zuzię i ona miała młode- to brałam je na ręce, przytulałam i nie bały się człowieka. są różni ludzie niestety- karmicielka jest dziwna, w życiu nie dotknęła kota. jeżeli kinga dasz rade któregoś dnia podejść sprawdzić czy w moich starych budkach mieszka ten czarny chory, chudy kot- było by dobrze. karmicielka zgłosiła mi, że chłopcy edukowani niegdyś przeze mnie przynieśli go do tych budek aż spod szkoły i poszli do weta. kot jest wymęczony i biedny, wyglądał na połamanego. tyle co przekazali karmicielce- to to, że wet powiedział, żeby kota karmic- to może przeżyje- więc chłopcy karmią. prosiłam i błagałam ją , że ja naprawdę nie mam niemalże możliwości dotrzeć tam z 2 dzieci w wózku bliźniaczym i łapać kota potem brac go do weta. ona nie chce iśc do lekarza z nim- bo nie dotknie obcego kota z podwórka oprócz swoich rezydentów. nie ma słów, jak można patrzec jak kot prawdopodobnie męczy się być może umiera???? w dodatku jest oswojony, więc może się komuś zgubił lub wypadł z balkonu?????
jak załatwię siostre rysia do dzieci-to się przejade tam chyba że kinia dotrze tam przede mną. musiałabym jechać bez piratek bo z nimi nie dam rady nic zadziałać.

a co do karmicieli- ręce opadają. pytam panią karmicielkę spod mojego mięsnego o koteczkę spod sklepu - czy pojedzie z nią niedaleko na apisa na chwarzno bo dostałam od kingi kupon na sterylkę z ciapkowa, a ona na to, że nie da rady i nikogo nie jest w stanie załatwić. poczułam się wręcz, że się narzucam. zero odzewu- tylko poczucie że mam to załatwić sama. ja tą kotke po zabiegu zabiore do domu więc to chyba dużo chcę dac: kupon i hotelik posterylkowy.....ech szkoda gadać- poprosiłam siostre, przyjedzie w środę aż z wejherowa, żeby złapać ta koteczkę i zawieźć do weta i przywieźć ją.

czasem ma wrażenie że ludzie poza rzucaniem karmy nie widzą innych problemów,są oburzeni wręcz że wymagamy od nich coś więcej.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon paź 26, 2009 23:40 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

dzidzia pisze:Ja też nie mogę znależć. Może Aga miala watek otworzyć i zapomniała :ryk:

A zdjęcia mam wkleić :roll:

Wpiszcie mnie w "szukaj"
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon paź 26, 2009 23:42 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

poker!!!!!!!!! czy ktokolwiek odpowiedział tobie na odzew, żeby chorego kotka wziąć do siebie a jakiegos innego malucha dać do lalli???????????????????????? jak sobie poradziłaś z problemem bo jestem ciekawa??????

musze wejść na stronkę adopcyjną- bo nie widzę tu żadnych zdjęć dzieci wredoty zuzi :roll: więc ciężko mi powiedzić czy są ładne czy "niezadbane" :wink:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pon paź 26, 2009 23:46 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

sabina skaza pisze:poker!!!!!!!!! czy ktokolwiek odpowiedział tobie na odzew, żeby chorego kotka wziąć do siebie a jakiegos innego malucha dać do lalli???????????????????????? jak sobie poradziłaś z problemem bo jestem ciekawa??????

musze wejść na stronkę adopcyjną- bo nie widzę tu żadnych zdjęć dzieci wredoty zuzi :roll: więc ciężko mi powiedzić czy są ładne czy "niezadbane" :wink:

Wpisz mnie w szukaj i znajdź ich wątek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pon paź 26, 2009 23:56 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Już wiem dlaczego go nie widzicie :oops:
Załozyłam im wątek na forum PKDT
Ciekawe teraz jak mam go przenieść na kociarnię :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Wto paź 27, 2009 7:25 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

sabina skaza pisze:poker!!!!!!!!! czy ktokolwiek odpowiedział tobie na odzew, żeby chorego kotka wziąć do siebie a jakiegos innego malucha dać do lalli???????????????????????? jak sobie poradziłaś z problemem bo jestem ciekawa??????

Poker w zeszla niedziele byla u mnie oddac tansporter i ta szara koteczka pojechala jednak do tych chlopakow, podobno daja rade, ale co do szczegolow to juz Poker niech cos doda :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto paź 27, 2009 9:58 Re: Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 5

Michał z Łukaszem dają radę, kotek (Biedronka :) ) się oswaja, coraz odważniejsza, ładuje im się nawet do łóżka!:) Leczenie zalecone przez Pokera chyba już skończyli, teraz przemywają oczko rumiankiem, a no i niedługo jakaś wizyta u weta, z tego co mówił Michał.

Pozdrawiam!

Lalla

Od: Wto lut 17, 2009 14:45

[poprzednia][następna]