Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
Domki błagam wypatrzcie tą maleńką. Niech nam się zrobi nieco miejsca.
szylkrecia pisze:kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
no Ciotka się dokociłyśmy w tydzien że hoho
kasiakom pisze:szylkrecia pisze:kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
Niedługo wylądujemy ze wszystkimi kotami w piwnicy. To dopiero będzie hoho
kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
Cameo pisze:kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
Kasiu, masz tymczasa?
szylkrecia pisze:kasiakom pisze:szylkrecia pisze:kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
hm...łatwiej bedzie tych naszych niewykastrowanych samców wyrzucić
kasiakom pisze:szylkrecia pisze:kasiakom pisze:szylkrecia pisze:kasiakom pisze:Maleńka jest piękna i rozkosznaObiecałam wziąć ją na TDT na czas sterylki białych koteczek. Ale oczywiście jak to u mnie bywa jest wesoło - u moich stóp leży nakrapiane bure cudeńko, które przed dwoma godzinkami do mnie trafiło.
hm...łatwiej bedzie tych naszych niewykastrowanych samców wyrzucić
No nie wiem, jak się chłopaki zgadają to po nas
kasiakom pisze:Za długi byłby cytatA pomysł do bani, bo Cira swojego tatusia nie ruszy
szylkrecia pisze:kasiakom pisze:Za długi byłby cytatA pomysł do bani, bo Cira swojego tatusia nie ruszy
no to pozostaje nam jedynie wystawić naszych Panów na miau.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości