ale bidulek
futerko bedziecie golić?
planujecie badania krwi? profil nerkowy i watrobę warto byłoby zbadać
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dalia pisze:ale bidulek
futerko bedziecie golić?
eliza_sk pisze:dalia pisze:ale bidulek
futerko bedziecie golić?
Na tę chwilę zdrowie ważniejsze niż wygląd i na tym się skupimy. Wet nie mówił o potrzebie badań, zobaczymy jak kota zabierze się do piątku.
dalia pisze:
likwidacja koltunow to kwestia zdrowia nie wyglądu - pod nimi skora może byc chora
edit: koltuny mozna pojedynczo wyciąć i wyczesać albo wygolic stąd moje pytanie
eliza_sk pisze:dalia pisze:
likwidacja koltunow to kwestia zdrowia nie wyglądu - pod nimi skora może byc chora
Wet sprawdzał skórę - jest w porządku. Futerko nie jest całe sfilcowane - jest światło. Iza miała dziś coś chyba kombinować - zobaczymy co jej z tego wyjdzie. Jak się kicia odstresuje to kto wie, może i fryzjera odwiedzimy
eliza_sk pisze:dalia pisze:
Wet sprawdzał skórę - jest w porządku. Futerko nie jest całe sfilcowane - jest światło. Iza miała dziś coś chyba kombinować - zobaczymy co jej z tego wyjdzie. Jak się kicia odstresuje to kto wie, może i fryzjera odwiedzimy
iza26 pisze:eliza_sk pisze:dalia pisze:
filce wycietefryzjerem byłam ja z pomoca
jedzenie je i pije jest ok
kuweta zaliczona jest bardzo spokojny i nie wystraszony
jest pobity i cały był w śmieciach i to go bolało teraz bedzie ok
iza26 pisze:myśle ze koty bo wiele ran ma na ciele ciete cienkie rany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości