Wrocławski dom szuka kotki.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 08, 2009 7:24

kasia79 pisze:Mysle że domek dobry tylko ja mam w fundacyjnej umowie punkt o wizycie przed i po adopcyjnej a pan niestety się na nia nie zgadza więc niestety bede musiala wycofac kandydature mojej kotki -chyba ze pan sie zgodzi na moja wizyte poadopcyjna [moja osobiście nie innych wolątariuszy ] choć szczerze bardzo to dlamnie niezrozumiałe.

EHHHH Czekam i czekam na odpowiedź a tu co patrze na wątek i widzę, doczekałem się, no ale nieważne skoro papiery są ważniejsze od dobra kotki to publicznie zgadzam się na odwiedziny po adopcyjne, czy to Pani czy też wolontariusza!!!!! Na PW do pani piszę pełny adres gdzie kotek będzie mieszkał (mam nadzieje).

mironus

Od: Nie maja 03, 2009 11:34

Post » Pt maja 08, 2009 8:27

To nie tak ze papiery są ważniejsze -umowa jest ważna ponieważ gwarantuje nam ocenienie jak i gdzie kotek bedzie mieszkal -wlaśnie dla jego dobra ,i wtedy zastrzegamy sobie prawo do odbioru zwierzaka jesli stwierdzimy jakies nieprawidlowosci ,i z całym szcunkiem ale to własnnie ze względu na dobro zwierzat.
jesli zgadza sie pan na wizyte to nie widze przeszkód .

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

Post » Wto lip 28, 2009 12:14

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=95988
z transportem nie ma problemu, sterylizowane kuwetkowe i straszne pieszczoszki:P bo to matka z córka kontakt 697410615
Obrazek

karolcia1509

Od: Czw lip 02, 2009 9:00

[poprzednia]