Czarny pseudopersik szuka domu - Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 09, 2009 23:43

Na dzień dzisiejszy sytuacja trochę się skomplikowała :?

Właścicielka Kubusia zaczęła sie wahać czy nie da się jednak go zostawić w domu. Ciężko jej rozstać się z kocurkiem, z drugiej strony nie chce narażać dziecka na ataki silnej alergii. Nie może zrozumiec, że nie da się mieć kota w domu i jednocześnie nie mieć :? Rozwiazania nad jakimi się zastanawiała np. izolowanie kota w oddzielnym pokoju to wg mnie totalna pomyłka. Na razie wysłałam jej obszernego maila z radami - trochę ich jest i w moim odczuciu albo zawalczy o mieszkanie z Kubusiem i wdroży wszystkie, albo powinna odpuścić i dla dobra kota znaleźc mu inny dom.

Dam jej czas do końca marca. Jeśli nadal będzię się wahać - poproszę o zamknięcie wątku o Kubusiu i wycofam się z pomagania niezdecydowanej właścicielce.

Osoby, które pisały do mnie na priva w sprawie Kubusia proszę o trochę cierpliwości. Mam nadzieję, ze sytuacja się do końca miesąca wyjaśni, bo w tej chwili czuję się trochę głupio wobec potencjalnych zainteresowanych. Ale tak to jest jak chce się komuś pomóc (zrezsztą na jego prośbę), a potem okazuje się, że pomaga się obowie, która sama nie wie czego chce. Dla dobra Kubusia jednak poczekam aż sytuacja się wyklaruję i na pewno poinforumuję Was na forum.

buba

Od: Pon lut 17, 2003 14:22

[poprzednia]