Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kasiakom pisze:Mój mąż wracał z pracy z kolegą i opowiadał mu, że mamy nowego tymczasa. Tyle, że za cholerkę nie mógł sobie przypomnieć słowa "tymczas". Kombinował, kombinował i wykombinował. Powiedział koledze, że mamy nowego PRZEJŚCIUCHA
kasiakom pisze:Ja już się zakochałam, ale mogę mieć swoich góra trzy i wtedy mam dom dla kolejnego przejściucha.
Wyjaśnienie (kopiuję z innego tematu)kasiakom pisze:Mój mąż wracał z pracy z kolegą i opowiadał mu, że mamy nowego tymczasa. Tyle, że za cholerkę nie mógł sobie przypomnieć słowa "tymczas". Kombinował, kombinował i wykombinował. Powiedział koledze, że mamy nowego PRZEJŚCIUCHA
kasiakom pisze:Ja już się zakochałam, ale mogę mieć swoich góra trzy i wtedy mam dom dla kolejnego przejściucha.
Wyjaśnienie (kopiuję z innego tematu)kasiakom pisze:Mój mąż wracał z pracy z kolegą i opowiadał mu, że mamy nowego tymczasa. Tyle, że za cholerkę nie mógł sobie przypomnieć słowa "tymczas". Kombinował, kombinował i wykombinował. Powiedział koledze, że mamy nowego PRZEJŚCIUCHA
kasiakom pisze:no to jesteśmy po
Guzik na razie śpi - nie będę mu przeszkadzaćKotek ma jednak około 1,5 roku, tyle że ja koty zawsze porównuję z moim 6,5 kilowym Kedisiem
Więc Guziczek mi się maleńki wydawał
Jakoś nigdy nie porównuję z Antosiem
![]()
Będziemy pojutrze odrobaczać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości