musze przyznać, ze syjamy to moja ulubiona rasa.
Szczególnie ciepło wspominam Hrabiego z poznanskiego schroniska, który u mnie dożyl swoich dni ....
m&j pisze:jak słyszę słowo alergia to sama jej dostaje, co za ludzie!! Ostatnio u mnie na osiedlu było ogłoszenie, że oddadzą dwa koty 3 letniego i rocznego z powodu pojawienia się małego dziecka w rodzinie, ja tego nie kumam co ludzie myślą, że kot żyje 2 lata?? mogli sobie kupić chomika. Mi się wydaje, że to są często Ci co im dzidziuś nie wychodził i na pocieszenie sobie kupili psa lub kota a jak się dzidziuś pojawił to pocieszacz stał się zbędny. Napisałam na tej kartce, że jak im się drugie dziecko urodzi i będą chcieli pozbyć się pierwszego to je wezmę żeby nie trafiło na ulicę i zostawiłam numer telefonu, może da im to coś do myślenia.
malagos pisze:musze przyznać, ze syjamy to moja ulubiona rasa.
....
Pieczarka pisze:Szkoda że tak daleko.
ania_36 pisze:Niestety jest nie wykastrowany. Nie wiem jak ludzie wytrzymali z nim 8 lat ale ja po 2 sikach mam dość. W najbliższym czasie czeka go więc zabieg.
Pieczarka pisze:Szkoda że tak daleko. Ja od jakieś czasu szukam syjamka lub syjamopodobnego kota w obojętnie jakim wieku i płci dla domku w Krakowie.
m&j: Mi się wydaje, że to są często Ci co im dzidziuś nie wychodził i na pocieszenie sobie kupili psa lub kota a jak się dzidziuś pojawił to pocieszacz stał się zbędny.
jemiola pisze:m&j: Mi się wydaje, że to są często Ci co im dzidziuś nie wychodził i na pocieszenie sobie kupili psa lub kota a jak się dzidziuś pojawił to pocieszacz stał się zbędny.
przepraszam, że się wtrącam, ale to było wyjątkowo podłe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości