Ja 13.12.08r robie wraz z przyjaciółmi wystwe kotów do adopcji i może by je można pokazać Żywiec nie jest tak daleko albo chociaż zdjęcia , tam też będzie '' moja '' Tryni tylko że ona musi iść do adopcji razem z Milusiem bo bez niego świata nie widzi .
Bardzo , bardzo dziękuje za wklejenie banerka Misiuni
BUDRYSEK pisze:Dzięki za zaproszenie pomyślimy nad tym bedzie duzo miejsca? bo ja mam 16 kocich gadziorków
Klatek wystawowych będzie 10 lub 12 ale mozna w jednej klatce nawet po 2 dorosłe koty a małe to zalerzy od wielkości bo z moich jak nie znajdą domu to będzie Szafirek i Marmi , Tryni i Miluś i 3 maleństw bo to są koty młode a one w miare dobrze znoszą takie żeczy i zajmną 3 klatki bo Czort będzie sobie spacerował w szekach bo koty kilkuletnie będą miały tyko zdjęcia więc miejsca nie powinno brakować A Twoje skarby są młode
Ojej to prawie sama młodzież , więc mogą być nawet po 2 lub 3 kociaki w jednej klatce . A ja mam 19 kotów ( wiele z nich nie nadaje się do adopcji ) , 3 psy i świnke morska to mam w domu ale też mam 4 na tymczasie które raczej już tam zostaną i kilkanaście bezdomnych kiciusi no i jeszcze kilka psich bied dokarmiam ( takich od bezdomnych ludzi i chodzących po śmietnikach za puszkami )