Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
monia_k pisze:A moja Niunia dzisiaj uciekła,za nic nie am po niej słychu ani widu
nifredil pisze:monia_k pisze:A moja Niunia dzisiaj uciekła,za nic nie am po niej słychu ani widu
ojjjja ona niewychodząca była całkiem?
nifredil pisze:to maleństwo...trzymam mocno kciuki żeby wróciła cała i zdrowa!!! Może sama trafi, może daleko nie uciekła
iza71koty pisze:Witam Serdecznie. Wlasnie wróciliśmy od Weta i niestety nie jest dobrze. Ogólnie jest dobrze bo mala zdrowa, nie ma śladow kk, oczka czyste, nosek , uszka też. Zalożyłam książeczke. Odrobaczylam kilka dni temu. Ale jest znaqcznie gorzej ten guzek to niestety może być nowotwor kości. Weta podala lek przeciwbólowy i przeciwzapalny i kazala obserwować gulkę. Tak czy inaczej nie jest to ani wyrzynający ząbek ani żadne uszkodzenie mechaniczne. Jest stan zapalny kosci przy żuchwie i niestety może to0 byc nowotwor. Narazie mala dostala leki i zastrzyki do domu. Jak będzie lepiej to w środę kontrola i przeswietlenie a jak nie to mam lecieć jutro. Jak wrociliśmy to Niunia rzucila się na jedzenie. Ostatnio mniej jadla bo już ją to chyba bolało. Bedę trzymać kciuki żeby była poprawa. ł.Niunia dostala Lincospectin i Tolfedyne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości