monia_k pisze:I na allegro nitk ich nie wystawił,jakby coś,to mogę-daj znać i napisz treść ogłoszenia,to wrzucę.
allegro nie maja
mozna sie posluzyc terscia z pierwszego postu, zobacze jak to wyglada i najwyzej zmodyfikuje
dziekuje!
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
monia_k pisze:I na allegro nitk ich nie wystawił,jakby coś,to mogę-daj znać i napisz treść ogłoszenia,to wrzucę.
Jola_K pisze:monia_k pisze:I na allegro nitk ich nie wystawił,jakby coś,to mogę-daj znać i napisz treść ogłoszenia,to wrzucę.
allegro nie maja
mozna sie posluzyc terscia z pierwszego postu, zobacze jak to wyglada i najwyzej zmodyfikuje
dziekuje!
monia_k pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=455868647
Jola_K pisze:dziekuje
zmodyfikuj prosze tresc, kotki maja aktualnie ok 8 tygodni
lada dzien chce je zabrac do szczepienia, wiec do adopcji pojda juz zaszczpione
reszta ok!
Jola_K pisze:a w pw zapytalam o ktore bylo zapytanie, mam juz odpowiedz, monia_k nie musisz odpisywac
Torum troszke daleko, trzeba by tez sprawdzic ten domek
monia_k pisze:Jola_K pisze:a w pw zapytalam o ktore bylo zapytanie, mam juz odpowiedz, monia_k nie musisz odpisywac
No to napisz do niej i ją wybadaj,ja napisałam maila,żeby sobie zajrzała tu na forum i zobaczyła wątek
Jola_K pisze:monia_k pisze:Jola_K pisze:a w pw zapytalam o ktore bylo zapytanie, mam juz odpowiedz, monia_k nie musisz odpisywac
No to napisz do niej i ją wybadaj,ja napisałam maila,żeby sobie zajrzała tu na forum i zobaczyła wątek
Ta Pani zadzwonila do mnie wieczorem, dluuuuuuuugo rozmawialysmy, domek jest fajny
kotki moga jechac oba!!! tak sie ciesze
no to transportu szukamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości