Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kordonia pisze:Tak obseruję tamten watek, i obliczyłam, że zostało już tylko 5 wolnych kotów
aamms pisze: Ale mam perski urlop..![]()
marcjannakape pisze:aamms pisze: Ale mam perski urlop..![]()
Przynajmniej oryginalnie!
A nie jakies tam oklepane Tunezje i Majorki
mamucik1 pisze:Wszystkie futra wykąpane, czesane kilka razy dziennie.
marcjannakape pisze:Koteczka nr 11, X1 jest juz w drodze do domku, w Świdnicy.
AgaPap wraz z TŻetem i córka zabrali ja dzis po południu od Demi.
Bylismy wszyscy razem u weta.
Kotka została odpchlona, pobrano jej krew do badania, dostała kroplówke z witaminami, przeszła badanie USG.
Po krótvce jej stan przedstawia sie tak:
- bardzo chuda i słaba, ale potrafi pieknie mruczeć
- zęby w dobrym stanie![]()
- nerki w obrazie USG ok![]()
- piękny świerzb w uszach![]()
Jutro będę miała jej wyniki morfologii i biochemii. W sobotę natomiast będą wyniki testów na białaczkę, koci aids i fip.
Reszte niech dopisze AgaPap - ja juz sie nie wcinam
Edzina pisze:mamucik1 pisze:Wszystkie futra wykąpane, czesane kilka razy dziennie.
O! Daly sie wykapac bez uszczerbku na zdrowiu? (z Twojej strony oczywiscie).
Moja ma lupiez i przetluszczona siersc, wiec pomyslalam, ze tez ja wykapie, ale obawiam sie jak zareaguje.
Twoje nie maja swierzba? Bo te dwie co przyjechaly do mnie to mialy, wiec podejrzewam, ze raczej wiekszosc bedzie miala o ile nie wszystkie.![]()
Hm. Wszystkie widze maja imiona, tylko moja nie.Ale jakos tym razem nic mi nie przychodzi do glowy...
AgaPap pisze:Właśnie mamy wizytę naszej prywatnej, osobistej wetki, która ma ogladnąć kicię i wypowiedzieć się na temat kąpania i futerka.![]()
Ja jestem w pracy wiec TŻ pilotuje sprawę, mam nadzieję, że dopyta się o wszystko co mówiłam, bo faceci to pamięć mają wybiórczą.![]()
![]()
W każdym razie jak zaglądnął do nich około 10 to persia leżała rozwalona centralnie na środku na naszym nowym łóżku w sypialni, a Felix siedział w drugim pokoju i nie rozwalił prowizorycznych drzwi z dykty, które zrobiliśmy coby ich w jednym mieszkaniu razem nie zostawiać. Bo drzwi do pokojów to jeszcze nie mamy.
marcjannakape pisze:marcjannakape pisze:Koteczka nr 11, X1 jest juz w drodze do domku, w Świdnicy.
AgaPap wraz z TŻetem i córka zabrali ja dzis po południu od Demi.
Bylismy wszyscy razem u weta.
Kotka została odpchlona, pobrano jej krew do badania, dostała kroplówke z witaminami, przeszła badanie USG.
Po krótvce jej stan przedstawia sie tak:
- bardzo chuda i słaba, ale potrafi pieknie mruczeć
- zęby w dobrym stanie![]()
- nerki w obrazie USG ok![]()
- piękny świerzb w uszach![]()
Jutro będę miała jej wyniki morfologii i biochemii. W sobotę natomiast będą wyniki testów na białaczkę, koci aids i fip.
Reszte niech dopisze AgaPap - ja juz sie nie wcinam
marcjannakape pisze:AgaPap pisze:Właśnie mamy wizytę naszej prywatnej, osobistej wetki, która ma ogladnąć kicię i wypowiedzieć się na temat kąpania i futerka.![]()
Ja jestem w pracy wiec TŻ pilotuje sprawę, mam nadzieję, że dopyta się o wszystko co mówiłam, bo faceci to pamięć mają wybiórczą.![]()
![]()
W każdym razie jak zaglądnął do nich około 10 to persia leżała rozwalona centralnie na środku na naszym nowym łóżku w sypialni, a Felix siedział w drugim pokoju i nie rozwalił prowizorycznych drzwi z dykty, które zrobiliśmy coby ich w jednym mieszkaniu razem nie zostawiać. Bo drzwi do pokojów to jeszcze nie mamy.
A po co Ci w ogóle takie "wynalazki"![]()
Kotom bedą przeszkadzać w logistyce
AgaPap pisze: Persia pogoniła Felixa, rzuciła się na niego. Akurat listonosz zadzwonił i jak TŻ otworzył drzwi to Felix zwiał na działki i nie diabła nie chce do domu wrócić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości