oleska222 pisze:Kropeczko a co z Marmurkiem? Już w nowym domu, czy dalej szukasz?
No z tego co wiem to tri maiała jechac w niedziele do nowego domku.
A po marmurka rzeczywiście ktoś się zgłosił i miał przyjśc w odwiedziny

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
oleska222 pisze:Kropeczko a co z Marmurkiem? Już w nowym domu, czy dalej szukasz?
oleska222 pisze:Głasków to conajmniej 30 i 10 buziaków w pycha![]()
Piękny chłopak jest, to niech ma, a co mi tam
Kropeczka13 pisze:oleska222 pisze:Głasków to conajmniej 30 i 10 buziaków w pycha![]()
Piękny chłopak jest, to niech ma, a co mi tam
Dzieki,dzieki, glaski byly...ale sie prezyl...a z tymi co to mowilas do pycha maly problem wynkol...alesmy sie wasami splatali
...ale juz wszystko rozplatane a Dżdżu nie widziala o co codzi i profilaktycznie zaczela trupka udawac a pozniej myk do swojego schowka.
Kropeczka13 pisze:No kicia już po zdjęciu r.t.g. Zmian ani urazów kostnych nie ma.Pan wet stwierdził że to chyba jakis uraz neurologiczny, bo łapka jest nie czynna i brak w niej czucia. Myslę sobie że kocia może się powiesiła gdzies na jakiejs kracie za łapkę i jak się szarpała to kosci wytrzymały ale zerwała jakas wiazkę nerwowa i dla tego ten bezwład.
Pan wet przychylił się do mojej teorji na temat łapki.
![]()
No to by było na tyle.
Dżudżu pozdrawia Wszystkich zainteresowanych jej losem![]()
mar_tika pisze:hop szukamy dobrego ortopedy na sląsku moze ktos moze pomóc?doradzić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości