Imię dla jedynaka już wybrane - mamą chrzestną jest Delfin, a kicio ma na imię PYSIO

Baaaardzo proszę o propozycje imion dla braciszków

Byłam dzisiaj w lecznicy - bracia strasznie rozrabiają

Domeczku, domeczku - gdzie ty jesteś

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
piccolo pisze:cudne maluchyone siedza w boliłapce?
najśliczniejszy jak dla mnie jest ten cały bury
puss pisze:ja sobie wymyśliłam, że jeśli będę miała kiedyś nazwać dwa kocurki, to dam im na imię Byron i Marley (czyli bardziej po polsku Bajron i Marlej)![]()
wiem, głupie imiona![]()
śliczne są chłopaczki
trzymam kciuki za domki
Aleksandra59 pisze:Eeeeeeeeeeee - Delfin, ale może na inne propozycje imion dla braciszków poczekamy![]()
dellfin612 pisze:Aleksandra59 pisze:Eeeeeeeeeeee - Delfin, ale może na inne propozycje imion dla braciszków poczekamy![]()
No dobra, chociaż ja tak lubię mieć zdanie kończące![]()
A może Pepsi, Cola i Sprite
to tylko propozycja
Aleksandra59 pisze:Delfin- przecież tylko dla braciszków imion szukamy, bo Pysio imię ma
![]()
![]()
A z Twojej propozycji - przynajmniej dla mnie - tylko Sprite to rodzaj męski![]()
Dalej czekamy na propozycję imion dla braciszków![]()
dellfin612 pisze:Aleksandra59 pisze:Delfin- przecież tylko dla braciszków imion szukamy, bo Pysio imię ma
![]()
![]()
A z Twojej propozycji - przynajmniej dla mnie - tylko Sprite to rodzaj męski![]()
Dalej czekamy na propozycję imion dla braciszków![]()
O, wcale niekoniecznie! To tylko kwestia interpretacji.![]()
Ale Twoje propozycje są fajne, krótkie, treściwe.
A ogłoszenia już mają?
koteczekanusi pisze:Skoro zostaje PYSIO, to wtedy reszta powinna się nazywać PUSIO i PASIO. Pasio ten najbardziej pasiasty, a Pusio to od puchaty - żeby wszystkie trzy miały takie słodkie imionka i było widać, że pochodza z jednej rodziny
Aleksandra59 pisze:koteczekanusi pisze:Skoro zostaje PYSIO, to wtedy reszta powinna się nazywać PUSIO i PASIO. Pasio ten najbardziej pasiasty, a Pusio to od puchaty - żeby wszystkie trzy miały takie słodkie imionka i było widać, że pochodza z jednej rodziny
Baaardzo ta propozycja mi się podoba![]()
Tylko jak mnie Mimi z Fifi się myli - to pomyłki z Pusio i Pasio
![]()
![]()
Aia pisze:Aleksandra59 pisze:koteczekanusi pisze:Skoro zostaje PYSIO, to wtedy reszta powinna się nazywać PUSIO i PASIO. Pasio ten najbardziej pasiasty, a Pusio to od puchaty - żeby wszystkie trzy miały takie słodkie imionka i było widać, że pochodza z jednej rodziny
Baaardzo ta propozycja mi się podoba![]()
Tylko jak mnie Mimi z Fifi się myli - to pomyłki z Pusio i Pasio
![]()
![]()
ale wystarczy jak zawołasz Psio i wszystkie 3 przybiegną![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości