Malutki Plamek już niedługo będzie w nowym domku :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 04, 2007 14:59

Jestem z Dabrowy Górniczej.
Planuję za jakiś czas zaszczepić kotka (na razie brak funduszy bo mama kotka ma dziś sterylizacje).
Plamek jest pełen energii, uwielbia zabawy, wciąż skacze i biega :D Wszędzie go pełno, jest ciekawski i odważny. Jestem pewna, że ktokolwiek go zaadoptuje, zakocha się od razu :D
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Czw paź 04, 2007 15:14

Mam nawet Rodzinę w Dąbrowie Górniczej :) ale na razie cicho sza..... nie chce się deklarować i nie chce nikomu robić nadziei jeśli nie jestem całkowicie pewna, choć naprawdę jest przeuroczy :)

Monika_K

Od: Wto sie 21, 2007 7:13

Post » Czw paź 04, 2007 15:25

Rozumiem :)
Z Plamkiem jest taki pech, że jak już ktoś się zgłosił to albo sam sie wycofywał, albo na maila nie odpowiedział albo po prostu ja nie chciałam go jakiejś osobie oddać.
Nawet chciałabym go zatrzymać jeszcze miesiąc lub dwa czy trzy bo został jeszcze jeden maluszek (którego chcę zostawić sobie na stałe) i w końcu razem mają weselej :)
Ale oczywiście oddałabym go nawet teraz, lecz tylko do najlepszego domku :D
Obrazek

Kasia89

Post » Pt paź 05, 2007 8:18

Przepraszam, ale wczoraj wieczorem już nie dałam rady odpisać bo niestety ale złapało mnie przeziębienie i leżałam w łóżeczku :)
Mam pytanie odnośnie Plamka... czy byłaby taka możliwość żebyśmy podjechali i go jeszcze obejrzeli tak na żywo?? Wtedy Ty też mogłabyś ocenić czy Twoim zdaniem nadajemy się na opiekunów Plamka :) Bo ogólnie bardzo nam się spodobał :) Musimy jeszcze też skontaktować się z weterynarzem, kiedy moglibyśmy przygarnąć kolejnego kotka, żeby było bezpiecznie (myślę, że odwiedzimy weta jeszcze dzisiaj :) ) i wtedy już po konsultacji i po Twojej zgodzie moglibyśmy już bliżej rozmyślać o terminie jego ewentualnej przeprowadzki :) jak się na to zapatrujesz?

Monika_K

Post » Pt paź 05, 2007 13:10

Monika_K pisze:Przepraszam, ale wczoraj wieczorem już nie dałam rady odpisać bo niestety ale złapało mnie przeziębienie i leżałam w łóżeczku :)
Mam pytanie odnośnie Plamka... czy byłaby taka możliwość żebyśmy podjechali i go jeszcze obejrzeli tak na żywo?? Wtedy Ty też mogłabyś ocenić czy Twoim zdaniem nadajemy się na opiekunów Plamka :) Bo ogólnie bardzo nam się spodobał :) Musimy jeszcze też skontaktować się z weterynarzem, kiedy moglibyśmy przygarnąć kolejnego kotka, żeby było bezpiecznie (myślę, że odwiedzimy weta jeszcze dzisiaj :) ) i wtedy już po konsultacji i po Twojej zgodzie moglibyśmy już bliżej rozmyślać o terminie jego ewentualnej przeprowadzki :) jak się na to zapatrujesz?

Nic nie szkodzi, nie oczekiwałam odpowiedzi tak szybko :) Oczywiście, że nie mam nic przeciwko odwiedzinom :D Myślę, że za tydzień zaszczepimy maluszka, przy okazji ściągania szwów jego mamusi. Już piszę PW :D
Obrazek

Kasia89

Post » Pt paź 05, 2007 21:03

Wygląda na to, że za jakieś 1,5 miesiąca po 2 szczepieniach (dla pewności) Plamek znajdzie się w nowym domku :)
Bardzo się cieszymy :D
Obrazek

Kasia89

Post » Pt paź 05, 2007 21:09

My też się cieszymy ;) ja się już nie mogę doczekać.... w wolnej chwili postaram się wkleić na forum zdjęcia Psotki :) żeby było wiadomo z kim Plamcio zamieszka :) a dzisiaj oglądałyśmy razem z Psotką filmiki, na których byl Plamcio z braćmi i Mamusią... i Psotka siedziała wpatrzona w ekran jak nigdy :) może to miłość od pierwszego miauknięcia? oby tylko się potem ze sobą zgodziły jak juz się Plamcio przeprowadzi... ale na razie trzeba wszystko dopiąć na ostatni guzik... szczepienia, szczepienia a potem jeśli się juz wszystko uda to pozostanie tylko tylko wycieczka po nowego członka Rodziny :)

Monika_K

[poprzednia]