Zgarnięte z ulicy czarne kocięta;już w SWOIM DOMKU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2007 16:22

Aniu, mogłabyś na pisać mi e-mailem lub na PW listę, jakie żarcie potrzebujesz? Jakie mokre i jakie suche?
Marcelibu

Post » Sob wrz 15, 2007 16:24

Aniu, mogłabym pomoc.... ale nie wiem czy dam rade bo mnie wiekszosc dnia nie ma w domu (praca) a mieszkam sama.... i nie wiem czy Mocca by ich nie zamęcyzła bo ona tylko bawic sie chce i bawic.... a ze duza i nie pojmuje tego ze duza juz jest to taranuje maluchy.... :(
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Sob wrz 15, 2007 16:39

zajrzyjcie do Małej..wstawiłam zdjęcia burasków.. :wink:

Marcelibu....znasz kogoś kto mógłby zawiezć Anie na sterylke z mamą tych kociaków :?:

red_devil.....zamorduje cie :evil: :wink: ...słonko te kociaki trzeba pierw poleczyć..oswoić ,..to dzikuski....
nie mozna ich wypuścic na mieszkanie...masz pw.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 15, 2007 16:42

red_devil pisze:Aniu, mogłabym pomoc.... ale nie wiem czy dam rade bo mnie wiekszosc dnia nie ma w domu (praca) a mieszkam sama.... i nie wiem czy Mocca by ich nie zamęcyzła bo ona tylko bawic sie chce i bawic.... a ze duza i nie pojmuje tego ze duza juz jest to taranuje maluchy.... :(

Ania bardzo dziękuje, ale narazie myślę że maluchy powinny przynajmniej przez te 2 tygodnie, może mniej byc razem - są za mała żeby rozdzielać i takie wytraszone; musi się u nich ta rewolucja w brzuszkach uspokoić; muszą nabrać ciałka - nie chce ci robić kłopotów;
ale poem jeżeli nadal będziesz chętna to jeżeli moge to zgłoszę sie do ciebie - dziękuje!

jak tam twoja czarna persica się czuje; wyślij mi na pw adres e mial i zdjęcia

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob wrz 15, 2007 17:51

dorcia44 pisze:Marcelibu....znasz kogoś kto mógłby zawiezć Anie na sterylke z mamą tych kociaków :?:

Różne numery świata, ale samochód - widzę ciemność... Jeszcze pomyślę, mam jeden pomysł, ale musze mieć więcej czasu :roll: .
Marcelibu

Post » Sob wrz 15, 2007 18:09

ciemność hmmm to juz cos..ja nie widze nawet tego..ew. rowerkiem... 8) ale Z Grodziska na Ursynow.. :roll: nie brak mi jednak kondycji..i astma swinia płuca zrypała :? :wink:
jest pare osób na forum ale nie smiem prosic.. :oops:
np.Beata kiedys się oferowała... :D
musze to odgrzebac...

normalnie zaczynam byc zazdrosna o Marcelibu :crying: jest częściej u Ani niz u mnie :evil: :placz:

:mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2007 18:12

dorcia44 pisze:ciemność hmmm to juz cos..ja nie widze nawet tego..ew. rowerkiem... 8) ale Z Grodziska na Ursynow.. :roll: nie brak mi jednak kondycji..i astma swinia płuca zrypała :? :wink:
jest pare osób na forum ale nie smiem prosic.. :oops:
np.Beata kiedys się oferowała... :D
musze to odgrzebac...

normalnie zaczynam byc zazdrosna o Marcelibu :crying: jest częściej u Ani niz u mnie :evil: :placz:

:mrgreen:

Ale do Ciebie bardzo często dzwonię :1luvu: . Dorciu, czekaj, zakręcona jestem. Na Ursynów to się da. Dam odpowiedź we wtorek-środę.
Marcelibu

Post » Sob wrz 15, 2007 18:18

ok...tyle że ja nie wiem czy czas nie nagli ,Ania mówi że cos gruba ta kicia... :?
Jest tez możliwośc że Ania z kicia dojedzie do Warszawy ....np .Włochy i z tąd trzeba by ją zabrać...niestety najlepiej pasuje sobota- niedziela....wtedy nie pracuje ...
Ania pracuje do wieczora... :cry:

Moniko wstawiłam buraski do wątku Małej ..zobacz :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2007 18:27

dorcia44 pisze:ok...tyle że ja nie wiem czy czas nie nagli ,Ania mówi że cos gruba ta kicia... :?
Jest tez możliwośc że Ania z kicia dojedzie do Warszawy ....np .Włochy i z tąd trzeba by ją zabrać...niestety najlepiej pasuje sobota- niedziela....wtedy nie pracuje ...
Ania pracuje do wieczora... :cry:

Moniko wstawiłam buraski do wątku Małej ..zobacz :wink:

No to w poniedziałek zawalczymy.
A Buraski widziałam, widziałam :D . Nawet chcę do Ciebie przyjechac, tylko mnie nie zapraszasz :twisted:
Marcelibu

Post » Sob wrz 15, 2007 18:33

hahaha ..a po co zapraszac....drzwi są zawsze otwarte w przenośni i dosłownie...do mnie sie poprostu wchodzi/.....niektóre dziewczyny cos wiedza na ten temat... 8) np.red_devil .margherita,Katek ,beata... :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2007 18:58

dorcia44 pisze:hahaha ..a po co zapraszac....drzwi są zawsze otwarte w przenośni i dosłownie...do mnie sie poprostu wchodzi/.....niektóre dziewczyny cos wiedza na ten temat... 8) np.red_devil .margherita,Katek ,beata... :wink:

No to i ja sprawdzę :twisted:
Marcelibu

Post » Sob wrz 15, 2007 20:03

Maluszki bolą brzuchy i maja gorączke - szcególnie koteczka z dzisiaj źle się czuje; brzuchy im wysadzio i są strasznie twarde - dałam im espumisan; siedza pod grubym kocem przykryte biedactwa :(
mała koteczka jeszcze nie umie dobrze jeść i muszę ją troszkę karmić, z bardzo rozdrobnionym ala zupka radzi sobie lepiej
mam nadzieje że juto będzie lepiej

Anna Rylska

Post » Sob wrz 15, 2007 20:08

ojej :cry: a odrobaczyłaś? a parafinki troszke poszło?..nie wiem co ci jeszcze moge poradzić...
biedne malenntasy.. :cry:
zmiana jedzonka pewnie tak podziałała...i robale...
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 15, 2007 20:20

a lakcid masz? ..nifuroksazyd?
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 16, 2007 8:07

3 kotka niestety nie złapalam i nie uda mi się to napewno gołymi rekoma tak jak wczeœnie - jest za szybki, za sprytny; przydał by się podbierak z teleskopowš ršczkš - ma może ktoœ coœ takiego? ( Dorcia - twój mšż to wędkarz)
kotki bez zmian, biegunka jest nadal i rewolucja straszna; zjadły wszystko co dostały na noc :) daje in lakcid - muszę zaraz iœc poszukać jakieœ otwartej apteki

dziewczyny ja się zabije - w nocy moja kochana Sabcia zeżarła Oridermil, calutkš nowš tubkę na œwierzba :cry: - tylko okruszki zostały - to jakiœ koszmar!!!! :cry:
proszę powiedzcie co innego mogę dawać na œwierzb - jest jakiœ ludzik odpowiedni, podobno dużo tańczy? ( musze coś taniego znależć, bo i takżeby leczyć maluszki już się zapożyczyłam - koleżanka jedna powiedziała że jestem popier... - jedno jeszcze leczę i następne biore wiedząc że nie ma środków na to - i nigdy nie zmądrzeje- i tym sposobem zrobiło mi się przykro bardzo!!!)
czy można coś kupić w aptece bez recepty? ile może kosztować - proszę doradzcie bo nie wiem co zrobić
tu w Gordzisku samo wypisanie recepty kosztuje 8 zł - obłęd!
Ostatnio edytowano Nie wrz 16, 2007 9:32 przez Anna Rylska, łącznie edytowano 1 raz

Anna Rylska

[poprzednia][następna]