Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
red_devil pisze:Aniu, mogłabym pomoc.... ale nie wiem czy dam rade bo mnie wiekszosc dnia nie ma w domu (praca) a mieszkam sama.... i nie wiem czy Mocca by ich nie zamęcyzła bo ona tylko bawic sie chce i bawic.... a ze duza i nie pojmuje tego ze duza juz jest to taranuje maluchy....
dorcia44 pisze:Marcelibu....znasz kogoś kto mógłby zawiezć Anie na sterylke z mamą tych kociaków![]()
dorcia44 pisze:ciemność hmmm to juz cos..ja nie widze nawet tego..ew. rowerkiem...ale Z Grodziska na Ursynow..
nie brak mi jednak kondycji..i astma swinia płuca zrypała
![]()
![]()
jest pare osób na forum ale nie smiem prosic..![]()
np.Beata kiedys się oferowała...![]()
musze to odgrzebac...
normalnie zaczynam byc zazdrosna o Marcelibujest częściej u Ani niz u mnie
![]()
![]()
dorcia44 pisze:ok...tyle że ja nie wiem czy czas nie nagli ,Ania mówi że cos gruba ta kicia...![]()
Jest tez możliwośc że Ania z kicia dojedzie do Warszawy ....np .Włochy i z tąd trzeba by ją zabrać...niestety najlepiej pasuje sobota- niedziela....wtedy nie pracuje ...
Ania pracuje do wieczora...
Moniko wstawiłam buraski do wątku Małej ..zobacz
dorcia44 pisze:hahaha ..a po co zapraszac....drzwi są zawsze otwarte w przenośni i dosłownie...do mnie sie poprostu wchodzi/.....niektóre dziewczyny cos wiedza na ten temat...np.red_devil .margherita,Katek ,beata...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości