Zdaje się, że jest to kicio, którego moje dziecko wyadoptowało Twojej Babci, orfa..
Rozmawiałam przed chwilą z Twoim Tatą..
Też będę szukać dla niego domu..
Piękny kocio wyrósł z tego malucha, które znalazło moje dziecko..
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Marcelinaa pisze:Ten piękny rudeusz już chyba ma swój nowy dom ?
aamms pisze:Zdaje się, że jest to kicio, którego moje dziecko wyadoptowało Twojej Babci, orfa..
Rozmawiałam przed chwilą z Twoim Tatą..
Też będę szukać dla niego domu..
Piękny kocio wyrósł z tego malucha, które znalazło moje dziecko..
Ridareta pisze:Witam, bardzo chętnie przygarnęłabym tego kocura, jeśli tylko znalazły się ktoś skłonny przetransportować go do Lublina. Myślę że mojej kotce bardzo spodobałby się taki towarzysz zabaw:)
Ridareta pisze:A co do tej wizyty - hmm, no nie wiem, musiałabym posprzątać:P
Jana pisze:Przepraszam z OT, ale muszę po prostu.
Kiedyś dostałam na forum burę, że nie chcę oddawać małych kociąt starszym osobom. Ten wątek chyba idealnie ilustruje dlaczego..
orfa pisze:Jana pisze:Przepraszam z OT, ale muszę po prostu.
Kiedyś dostałam na forum burę, że nie chcę oddawać małych kociąt starszym osobom. Ten wątek chyba idealnie ilustruje dlaczego..
przepraszam bardzo ale każdemu może się przydarzyć wypadek losowy - zarówno starszemu jak i młodemu, w przypadku mojej Babci nic nie wskazywało na to że zacznie mieć kłopoty z poruszaniem się, gdyby nie zaistniała sytuacja to nigdy przenigdy nie szukalibyśmy mu nowego domu bo nawet teraz mojej Babci bardzo ciężko będzie się z nim rozstać bo zawsze był w domu kot lub pies i podobnie jest w moim domu więc nie jest to fanaberia małego dziecka które chciało zabawkę i jak się nią znudziło to ją oddaje
pozdrawiam
Jana pisze:[
Zapytam, ale nie musisz odpowiadać - ile Twoja babcia ma lat?
Trzeba być świadomym, że zadbany kot może żyć 17 - 20 lat...
orfa pisze:Jana pisze:[
Zapytam, ale nie musisz odpowiadać - ile Twoja babcia ma lat?
Trzeba być świadomym, że zadbany kot może żyć 17 - 20 lat...
a przepraszam czy to że ktoś ma 70 lub 80 lat zabrania mu posiadania zwierzaka?? (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości