WARSZAWA- młoda, drobna MISIA szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2007 1:08

cały czas się bije z jedną z rezydentek, dzwoniło chętne na nią małżeństwo, mieli się naradzić, ale nie ma wielkich szans że coś z tego wyjdzie :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon wrz 17, 2007 8:46

A w stosunku do ludzi juś troszkę bardziej jest ufna? Podejrzewam że jak się bije z jednym z kotków to nadal kiepsko...?

Fr-ida

Od: Śro maja 23, 2007 20:12

Post » Pon wrz 17, 2007 23:12

ostatnio mi się dała nawet pogłaskać :) a i z Biancą lepiej sobie radzi ;) (co oznacza, że już obie mają porozdrapywane mordki :( )

a tak wypiękniała:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i śpi sobie :)

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 18, 2007 8:21

Powiem ci, że jest naprawdę przepięknym kotkiem. Widać ze jest dobrze odżywiona i mordkę ma cudną :)
Boję się, że cięzko będzie o właściciela dla niej bo większość ludzi woli przymilne koty a nie takie które od nich uciekają :cry:
Do niej trzeba by chyba kogoś z dużą cierpliwością, kto jest gotowy poczekać długo aż ona się oswoi z nową sytuacją i nowym właścicielem.

Fr-ida

Post » Wto wrz 18, 2007 8:23

Ale musze napisać to jeszcze raz. Jest prześliczna!

Fr-ida

[poprzednia]