CK Gwiazdeczka ma cudowny DOM, u Bez44 :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2007 14:04

No proszę - czyli jednak potrafi dogadać się z innymi, tylko - potrzebuje czasu :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob maja 26, 2007 14:15

Dlaczego nikt mnie nie chce?? :( Jestem śliczną, czarną kotką o aksamitnym futerku. Potrafię pięknie korzystać z kuwety!!! Jak Duzi zapomną ją wyczyścić (bo są zmęczeni i chcą chwilę odpocząć - ja ich rozumiem :) ) to przychodzę do nich i miauczę i prowadzę ich do mojej toalety :). Jest im strasznie głupio i zaraz wszystko porządkują, a mnie chwalą jakim jestem ślicznym i mądrym KOTEM :D . Nidy im nie nabrudziłam!!! A Duzi mają dwa inne koty i one mnie nie lubią :( Ale o tym później. Na razie idę spać, bo zjadlam obiadek i mam ciężki brzuszek - i w ogóle pogoda do spania, a nie do brykania.
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Sob maja 26, 2007 14:29

bez44 pisze:Dlaczego nikt mnie nie chce?? :( Jestem śliczną, czarną kotką o aksamitnym futerku. Potrafię pięknie korzystać z kuwety!!! Jak Duzi zapomną ją wyczyścić (bo są zmęczeni i chcą chwilę odpocząć - ja ich rozumiem :) ) to przychodzę do nich i miauczę i prowadzę ich do mojej toalety :). Jest im strasznie głupio i zaraz wszystko porządkują, a mnie chwalą jakim jestem ślicznym i mądrym KOTEM :D . Nidy im nie nabrudziłam!!! A Duzi mają dwa inne koty i one mnie nie lubią :( Ale o tym później. Na razie idę spać, bo zjadlam obiadek i mam ciężki brzuszek - i w ogóle pogoda do spania, a nie do brykania.

Rozumiem cię. Staram się być zawsze i wszędzie i nikt o mnie nigdy nie zapytał. Ale nie załamujmy się. Zerknąłem na nowy wątek CK i skoro tyyyyyyle kotów znalazło to i my znajdziemy. Ja to bym chciał mieć dom...

Zbirek

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Sob maja 26, 2007 16:58

Dzięki Zbirek! Teraz leżę sobie zakryta firanką i nawet Duża mnie nie mogła znależć :lol: Ale widziałam, że się martwiła gdzie jestem, a Moja Duża się boi, żebym nie uciekła albo, żeby mi się nic nie stało - to w końcu poruszyłam się trochę, żeby mnie znalazła.Dostałyśmy taką pyszną "purinę" na podwieczorek. Duża nam zrobila zdjęcia i pewnie pokaże jak w zgodzie jemy 3 koty z 3 misek. Ale tylko wtedy jest zgoda :( Bawić się ze mną nie chcą :(. Trzymaj się Zbirek. Pa
Ostatnio edytowano Pt cze 01, 2007 20:04 przez bez44, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Wto maja 29, 2007 7:21

Pociągnij Gwiazdeczko Dużą za ogonek - żeby zdjęcie wstawiła z tą zgodą.
Filemon!
Obrazek

ryśka

Post » Wto maja 29, 2007 7:32

Duża coś się "obija" ostatnio i mówi, że nic jej się nie chce, przez te upały. Ale wczoraj nakrzyczała na Szarą, bo ja się chciałam z nie pobawić i pacnęłam ją w koniec ogonka, a ta na mnie tak fuknęła, że mi się smutno zrobiło :(. Ale Duża i Duzy są fajni :) Głaszczą mnie (ale po co tak często???), mówią, że jestem ślicznym koteczkiem. I Duży powiedział o mnie "nasz kot" :D
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Wto maja 29, 2007 7:51

Duża się zmobilizowała i wkleja zdjęcia :)

Tutaj koty jedzą pyszną purinę. W sumie to z tymi ogonami wyglądają jak.... szczury ;)
ObrazekObrazek
I to są (licząc od lewej) Gwiazdeczka, Kretka i na pewno Szara :)
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Wto maja 29, 2007 7:54

A tutaj czekają na pyszne mięsko z fileta z kurczaka:) Oczywiście kolejnośc serwowania to Gwiadeczka (pochłania z prędkością światła!), Szara i na końcu Kretka - żeby jej żadna nie zjadła.
Obrazek
Obrazek
Pod krzesłem Kretka; obrócona bokiem - Szara; wpatrująca się w mięsko - Gwiazdeczka.

i z apetytem zjadają :)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Wto maja 29, 2007 18:32

Duża wkleiła nasze zdjęcia, a i tak na nas i na mnie nikt nie patrzy. :( Jak ja mam znaleźć Domek?? Ja szukam Domku to może mnie w końcu Domek znajdzie?? Bo Duża mówi, że jak czegoś się bardzo, bardzo chce to w końcu się spełnia! A ja baaaaaaardzo chcę Domku tylko dla siebie!!!!
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Wto maja 29, 2007 20:46

Gwiazdeczko,Twój Domek z pewnością już czeka na Ciebie,tylko nie może Cię znaleźć...Dlatego wędrujemy na samą górę :wink: [/url]

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Czw maja 31, 2007 11:57

San pisze:Gwiazdeczko,Twój Domek z pewnością już czeka na Ciebie,tylko nie może Cię znaleźć...Dlatego wędrujemy na samą górę :wink:

w rzeczy samej :ok: ;)
Obrazek

ryśka

Post » Sob cze 02, 2007 14:49

Duża wzięła dzisiaj mnie i Szarą do lekarza. Najpierw Szarej obcięli pazurki i dali jej zastrzyk (antybiotyk), bo okazało się, że jakiś kot ugryzł ją w .... tyłek. :oops: Duża na mnie popatrzyła, ale nie wie, czy to ja czy nie, a ja jej nie powiem. Potem przyszła kolej na mnie. :evil: Obcięli mi pazurki - bardzo chciałam zjeść lekarza, ale on się nie dał - a bardzo się starałam. Potem lekarz zaglądnął mi do ucha, bo Duża zauważyła, że przechylam łebek w prawo. I okazało się, że mam zapalenie ucha. :( Duża ma mi dawać maść do środka, ale ja NIE POZWALAM!!!!!!!!!!!!!!!! Szczerzę zęby i chcę ją ugryźć :twisted: . No i teraz Duża czeka na Dużego - wtedy już mi się nie uda wywinąć od maści. :(. U Duzego w pracy ktoś podobno pytal o mnie :oops: MOże się uda??? Ale nic nie mówię, żeby nie zapeszyć. Już dwa razy miałam mieć Domek i nic :(
Ogromne głaski i pozdrowienia dla CKotów - tyvh co mają Domek i które czekają na Domek
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Pon cze 04, 2007 6:50

No i dalej nikt nie pyta :( A ja już mam uszko zdrowe i wszystko jest w porządku :) Dzisiaj spałam w łóżku z młodszym Dużym i było straaaaaaaasznie fajnie :P Ale Szara i Kretka zjadły moje śniadanie i Duża dawała jeszcze raz (specjalnie dla mnie ! ). Chcę się bawić z Szarą, ale ona nie chce :( Ie razy ją pacnę łapką po ogonku to ona syczy na mnie jak wąż. I już Duży mówił, żeby się uspokoiła, bo brali koty do domu, a nie węże. :)
Duża bierze mnie czsami na ręce i głaszcze, ale ja nie bardzo to lubię :? . Wolę sobie spokojnie leżeć, a jak chcę to sama przyjdę po głaski.
Czy ktoś zechce taką kotkę ?? :(
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Post » Pon cze 04, 2007 14:22

za domek dla Gwiazdeczki :ok: . piękna kocinka!! :wink:

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 14, 2007 11:51

Nikt nie pyta :( Nikt nie zagląda :( A ja jestem już grzeczna; ślicznie się bawię. Mam swoje ulubione miejsce - to elegancka pufa, którą Duzi sobie kupili :)Super się na niej siedzi i leży. Czasami ustępuję miejsca Kretce - ale ona jest w porządku. Ostatnio nawet Szara na mnie nie fuczała :). Ale ja chciałabym juz Domek dla siebie i Dużego tylko dla siebie :(. Duży się ze mną straszni fajnie bawi - chowa się za drzwiami i straszymy się nawzajem :). Ostanio tak się rozbrykałam, że "atakowałam" nawet jego nogę - i nie obraził się :D .
Zaglądajcie czasami do mnie i nie zapominajcie o mnie. Proszę.
Gwiazdeczka
ObrazekObrazekObrazek

bez44

[poprzednia][następna]