A do drugiego byc może pojedzie jeden chłopczyk: dymek, jeżlei jest chłopczykiem, albo może krówek Dima, który jest cudny, no. Ale to dopiero pierwsze umowy. Marze, żeby tak było:)
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karolka pisze:Ależ przepiękne![]()
Anda pisze:Zuzia jest cudowną mamą, pilnuje dzieci, jest z nimi non stop. Na chwilę nie mozna ich zabrać, bo zaraz patrzy błagalnie w oczy, albo po prostu zabiera je spowrotem.
Aga_ pisze:Anda pisze:Zuzia jest cudowną mamą, pilnuje dzieci, jest z nimi non stop. Na chwilę nie mozna ich zabrać, bo zaraz patrzy błagalnie w oczy, albo po prostu zabiera je spowrotem.
Jako ludzie jesteśmy okropni, dla dobra zwierząt ograniczamy ich rozród. Nie to , żebym była przeciwna sterylkom ale ten świat wywrócony do góry nogami.
Anda pisze:Ale widok kotki zdrowej, zadbanej, kochanej z maluchami, w dobrych warunkach i zdrowych, nie ma sobie równych.
Anda pisze:To ja mam podobnienie moge sie napatrzeć na te maluchy i mam słabość do kotek w ciąży.
Ale widziałam już takie słodkie maleństwa w stanie strasznym, wyrzucone na śmietnik w torbie plastikowej, pokaleczone i chore.
Dlatego namawiam Elę, żeby Zuzię wysterylizowała i boję się, że nie zdązy.
Dodoam, że u sibei na strychu mam na tymczasie dzika koteczkę tuż przed porodem, bo lekarz nie chciał jej wysterylizowac 4 tygodnie temu.
Pewnie urodzi ze 4 koteczki. najgorzej, że nie da do siebie podejść, więc trudno wyczuć, czy wszystko jest OK.
Kasia D. ma 5 maluchów tygodniowych.Dymki i niebieskie.
razem już jest około 14 koteczków.
2 mają dom zarezerwowany. A reszta???
I to jest problem.
Ale widok kotki zdrowej, zadbanej, kochanej z maluchami, w dobrych warunkach i zdrowych, nie ma sobie równych.
Pozdrawiam
Kasia D. pisze:Oczywiscie gdybym wiedziała, ze do porodu będe czekac na nią ponad 3 tygodnie to wyciełabym ją bez gadania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 39 gości