Warszawa-piękny kot wywalony na śmietnik-prosi o dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 28, 2007 22:14

byłam, widziałam, w sobotę zabieram 8)
niestety, okazało się, że kastracja jest możliwa tylko płatna :evil: , wobec czego zabieram kocisko na zabieg do zaprzyjaźnionego weta :wink: , mam nadzieję, że będzie taniej... :? zapłacę za niego, bo co mam zrobić... przecież ten biedak nie ma żadnych sponsorów :(

Maciuś jest piękny, przepiękny :love: ociera się łebkiem o pręty klatki, mruczy na sam widok ludzi... ech, tylko zwierzę potrafi być takie ufne pomimo doznanej krzywdy... :(
po kastracji zostanie możliwie szybko zaszczepiony ech, przydałby się jednak jakiś sponsor :oops: - no i ruszamy z ogłoszeniami...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lut 28, 2007 22:59

Cholera,, ja teraz zbieram na mileczke, ale moze ktos wystawi na allegro aukcje "cegielkowa" na AFN na Macka w takim razie? Ja bym wolala drugiej nie wystawiac, bo choroba, wtedy nigdzie kasa nie splywa :(

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Czw mar 01, 2007 0:03

tak czy inaczej go wykastruję i potem zaszczepię, nie ma wyjścia :wink: ale jeśli ktoś będzie mógł coś dorzucić, to byłabym bardzo wdzięczna :oops: mam 7 własnych Futer + Maślaka w piwnicy + bliżej niezliczone stadko dzikusów śmietnikusów
tak mi go szkoda, że musi biedak miziasty jeszcze te całe dwa dni siedzieć w szpitaliku :( ale nijak nie dałabym rady zawieźć go na zabieg jutro ani w piątek, a niewykastrowany pewnie od razu zacząłby mi tu sikać, tym bardziej, że mam w stadzie jedną piekielną bestię-dominanta :twisted:
zauważyłam jeszcze, że Maciuś ma jakieś dziwne końcówki uszu: takie łysawe, jakby martwe :? okaże się (co to jest, jak to leczyć i ... mam nadzieję, że niezaraźliwe :roll: )...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw mar 01, 2007 22:46

oj, coś czuję, że wpadłam po uszy :oops: cały dzień dziś myślę o Maciusiu...

Wielbłądzio

Post » Pt mar 02, 2007 1:12

no bo on taki pięęęękny jest :D

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob mar 03, 2007 2:53

jutro przed południem Maciuś idzie pod nóż... prosimy o kciuki!
a potem przybywa do mnie... na tymczas... przynajmniej teoretycznie na tymczas :oops:

Wielbłądzio

Post » Sob mar 03, 2007 17:28

Podaj mi nr konta na PW to postaram się coś wysłać na pomoc w sterylce. :)

Karolcia77

Od: Pon sty 15, 2007 14:37

Post » Sob mar 03, 2007 21:12

Maciulek pół dnia przespał na moim łóżku, a teraz wstał, pożarł prawie całą saszetkę miamora i kontynuuje zwiedzanie małego pokoju :D ulokowałam go tam, bo w dużym pewnie od razu stałby się kolejną ofiarą Juliana :twisted:
wieści 'na oko' i z gabinetu wet.:
1. kot jest młodziutki, max. rok i ... wykastrowany 8O widocznie lekarze tego nie sprawdzali w klinice, że była mowa o kastracji, już nie ma czego go pozbawiać :wink:
2. jest tak zadbany, że szczęka mi opadła, poważnie :? ma lśniącą, mięciutką, jedwabistą sierść, czyściutkie w środku uszka, zdrowe zęby i dziąsła, śladu pcheł... zastanawiam się, jakim cudem tak piękny, wypielęgnowany kot znalazł się na śmietniku :twisted: jedyne, co przychodzi mi do głowy to to, że może jego Ktoś zmarł, a rodzina nie umiała biedaka uszanować :twisted: :twisted: :twisted:
3. Maciuś ma wzrok, który zadaje urok :oops: złociste, wpadające w bursztyn ufne ślepia, przepadłam... :oops: do tego przewala się na brzuszek, mruczy jak traktor, trąca nochalem...

nie ręczę za siebie :oops: :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob mar 03, 2007 21:31

się ktos zakochał? :D

Tweety

Post » Sob mar 03, 2007 21:39

To welbladzo cyknie zdjecia i wystawimy MAcka na allegro...

a do tej kastracji.. to ja nic nie powiem 8O

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Sob mar 03, 2007 21:42

Trzymam kciuki za domek :ok:
ale nie wiem, czy do tego czasu ciciur nie zahipnotyzuje i zauroczy Wielbłądzia na amen :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Sob mar 03, 2007 21:57

dziewczyny, ja już jestem zahipnotyzowana :oops:
zaprosiłam na jutro mamę, mama lubi czarne koty, a mają tylko jedną (tri) w dużym domu... pewnie nie uda mi się jej namówić, ale... prooszę, niech Maciek zostanie w rodzinie albo u znajomych (tylko ciekawe, komu go mogę wetknąć, skoro dawno wszystkich zakociłam :roll: )...
czarna przytulanka pozdrawia z moich kolan :D płakał sam za drzwiami, to go przyniosłam...

Wielbłądzio

Post » Sob mar 03, 2007 22:23

jedna tri to stanowczo za mało :D dom z jednym kotem jest superowy ale z dwoma ... to juz kosmos :D (z trzema nie wspominając, co nie Green? :wink: )

Tweety

Post » Sob mar 03, 2007 22:43

a żebyście wiedziały, jak z siedmioma jest fajnie :rudolf:
powoli zaczynam się zastanawiać, jak byłoby z ośmioma :oops:

Wielbłądzio

Post » Nie mar 04, 2007 1:00

A jak jest fajnie z trzema rezydentami i jednym tymczasem gadula nocna :P
Milka siedzi pod drzwiami i nawoluje, a Sil siedzi z drugiej strony i warczy :rudolf: tez mi sie zachcialo....

Wielbladzio, gdzie sa zdjecia???

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

[poprzednia][następna]