DOM DLA KOTA SPECJALNEJ TROSKI!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 07, 2007 13:35

A może Basia?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50 ... &start=225
obie tylne łapki po złamaniu, jedna wyraźnie źle zrośnięta

Edit:
Basia jest po sterylce
Ostatnio edytowano Śro lut 07, 2007 15:13 przez ariel, łącznie edytowano 1 raz
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro lut 07, 2007 15:08

Dziękuje za propozycję, oczywiście wszystkie powoli sprawdzam ale z wiadomych przyczyn nie zdecyduje się teraz tylko wieczorem może jutro.. Gdyż jest to decyzja już na całe życie. Widze tu sporo kociaków z taką samą wadą jak moja kicia, a chory kot najlepiej się czuje w otoczeniu takich samych.. bo to tak jak u ludzi zdrowi odrzucają tych chorych:( Mamy w domu jedną chora kotke druga kocica jest zdrowa, ale niestety jest to za pewny siebie kot, żeby reagować na chorego kota:( Mam już kilka ulubieńców:) Na te kociaki równieć zwróciłam uwagę : na tego tygryskowatego z sztywną łapką i na tego bez tylnych łapek - jednak tak jak mówie chciałąbym żeby kot już był wykastrowany albo kocica po sterylce:( oczywiście wszystkie koty bierzemy pod uwagę, czekam jeszcze na informacje z pobliskiego schroniska.. A jak jest na miau z transportem?? Ja jestem z woj. Małopolskiego okolice Krakowa - Olkusza

Gandziaaa

Od: Śro cze 21, 2006 17:58

Post » Śro lut 07, 2007 15:49

Jeśli o chodzi o nas tzn o mnie i Ptaszka nie ma problemu :)
Zresztą zawsze coś się da zorganizować :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro lut 07, 2007 19:36

Nieśmiało dorzucę Hrabiego. Link do wątku w moim podpisie.
Kot wolno przyzwyczaja się do nowych kotów, ale nie było do tej pory jakiś strasznych awantur. W końcu się zaprzyjaźnił.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro lut 07, 2007 21:38

Gandzio wiele z tych kotów wymaga specjalistycznej karmy, a także leczenia. są to niewątpliwie koty "specjalne". Niesie to ze sobą oczywiście koszty. czy jesteś w stanie podołać finansowo? Z tego co wiem masz więcej kotów na głowie,,,

Vikamila

Od: Czw sty 26, 2006 20:28

Post » Śro lut 07, 2007 22:03

dlatego też przy podejmowaniu decyzji bierzemy to pod uwagę i weźmiemy takiego kota, na którego, że tak powiem będzie nas stać... Ilość kotów zmalała do minimum - są w nowych domkach.. Więc teraz już mamy małe, niegrożnie stadko :roll:

Gandziaaa

Od: Śro cze 21, 2006 17:58

[poprzednia]