Malutka, kolorowa dziewczynka...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lut 01, 2007 21:08

Gratuluję, Olu tak szybkiego znalezienia domku :D Śliczna malutka - wcale się nie dziwię, że podbila czyjes serce :lol:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt lut 02, 2007 18:02

Tym szczesliwym domkiem jestem ja :D Juz nie moge doczekac sie weekendu, kiedy w koncu zobacze malenka kotuchne :)

petaja

Od: Śro lip 26, 2006 22:22

Post » Pt lut 02, 2007 20:06

z niecierpliwością będę czekać na relację i zdjęcia.....

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt lut 02, 2007 23:37

petaja pisze:Tym szczesliwym domkiem jestem ja :D Juz nie moge doczekac sie weekendu, kiedy w koncu zobacze malenka kotuchne :)

:D
ja tez sie cieszę :D
jestem pewna, ze Twoj domek będzie dla malutkiej szczesliwym, bezpiecznym miejscem na całe życie :ok:
no i , nie ukrywam, liczę na regularne relacje i foty - moze założysz specjalny wątek dla Twoich kotów? Chętnie będe zaglądać i sie cieszyc :D

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Sob lut 03, 2007 14:44

Moje koty maja gdzies tam juz swoj watek :) Ale w takim razie bede do niego wrzucac zdjecia :) I rozne 'relacje' ;)
Chociaz z drugiej strony, u nich nie dzieje sie nic, chyba, az tak waznego, o czym moglabym pisac :D Chociaz moja najstarsza kotka wlasnie dostala pierwsza rujke 8) Czyli bedziemy ciac :)
Dzisiaj ide do weta, wlasnie z nia, zeby ja obejrzal itd, to sie moze wstepnie umowie na termin zabiegu :)

@Olat
Ja mam wielka nadzieje, ze kotka bedzie u mnie tak szczesliwa, jak reszta moich kotow i sie szybko zadomowi :) A kocich i ludzkich przyjaciol bedzie miala zawsze :)

petaja

Od: Śro lip 26, 2006 22:22

[poprzednia]