pers z Częstochowy juz u mnie !!! :) fotki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 27, 2006 10:59

dorcia44 pisze:Śliczny :lol: tylko o oczka musisz zadbać ,wystarczy wodą przegotowana przemywać .
Kolorystycznie swietnie sie komponują ,teraz kciuki za szybkie i bezproblemowe zaprzyjaznienie sie kotów :D

Wiem wiem przezciez juz mialam nie ejdnego Persiaka :) Faktycznie oczka ma brudne ale przemywam mu nawet świetlkikiem zeby mu ładnie z dnia na dzien schodzilo i odziwo widac juz male efekty. A to ze tak ma to juz nie moja wina najwidoczniej wlasciciele poprzedni nie przemywali mu oczeka a ja sie staram jak moge i mam nadzieje ze na nastepnych fotosach bedzie juz mial pioekne oczeta czysciutkie :)
Kochaj Zwierzaki i zawsze im pomagaj :)

Wiola TG

Od: Nie lut 08, 2004 14:26

Post » Śro gru 27, 2006 11:04

a jak z trafianiem do kuwetki?[/quote]

A jesli chodzi o kuwetke to swietnie sobie radzi !!!!!!!! robi tylko i wylacznie do kuwetki jeszcze nie nasiusial przed kociak jest dobrze wychowany wie gdzie jego ubikacja heheh a u tych ludzi nie robil bo mial pusta kuwete bez zwirku to widocznie nie wiedzial zeby tam sie zalatwiac. Zreszta jak mozna kociakowi dac pusta kuwete bez zwirka czy nawet piasku i zadac od niego zeby sie do niej zalatwial ?? !!!!
A jesli chodzi o faceta to widac bylo ze dobry pan z niego ale chory chodzi o kuli stary juz i dlatego zona nim zadzi i robi co chce wiec pomyslalm ze jak ja kociaka nie zabiore to ktos go uspi bo ona za nic w siwecie nie chciala tego zwierzaka :(
Kochaj Zwierzaki i zawsze im pomagaj :)

Wiola TG

Od: Nie lut 08, 2004 14:26

[poprzednia]