PILNE!!!Kotki szukaja domów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 03, 2006 23:52

zrobila bym im bude, ale nie ma za co kupic materialow, ani tez nie wiem jak to sie robi. maluchy prosza o pmoc!

Przykro mi, że nie wiem co poradzić - może forumowicze się odezwą jak taką budkę zrobić..
Mogę tylko wspomóc finansowo (30 zł) na budowę takiej budki. Ale serio to nie wiem zupełnie ile coś takiego kosztuje...i jak to się robi, i czy uda Ci się samej to skonstruować...

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Sob lis 04, 2006 0:09

bardzo dziekuje za odpowiedz, to pierwszy odzew od kilku dni. znalalam pewne rozwiązanie, ale nie wiem na jak dlugo wystarczy. a czy moze masz jakis pomysl gdzie mam sie udac o pomoc (jesli takowe miejsce sa w moim miescie :cry: )? z gory dzieki!

martys

Od: Czw cze 08, 2006 20:04

Post » Sob lis 04, 2006 0:32

Nie wiem jak więcej pomóc.....:-(
Może zmień tytuł, że szukasz pomocy w Legnicy? inaczej temat może nie dotrzeć do ludzi z okolicy - a zapewne są ludzie, którzy mogą coś doradzić i pomóc

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Sob lis 04, 2006 1:03

Jeśli chodzi o kastracje- może pomogą aukcje na Bazarku? ;) znasz płeć tych kotów?
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob lis 04, 2006 17:50

niestety nie znam, chicalabym zeby to byly kocurki. ale za to i tak potrzebna jest sterylizacja ich mamy (a dokladniej pieniadze i pomoc jakies osoby, ja nie moge wziazc kotki do siebie). zrobie nowy watek.dzieki!

martys

Od: Czw cze 08, 2006 20:04

Post » Sob lis 04, 2006 18:32

robię aukcje cały czas, na pewno w kastracji pomogę, tylko nie wiem, ile mam wpłacić itd. ;) Może lecznica przetrzyma kotkę po kastracji?
Kocurki kastrujmy w drugiej kolejności, jeśli wśród kotków są kocice, one też już potrzebują zabiegu.
Pozdrawiam :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]