BIAłY KOCIAK JUż W SWOIM DOMKU :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 18, 2006 16:32

Fraszko ja też się zastanawiam ,pare osób pytało, narazie szukam chętnych,a potem wybierzemy ten najnajnaj... :lol: TŻ wygania mnie do weta z jego noskiem ,ma zadrapany ,ale to też wygląda na wpychanie między kraty,i troche czasu potrwa zaczym to sie zmieni ,nie wiem ile on tam biedak siedział,ale teraz już nigdy nie wróci za kratki ,tylko domku trzeba dobrego i czułego :lol:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro paź 18, 2006 20:37

Miś i Kropka czekają, a tu jeszcze nieudana adopcja Balbinki... współczuję Ci Dorota
Miś musi miec więcej szczęścia. :ok:

Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro paź 18, 2006 22:50

Misio jest prześliczny! :) Fajnie by wyglądał do pary dla mojej kici - ona ma to białe co on czarne :) hihi :) Ale niestety nie mogę przygarnąć następnego kotka, w sobotę przyjedzie do mnie "Nowa" :) Dziś mój domek (tymczasowy) opuścił rudasek i trochę pusto :/
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Śro paź 18, 2006 23:21

Pozdrowienia dla Misia od Tommyego (kurcze mój syn wymyślił imie a ja nie wiem jak je odmieniać) Tommy chudzina straszna :cry:
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw paź 19, 2006 0:16

Miś nie dość że tłuściutki jest jak ...no mały miś :lol: to cudenko z niego niesamowite,Dominik zaczym ty to napisałeś to ja o tym pomyślałam :lol: W danej chwili bardzo potrzebuje pomocy bo niestety wraca moja cudna Balbinka ,szylkretowe cudo 3m. i w domu nie mam możliwośći już cokolwiek mieć ,jestem rozczarowana ludzmi do granic możliwośći,niepierwszy już raz na tym forum spotykam się z taką nieodpowiedzialnością.No siedze sobie i płacze,ludzka słabość :oops: Kto chce cudnego Białego Misia :?: a może szylkretowe miziaste cudo :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 19, 2006 0:47

dorcia44 pisze:Dominik zaczym ty to napisałeś to ja o tym pomyślałam :lol:

hihi :)

dorcia44 pisze:W danej chwili bardzo potrzebuje pomocy bo niestety wraca moja cudna Balbinka ,szylkretowe cudo 3m. i w domu nie mam możliwośći już cokolwiek mieć ,jestem rozczarowana ludzmi do granic możliwośći,

Widziałaś Rudaska? Też wrócił z adopcji niedawno od kogoś kto powiedział, że nie ma trzech rąk żeby ciągle go głaskać jedną z nich. A to taki pogodny kotek, tak bardzo potrzebował uczucia i głasków... biedactwo kochane :/ Od dziś ma dobry domek!

dorcia44 pisze:niepierwszy już raz na tym forum spotykam się z taką nieodpowiedzialnością.No siedze sobie i płacze,ludzka słabość :oops: Kto chce cudnego Białego Misia :?: a może szylkretowe miziaste cudo :?:

Gdybym mieszkał bliżej to bym starał się jakoś pomóc. Misiak jest teki śliczny i myślałem że długo domku nie będzie szukał. W sobotę przyjeżdża kicia - to będzie trudne dokacanie. Być może też będzie 5-6 małych kotków do rozdania jeszcze. Jeszcze 7 kotów na raz w domku nie miałem.. :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Czw paź 19, 2006 1:06

No popatrz dominik.. też mi mały Miś pasowała do Twojej panienki.. :twisted: :D

A może jednak chciałbyś mieć w domu drugie takie cudo? :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw paź 19, 2006 1:55

aamms pisze:No popatrz dominik.. też mi mały Miś pasowała do Twojej panienki.. :twisted: :D
A może jednak chciałbyś mieć w domu drugie takie cudo? :D

Tak, bardzo bym chciał drugie cudo :)
...ale Misiu byłby już trzecim cudem.. Drugi cud przyjeżdża w sobotę.. Na razie jest intensywnie wetowany, a było tego sporo: zapalenie sutków, sterylka aborcyjna, odrobaczanie, szczepienie no i przede wszystkim socializacja. Wszystkim tym zajmuje się Tosza, niestety kicia śmiertelnie znielubiła aktualnych lokatorów, miejmy nadzieję że polubią się z moją księżniczką, są tak podobne do siebie w zachowaniu, obie pół długowłose też.. Niestety więcej nie mogę wziąć, na pewno nie teraz, do tego może w sobotę będę miał jeszcze całą łazienkę miauleństw :/
Ale misio na pewno znajdzie najlepszy domek. Zobaczycie! :) Jest prześlicznym kotkiem przecież :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Czw paź 19, 2006 8:54

Ja też wierze że ludziska na oczy przejrzą :lol: a co do ilości kotów to też nigdy moje skromne progi nie gościły 8 kotów 8O ,chyba zaczne po szufladach upychać :evil: a też tylko 3 mam i to u syna a tam tłok straszny,papierki vel śmiecie no wszystko to co młodzież ma NIEZBęDNEGO :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 19, 2006 13:04

Mały biały Miś, tak wygląda dziś:
Obrazek Obrazek Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Czw paź 19, 2006 16:55

Miś właśnie śpi z Amandą :lol: będą coraz mniej mnie wykorzystywać.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw paź 19, 2006 22:59

ja chce spać a ich naszło na brykanie :evil: :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 20, 2006 9:03 ChŁOPAK WCIĄŻ CZEKA

Biały Miś wgramolił mi się łóżka ,i co go zestawie to on pakuje się druga stroną,na nic moje tłumaczenie że już jest zapełno :evil: On jest taki słodki w obyciu z czlowiekiem :lol: ,tak lubi sie tulić ,nawet jak go z zabawy zabrać to on i tak będzie się tulił i wcale się nie drze i nie wyrywa jak jego przyłatana siostrzyczka :evil:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt paź 20, 2006 12:48 kot

Dorciu gdyby nie Ty Mis by juz przymarzł nocami do tej klatki :D

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Pt paź 20, 2006 16:14

Dzięki Pini ,ja teżsię ciesze że moge pieścić takie cudo ,chwilami rąk mi brak,teraz Kropka z psami lub pod psami śpi a on na mojej klacie i nic sobie z tego nie robi że niekoniecznie tak mi wygodnie,ja go w dół a on już sajda sie do góry :lol: Superowy chłopak z niego :wink: [/url]
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]