Srebrzystego maluszka o tygrysim usposobieniu adoptuję !!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 21, 2006 17:16

A Ankaa?

Obrazek
Obrazek
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt lip 21, 2006 17:31

jeszcze nigdzie nie dzwoniłam, nie mogę się deklarować, to byłoby niewporządku przede wszystkim wobec mojego przyszłego przyjaciela :)

natomiast wydaje mi się, że powinnam pojechac do tego schroniska w Józefowie, bo jesli są tam maluchy, które bardzo czekają na pomoc :(

A ogólnie reasumując chyba boję się mieć kotki bo sama wiem, że baby są straszne :lol: ale niczego nie wykluczam, mam jeszcze kilka dni na znalezienie "tego jedynego"

sweetdrop

Od: Śro cze 28, 2006 7:17

Post » Pt lip 21, 2006 17:43

acha i jeszcze zapomniałam Maciuś jest właśnie takim idealnym koteczkiem tylko jest z Poznania jak go dowieźć :?: do tego nie wiem ile ma miesięcy bo bardzo chciałabym by mój kociak od małego sie do mnie przywiązywał, abym mogła się go nauczyć co lubi, jak na co reaguje, aby od małego poznał zakamarki domu i sie nie bał niczego...ale na serio niczego nie wykluczam :) ale brawa dla Maciusia no i aby sie nie poddawał !!!!

sweetdrop

Post » Pt lip 21, 2006 18:00

dopiero znalazłam watek :oops:

Mikiego już znasz, ale jeśli wybierzesz Maciusia to też super :)
tez trzymamy kciuki i ogonki za jego nowy domek :)

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Pt lip 21, 2006 18:05

Napisz do Olinki na pw jest taka pcja pod kazdym jej wpisem-wystarczy kliknąc i ona ci powie o nim wszystko. Wiem ze napewno jest malutki i mozesz sie dogadac na temat transportu. Tutaj forumowicze czesto sobie pomagaja w transporcie - a moze sama Olinka pomoze, no to bedzie jej decyzja - nie chce za nia sie wypowiadac, pewnik jest taki ze szuka malemu domku.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pt lip 21, 2006 18:54 Józefów

tak, tak, zdecydowanie trzeba pojechac do Józefow. no i wiem na pewno, ze tam jest taki szary wlasnie, z lekko przedluzonym wlosem. moze on?

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt lip 21, 2006 18:58

bardzo wam wszystkim dziękuję, że mi pomagacie... i mam nadzieję, ze będziecie mi podpowiadać i pomagać w wyborze mojego kociaka :D

sweetdrop

Post » Sob lip 22, 2006 13:45

Gdybys byla jeszcze niezdecydowana - jest miot pieciu srebrzystych tygryskow od bezdomnej kici u znajomej. Urodzily sie 26-go czerwca. Dzis zrobilam im fotki, pozniej wstawie i zaloze im watek.
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

Post » Sob lip 22, 2006 13:48

super czekam na fotki :D

sweetdrop

Post » Sob lip 22, 2006 14:09

Pisales do Olinki?

moś

Post » Sob lip 22, 2006 14:41

tak pisałam... :)

sweetdrop

Post » Sob lip 22, 2006 18:07

Obiecane fotki :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sa trzej chlopcy i dwie dziewczynki, jeden kociak ciemniejszy /grafitowy?/, wszystkie bardzo do siebie podobne, maniunie i sliczne.

A to ich slodka Matenka - jej tez szukamy domku :D
http://upload.miau.pl/1/76129.jpg
Malgorzata,
Wieslaw, Matylda, Bazyli za TM, Rozalia, Kazio,Iwan i mala Klara
Obrazek

Malgorzata

Od: Sob lip 12, 2003 20:09

Post » Sob lip 22, 2006 19:29

sweetdrop pisze:tak pisałam... :)
Ojej, sorka za zmiane plci :oops:

moś

Post » Nie lip 23, 2006 11:36

Chciałam bardzo podziękować Małgorzacie za te wieści o małych kotkach... wszyscy przyznacie, że zdjęcia są niesamowite, maluchy są cudne :1luvu: Jestem na jutro wieczorem umówiona z ich "opiekunką". Wszystko wskazuje na to, iż adoptuję jednego z nich. Przemawia za tym wiele aspektów jeden to taki, iż są z Warszawy, więc problem transporu całkowicie odpada, drugi to ten, iż są bardzo młode, czyli tego 20 sierpnia gdy będę mogła wziąć kociaka będzie miał niecałe dwa miesiące; no a trzci powód dlaczego te a nie inne: nie zaprzeczycie są siuper!!!! i jeszcze jedno jeżeli "opiekunka" - Pani Ewelina lub Małgorzata lub ktokolwiek inny chciałby maluszka odwiedzić to zawsze będzie miał blisko :D

Proszę aby ani Miki ani Maciuś ani żaden inny superpiękny kotek nie był na mnie zły. Bo decyzja jest na serio bardzo trudna. W tym wypadku przeważyła odległość. Mam nadzieję, że te maluchy znajdą dobry, ciepły i kochający dom, na który zasłużyły i z pewnością będę ich losy śledziła.

Co do siebie i mojego nowego przyjaciela, postaram sie jutro zrobić zdjęcia i wrzucę je no i będziemy poszukiwać domku dla reszty (jeśli jeszcze nikt się nie zgłosił). Przyżekam, że będę pisała o tym co słychać i będę pomagała innym.

Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję i nie opuszczajcie mnie, bo z pewnością jeszcze wiele razy będę potrzebowała waszej pomocy ale i Wy na mnie zawsze możecie liczyć.

Pozdrawiam Wszytskich serdecznie :)

sweetdrop

Post » Śro lip 26, 2006 21:58

Kochani Przyjaciele!!! Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!! :D Widziałam dziś kotki te, których zdjęcia pokazała Małgorzata, i która im wątek założyła http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=47304&highlight= koteczki są ojejejejejejej jakie piękne, są tak maluteńkie, że mieszczą się na dłoni no ale jaki charakterek mają. Są skore do zabawy i pieszczot. Bardzo pokraczne :lol: i bardzo kochane. Ich opiekunka - Ewelina obiecała, że ten najwspanialszy na świecie będzie już za 3 tygodni u mnie. Jejejejejej jak ja się cieszę. Bardzo dziękuję Ci Małgorzato :) 3 tygodnie !!!!!!

sweetdrop

[poprzednia][następna]