Zobaczcie jakie ogoniaste cudo szuka domu - Trójmiasto

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 15, 2006 19:28 Re: Zobaczcze jakie ogoniaste cudo szuka domu - Trójmiasto

solaris pisze:Ciekawe jaki jest cel przepisywania ogłoszeń z adopcyjnej ,do której każdy ma dostęp :? chyba nie dlatego , że na kociarni nie ma lub jest zbyt mało kotów :(

Solaris pozwolisz, że to ja jako admin strony adopcyjnej i moderator Kociarni będę decydowała o zamieszczaniu takich ogłoszeń.

Kot jest wyjątkowej urody, więc uznałam, że może warto poszukać mu sprawdzonego, forumowegop domku.

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon maja 15, 2006 20:39 Re: Zobaczcze jakie ogoniaste cudo szuka domu - Trójmiasto

LimLim pisze:
Solaris pozwolisz, że to ja jako admin strony adopcyjnej i moderator Kociarni będę decydowała o zamieszczaniu takich ogłoszeń.

Kot jest wyjątkowej urody, więc uznałam, że może warto poszukać mu sprawdzonego, forumowegop domku.

Tym bardziej mnie to dziwi :? ale to Twoje jak twierdzisz prawo więc zostawmy to tak jak jest.

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Pon maja 15, 2006 21:01

Nie przyszło Ci do głowy, że kocur prawdopodobnie jest niekastrowany i jak trafi w niepowołane ręce to może pójść do rozmnażalni :?
Na adopcyjnej może o nim przeczytać każdy na KOCIARNI jest szansa na domek, który nie będzie wykorzystywał jego urody.

Bardzo mało jest takich ogłoszeń, które umieszczam w obu miejscach to jest prawdopodobnie 4 lub 5.
Obrazek

LimLim

Post » Pon maja 15, 2006 21:03

Faktycznie kocio wyjątkowej urody i mam przeczucie, że już znalazł domek. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=43674
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon maja 15, 2006 21:15

Chyba faktycznie. To bardzo się cieszę i zamykam wątek :D :D :D
Obrazek

LimLim

[poprzednia]