Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Fraszka pisze:Też o tym pomyślałam Szymkowa, ale nie chciałam nagabywać... szkoda, że dojrzewa się do tego po czasie.
*anika* pisze:Fraszka pisze:Też o tym pomyślałam Szymkowa, ale nie chciałam nagabywać... szkoda, że dojrzewa się do tego po czasie.
karoninka, no to zapraszam na forum po następnego koteczka za kilka miesięcy!![]()
![]()
kordonia, skąd Ty bierzesz takie cuda?
kordonia pisze:*anika* pisze:Fraszka pisze:Też o tym pomyślałam Szymkowa, ale nie chciałam nagabywać... szkoda, że dojrzewa się do tego po czasie.
karoninka, no to zapraszam na forum po następnego koteczka za kilka miesięcy!![]()
![]()
kordonia, skąd Ty bierzesz takie cuda?
Chcesz? Bo jeszcze jeden zostanie
Iśka pisze::dance:![]()
Super!
Powodzenia i wielu radości z przebywania z cudowną Grypsiarką życzę.
Bydgoszczanin31 pisze:Co do jednego kociaka jak na razie nie mogę zgodzić się ze zdaniem "wielo" kotnych.
Mój Kay jest jedynym kociakiem i nie dziwaczeje
Szymkowa pisze:Bydgoszczanin31 pisze:Co do jednego kociaka jak na razie nie mogę zgodzić się ze zdaniem "wielo" kotnych.
Mój Kay jest jedynym kociakiem i nie dziwaczeje
Cóż mogę powiedzieć, chowanie kota bez kontaktu z innymi kotami to dokładnie tak, jak chowanie człowieka bez kontaktu z innymi ludźmi. Nawet powstała książka o tym: "Księga dżungli".
Bydgoszczanin31, jeśli jesteś mężczyzną, to wiele to wyjaśnia, ale jeśli kobietą, to zupełnie Twego zdania nie rozumiem.
Pozdrawiam wszystkich, którzy mają więcej niż jednego kota.
Bydgoszczanin31 pisze:Gratuluje udanej adopcji.
Co do jednego kociaka jak na razie nie mogę zgodzić się ze zdaniem "wielo" kotnych.
Bydgoszczanin31 pisze:Gratuluje udanej adopcji.
Co do jednego kociaka jak na razie nie mogę zgodzić się ze zdaniem "wielo" kotnych.
Mój Kay jest jedynym kociakiem i nie dziwaczeje ani nie wariuje zostawiony na pare godzin. Żadnych szkód (poza kwiatkiem już zresztą przestawionym), jest wyjątkowo kochany i przymilaśny aż do przesady.
Także Grypsiara otoczona miłością na pewno odwdzięczy się tym samym i na pewno da Ci dużo radości
Powodzenia
Szymkowa pisze:Bydgoszczanin31, jeśli jesteś mężczyzną, to wiele to wyjaśnia, ale jeśli kobietą, to zupełnie Twego zdania nie rozumiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości