trikolorka zamieszkała w Piasecznie :-)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 07, 2006 9:50

Rujke mamy za sobą. Na 15 kicia jest umowiona na sterylkę na Śreniawitów.
Zainteresowanie nią niestety nadal jest niespecjalne, ale wierzę, że w końcu dom się zniajdzie.

esperanza

Od: Śro mar 23, 2005 9:53

Post » Czw mar 16, 2006 11:30

Jesteśmy juz po sterylce i czujemy się całkiem dobrze. Jemy, mruczymy, tylko nam oczko jedno spuchło, więc dziś chyba znowu będziemy u weta. Niby nic się nie dzieje, ale oko łzawi i jest podrażnione, a ciaal obcego nie widzę.
Domku nadal brak, chociaż kicia jest najmilszym kotem, jakiego do tej pory miałam tymczasowo.

Obrazek

esperanza

Post » Czw mar 16, 2006 11:46

esperanza pisze:Jesteśmy juz po sterylce i czujemy się całkiem dobrze. Jemy, mruczymy, tylko nam oczko jedno spuchło, więc dziś chyba znowu będziemy u weta. Niby nic się nie dzieje, ale oko łzawi i jest podrażnione, a ciaal obcego nie widzę.
Domku nadal brak, chociaż kicia jest najmilszym kotem, jakiego do tej pory miałam tymczasowo.

Obrazek

Esperanza a czy koteczka może być adoptowana do Poznania?
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Czw mar 16, 2006 12:07

Może być domek w Poznaniu :)
Oczywiście zakładając, że potencjalni właściciele spełnią kilka wymagań, mam tu na mysli fakt, że wolałabym, by kotka była niewychodząca.

Calkiem niedawno zaginął kot, który miał właścicieli, a którego wyleczyłam
i wykastrowałam, bo właścicele nie mieli możliwości zrobić tego w miejscu zamieszkania.

esperanza

Post » Pon mar 20, 2006 23:58

Czekamy dalej :wink: i wierzymy, że domek do nas zadzowni.

esperanza

Post » Nie mar 26, 2006 9:41

Domu brak :cry:
Wczoraj byłyśmy na zdjęciu szwów, a właściwie tylko supełków, bo reszta się
po sterylce wchłoneła :)

A w nocy zaczeły się serenady 8O
Kota łazi po mieszkaniu i drze się wniebogłosy. Spałam 3 godziny, bo co udało mi się przysnąć to albo budziła mnie wrzaskami, albo rzucaniem się na klamkę u drzwi.
Przeżyłam już jej 2 ruje, ale tej (udawanej chyba) nie dam rady :?
Drugą ruję, ktora zaczęła się 2 dni po tym, jak skończyąl się pierwsza, została przyblokowana Depo- Promone. 15.03 była sterylka.
Już myślałam, że wycie odejdzie w niepamięć, a tu klops.
Mam nadzieję, ze to tylko chwilowa burza hormonów. Gdy wróci mój TZ i ten
stan będzie trwal nadal, obawiam się, że sytuacja będzie bardzo napięta, bo bardzo źle zniósł poprzednie histerie.
Już nie wiem, co robić

:cry:

esperanza

Post » Wto mar 28, 2006 9:42

Elena też mrauka, ale nie wypina tyłeczka. Mam nadzieję, że po prostu postanowiła się rozgadać ;)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto mar 28, 2006 9:47

Dochodze do wniosku, że ona się po prostu nudzi. W dzień śpi, a w nocy brakuje jej kompana do zabaw i noc z soboty na niedzielę, to było apogeum.
Przechrzciłam ją na Malina, bo zachowuje sie zupełnie jak starsze wydanie Maliniaka, ktorego przebywał u mnie poprzednio.
Kotka powinna iść do domu z innymi zwierzakami, albo z dziećmi, bo uwielbia być w centrum uwagi i ciągle się bawić.

esperanza

Post » Czw mar 30, 2006 11:19

Jestem już pewna, że Malina po prostu się nudziła.
Bardzo się do nas przywiązała. Miaukami reaguje na wolanie. Spi ze mną na łóżku i grzecznie czeka, az wstanę i dam jej jeść. W przeciwieństwie do Lucka, ktory mieszka z moimi rodzicami, nie budzi o świcie i nie przymusza do karmienia.

esperanza

Post » Pon kwi 03, 2006 22:07

hop ślicznotko :)
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Pon kwi 03, 2006 23:33

poproszę opis i zdjęcia koty na xwegax@gazeta.pl , damy ogłoszenie jeszcze do innej gazety :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 05, 2006 19:16

a ja coś wiem, ale nie powiem 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro kwi 05, 2006 21:11

Mysza pisze:a ja coś wiem, ale nie powiem 8)

sfiniak :pig: :pig: :pig:
a dlaczego w tytule jest "trikolorki" w liczbie mnogiej?
bo ja przyznam sie, ze ze strachu tu zajrzalam, ze sie Malina rozpaczkowala :oops:

i jak tam poszla wizyta w poniedzialek, he? :twisted: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Śro kwi 05, 2006 21:40

O! Faktycznie niedokąłdnie tytuł zmieniłam :oops: ale zaraz zmnienię na zupełnie inny :wink:
Moja słodka, kochana, przylepna koteczka, ktora zawsze witala mnie w drzwiach wczoraj pojechała do nowego domku w Piasecznie.
Domek nie miał wczesniej doświadczenia ze zwierzakami, ale jestem dobrej myśli. Oby tylko balkon został zabezpieczony, bo to 4 piętro. Moje futerko ma za towarzystwo dwóch chłopców i liczę, że wieści o niej pojawią się co jakiś czas na forum. :)
Smutno się z w domku zrobiło.

Pewnie za jakiś czas znowu coś do mieszkania przywlekę, a mój TZ będzie się denerwował, ale co tam, dla takich chwil, jak wczorajsza się żyje :wink:

esperanza

Post » Śro kwi 05, 2006 22:08

ciesze sie niezmiernie :D :D :D :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia]