Trojka zza krat- szylkretowa Filcówka nadal szuka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 18, 2006 11:36

Mamo jakie te XSki są zabiedzone :( Tragicznie :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 18, 2006 12:26

No, zabiedzone, ale i tak na zdjęciach nie widać tej przerażającej chudości :(
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw sty 19, 2006 10:23

Zakratowcy to takie wdzięczne stworzenia, aż czasem mi sie chce płakać ze wzruszenia, jak na nie patrzę.
Pasiak, kiedy dostanie się na ludzkie kolana tak się cieszy, ze ugniata w przyśpieszpnym tempie :lol: Wygląda to przekomicznie :)
Watolinka jest bardzo spokojna- delektuje sie człowiekiem- przytula sie i spokojie miarowo mruczy.
Natomiast Filcówka na razie mysli tylko o jedzeniu- pochłania straszne jego ilości 8O
Wczoraj były u wetki- watolina wydaje siębyć zdrowa, niedługo pójdzie na sterylkę, natomiast XS-ki mają katar i zmiany osłuchowe w oskrzelach; poza tym okazało się, że Filcówka miała całe uszy zatkane zeschniętą starą ropą- pewnie przez to nic nie słyszała, poza tym pewnie był to straszny ból :(
Ale teraz będzie tylko lepiej- już nawet Pasiak wygląda o niebo ładniej, niż pierwszego dnia :)
Obrazek

kordonia

Post » Czw sty 19, 2006 19:49

kordonia pisze:Zakratowcy to takie wdzięczne stworzenia, aż czasem mi sie chce płakać ze wzruszenia, jak na nie patrzę.
Pasiak, kiedy dostanie się na ludzkie kolana tak się cieszy, ze ugniata w przyśpieszpnym tempie :lol: Wygląda to przekomicznie :)
Watolinka jest bardzo spokojna- delektuje sie człowiekiem- przytula sie i spokojie miarowo mruczy.
Natomiast Filcówka na razie mysli tylko o jedzeniu- pochłania straszne jego ilości 8O
Wczoraj były u wetki- watolina wydaje siębyć zdrowa, niedługo pójdzie na sterylkę, natomiast XS-ki mają katar i zmiany osłuchowe w oskrzelach; poza tym okazało się, że Filcówka miała całe uszy zatkane zeschniętą starą ropą- pewnie przez to nic nie słyszała, poza tym pewnie był to straszny ból :(
Ale teraz będzie tylko lepiej- już nawet Pasiak wygląda o niebo ładniej, niż pierwszego dnia :)

biedactwa :1luvu:

kordonia, jestes niesamowita :aniolek:
Obrazek Obrazek

Ylva

Od: Pon kwi 07, 2003 16:59

Post » Pt sty 20, 2006 13:12

W ciągu trzech dni Pasiak zmienił się nie do poznania:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Jest niesamowicie śmieszny- autentycznie z nadpobudliwością psychoruchową- wszędobylski, zachłanny, nie mogący się nacieszyc domem :)

Filcówka:
Obrazek

Filcówka z powodu swojej chudości potrafi wejść w kazdą najmniejszą dziurę :lol:

Watolina:
Obrazek Obrazek Obrazek

Ta kota cały czas zadziwia mnie swoim spokojem, miłym i zrównowazonym charakterem, przytulnością. Jednym słowem jest wspaniała i już zazdroszczę jej przyszłym opiekunom takiego kota :)
Obrazek

kordonia

Post » Pt sty 20, 2006 13:22

kordonia pisze:W ciągu trzech dni Pasiak zmienił się nie do poznania:

o mamo...jaka piękna zmiana i to tylko 3 dni :catmilk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Od: Czw wrz 22, 2005 11:49

Post » Nie sty 22, 2006 0:45

Pasiak bedzie mieć dom 8O
Moja wetka dała namiary na nas jednej pani, swojej klientce. Przyszla obejrzeć koty, które mamy do adopcji i wybrała sobie spośród wszystkich własnie Pasiaka :)
Jeszcze tydzień zostanie u nas na doleczeniu, bo katarek pięknie znika, może trochę sie odpasie, pani w tym czasie kupi transporterek i chudzielec pojedzie :) (dom niewychodzący i po raz pierwszy z umową adopcyjną :) ).
Cieszę się niesamowicie :)
Obrazek

kordonia

Post » Nie sty 22, 2006 9:57

Nie dziwi mnie to, bardzo przystojny z tego Pasiaka facet :D
Najbardziej podoba mi się ...
Obrazek
... jego uśmiech! :wink:

:dance: :dance:
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Nie sty 22, 2006 10:14

Kordonia, jestem pod wrażeniem! Tylko 3 dni, a cała gromadka wygląda jak po powrocie z kurortu piękności :) Ale one miały szczęście, że trafiły do Ciebie...

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie sty 22, 2006 16:13

A pokażę jeszcze raz dzieciaki :) :

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kordonia

Post » Pon sty 23, 2006 8:59

Jak sobie ładnie koło siebie kociaki leżą... :D

hop!
Obrazek

Ukradły mi po kawałku serca... Behemot, Figelotka, Pirat, Rutka, Burratino...

olifka1

Od: Czw sty 05, 2006 19:00

Post » Pon sty 23, 2006 16:20

A koty to są jednak dziwaki- Watolina była w miarę zdrowa, a u nas, gdzie ciepło i dużo jedzenia rozchorowała się na katar :(
Ale i tak jest super- Filcówka początkowo była skrajnie mała i skurczona, a teraz choć nadal chuda- jakoś się wydłużyła i wyprostowała :) Jest śliczna.
A Pasiak to najmilszy kociak na świecie :lol:

Obrazek Obrazek
Obrazek

kordonia

Post » Wto sty 24, 2006 12:33

Przecudne kociaczki :1luvu:
trzymamy kciuki za zdrówka

taodtosi

Od: Wto paź 18, 2005 15:10

Post » Śro sty 25, 2006 11:35

Dwa chudzielce zmieniaja się z każdym dniem. Szczególnie ładnie widać to na Filcówce- nie dość, ze się wydłuzyła i wyprostowała, to jej oczy robią się coraz większe, bardziej okrągłe. Nie moge sie doczekać, kiedy przytyje przynjamniej z pół kilko- wtedy będzie mozna ją bez strachu pogłaskać :)
Pasiak w piatek pojedzie do nowego domu, ale będziemy mieli możliwość odwiedzenia go , więc też zobaczę go juzgrubego :lol:
Watolinka w najblizszych dniach pojedzie na sterylkę- panna jest dobrze odżywiona, więc niec nie stoi na przeszkodzie.
Obrazek

kordonia

Post » Śro sty 25, 2006 11:44

Szczęścia Pasiakowi zyczymy, Watolince bezproblemowej sterylki,, a Filcówce przytycia i ponad kilograma :lol:
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

[poprzednia][następna]