Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aamms pisze:eeeeeee... chyba troll..
Posiadaczka kota pisze:aamms pisze:aamms pisze:To może lepiej poszukaj mu domku..
Może jednak..
W życiu.Jestem zabardzo z nim związana......Póki co,jak jakoś dam rady,to go utrzymam...A jak przyjdzie totalny kryzys,to będe musiała go oddać:( Wtedy zgłosze się do Was,na forum.Pozdr
Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
PS: kotek jest zaszczepiony(taki się przybląkał)byłam z nim u weterynarza i tak powiedział...przepisał mu tylko tabletke na odrobaczywienie a to jest koszt 2 złotych więc tyle to mam....
Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
PS: kotek jest zaszczepiony(taki się przybląkał)byłam z nim u weterynarza i tak powiedział...przepisał mu tylko tabletke na odrobaczywienie a to jest koszt 2 złotych więc tyle to mam....
Olat pisze:Robaczywe bywaja sliwki, nie koty. Kota sie odrobacza, nie odrobaczywia.
Nie słyszałam o srodkach za 2 zł, pomijajac drobiazg, ze odrobaczyc trzeba kilkakrotnie.
A z tym szczepieniem pojechałas...
kotek z ksiazeczka zdrowia w kieszonce sie przybłąkał?
berni pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
jejku to po kocie widać że jest zaszczepiony?
chyba weterynarz jakieś kity Ci pocisnął
Posiadaczka kota pisze:Dzięki. Nie wiem co byśmy bez Ciebie zrobili...
Jeśli tak wygląda Twój stosunek do tego,to nie pisz takich chamskich komentów,bo to jest poprostu obraźliwe:(
Myszka.xww pisze:Olat pisze:Robaczywe bywaja sliwki, nie koty. Kota sie odrobacza, nie odrobaczywia.
Nie słyszałam o srodkach za 2 zł, pomijajac drobiazg, ze odrobaczyc trzeba kilkakrotnie.
A z tym szczepieniem pojechałas...
kotek z ksiazeczka zdrowia w kieszonce sie przybłąkał?
Nie widzialas kota z kieszonka?![]()
Z Krecika przyklad wzial
Olat pisze:berni pisze:Posiadaczka kota pisze:Nie będe kastrować kota,bo uważam że to zbędne i bolesne dla niego.W sumie to niewiem,po co się kastruje kota.
jejku to po kocie widać że jest zaszczepiony?
chyba weterynarz jakieś kity Ci pocisnął
naklejke ze szczepionki miał na czółku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości