Maleństwa z basenu Wrocław NIEPOROZUMIENIE, Marzeń - ważne!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 23, 2005 19:35

kota7 pisze: A jak kotów jest mniej, niż domków, no to tylko się cieszyć i szukac dla nadprogramowych domów innych maluszków.

To ja tylko dodam, że mamy takie nadprogramowe dla maluszki.
Jeden - o którym pisałam na kotach a jak trafił do mnie miał 3 tygodnie i teraz jest u żabcirybci i pewnie za jakieś dwa tyg. będzie do wydania - super łaciaty kocurek

Drugi kociak z zakładu pracy, chyba zagrożony bo szefostwo nie lubi kotów, ponoć mały z półtorej miesiąca ale to Lena najwięcej wie więc odsyłam do niej.

Jeśli więc będą domki dla maluchów a te z basenu będą już "zaklepane" to polecam uwadze te dwa maluchy...
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM

miki

Od: Śro paź 22, 2003 11:23

Post » Nie paź 23, 2005 19:38

Ja też przepraszam za zaistniałą sytuację.

Wszystkie namiary na zainteresowanych kotkami wysłałam Ci już na pw. Jeśli chcesz to napisz mi na pw nr swojej komórki to skieruję ich odrazu do Ciebie. Wycofuję się z całej tej sprawy także to tyle z mojej strony.

Trzymam kciuki za domy te zorganizowane i ten wciąż poszukiwany.
Obrazek
Tosiula :)

Marzeń

Od: Nie cze 12, 2005 15:10

Post » Nie paź 23, 2005 19:42 Re: Do Marzeny

Natalia_Wrocław pisze:wydaje mi się, że jestem z Panem Andrzejem w dość dobrej komitywie a tu okazuje się, że on w sumie nie ma kontroli nad tym z kim rozmawia, nie pamięta wizyt, rozmów, wstępnych rezerwacji ze strony innych osób.

Tak też mi się od początku wydawało!!!

Marzeń wracaj na forum! Bambisia dzięki tobie ma dom. I to całkiem dobry myślę... :lol:
Natalia - trzymam kciuki za dalszy ciąg sprawy.
Miki dla Ciebie duży :D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Nie paź 23, 2005 21:47

Jeżeli potencjalnych domków jest więcej niż kociąt, to może mogłybyście zaproponować chętnym inne kocięta z forum. Żal stracić taki potencjał.

jola_pik

Od: Sob kwi 16, 2005 23:20

Post » Nie paź 23, 2005 21:58

A co będzie z mamusią maluszków?
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon paź 24, 2005 4:52

sterylka:
Natalia i ten gosc od dawna planuja ja ciachnac - jesli nie beda mieli dla niej przechowania pop zabiegu, oferuje moja lazienke.

nadprogramowy kociak:
Co do tego kotka co miki pisala to owszem. DOstalam cynk ze jest takie male cos, plec jeszcze nie znana bo pani nie umie rozpoznac. Czarno biala krowka, oswojona. Okolo 2 miesieczna bo mowiono mi ze urodzil sie w sierpniu. Czekam na zdjecia od tego pana, bo na teren zakladu ponoc nikogo nie chca wpuscic - w przeciwnym razie sama bym zrobila foty i obejrzala kota, zeby moc wiecej opowiedziec.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pon paź 24, 2005 11:21

Smutna wiadomość, trochę off topic, Pan Andrzej miał w nocy włamanie, bardzo jest smutny, zniszczyli tę jego budkę i nakradli towaru. Co ciekawe, wsystkie koty są i jak utrzytmuje Pan Andrzej, nie wykluczone, że koty trochę przestraszyły złodziei.

Well, wniosek taki, że rośnie nowy gatunek kotów stróżujących.

Pozdrawiam
Nat
Obrazek

Natalia_Wrocław

Od: Śro sty 26, 2005 9:14

Post » Pon paź 24, 2005 22:50

Natalia_Wrocław pisze:Smutna wiadomość, trochę off topic, Pan Andrzej miał w nocy włamanie, bardzo jest smutny, zniszczyli tę jego budkę i nakradli towaru. Co ciekawe, wsystkie koty są i jak utrzytmuje Pan Andrzej, nie wykluczone, że koty trochę przestraszyły złodziei.

Well, wniosek taki, że rośnie nowy gatunek kotów stróżujących.

Może jednak dom tymczasowy dla całej gromadki byłby najlepszym rozwiązaniem?
Dziewczyny - trzymajcie się razem i dajcie znać ilu kociakom (oprócz tych "basenowych") udało sie znaleźć domy przez to całe zdublowanie akcji :wink:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pon paź 24, 2005 23:17

Heh, wróciły stare dobre czasy, gdy się na forum po północy siedziało :)

Ok, no to najnowcze wiesci są takie, dzięki połączonym siłom w piatek od Pana Andrzeja idą wszystkie kociaki. Ludzie chcą wykorzystać długi weekend, żeby z nimi pobyc w domu i oswoić z rodzinami.

Wszystkie te rodziny dziś jeszcze raz obdzwoniłam, przygowane są już wszystkie umowy adopcyjne z ich danymi, umówieni jesteśmy na odbiór i finis.

Tylko jeden filozof - Sokrates jeszcze nie miał szczęścia do ludzkiego serducha, ale do czasu znalezienia domu zostanie u mnie. Pan Andrzej poprosił mnie, żeby zwolnić go już z obowiązku opieki nad kotami, On się zajmie po sterylce matką. Sterylka, jak wet pozwoli - poczatek listopada), ale ze teraz on ma urwanie glowy z policją i zeby zabrac kociaki juz w piatek wszystkie. Dlatego biorę Sokratesa do siebie.

Liczę wszystkich zainteresowanych i na razie nikt nadprogramowy mi nie wychodzi z tego liczenia. Jutro mam się dowiedzieć o kolejnych zgłoszeniach, na razie na tyle niepewnych, że sama niewiele wiem, zeby coś tu napisac wiecej.

Pozdrawiam półprzytomna znad tłumaczenia artykułu o gospodarce Korei Południowej. :P
Natalia
Obrazek

Natalia_Wrocław

Post » Śro paź 26, 2005 0:06

Może to będzie dom dla sokratesa? a jeśli nie dla niego, to dla jakiegoś innego kciaka :wink:
Z forum GW:

wrocław- przyjmę kotka
Autor: emclee
Data: 26.10.05, 00:11
--------------------------------------------------------------------------------
jak w temacie, przyjmiemy kotka lub kotkę, gwarantujemy dobrą opiekę :)
kontakt - 509 153 272, 505 809 476 lub na mejla gazetowego (emclee@gazeta.pl).
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Post » Śro paź 26, 2005 7:33

Echhh, ludzie to jednak ślepe komendy, bo dosławnie kila wątków niżej jest na tym forum gazetowym mój wielkimi bukwami wymalowny post WROCŁAW / ODDAM KOTKI :)

Już napisałam, dziękuję za czujność.

Pozdrawiam
Natalia
Obrazek

Natalia_Wrocław

Post » Śro paź 26, 2005 10:19

Natalia_Wrocław pisze:Echhh, ludzie to jednak ślepe komendy, bo dosławnie kila wątków niżej jest na tym forum gazetowym mój wielkimi bukwami wymalowny post WROCŁAW / ODDAM KOTKI :)

Widziałam Twoje ogłoszenie, ale każdy widzi to co chce zobaczyć :wink:

Poza tym w tym domku był najprawdopodobniej panlekopenia :arrow: http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php?t=34238 :roll:

mircea

Post » Śro paź 26, 2005 10:51

Ci państwo już się ze mną skontaktowali no i właśnie napisali o tym, że była choroba u nich, także zrezygnowali z Sokratesa. Ale zaproponowałam im, ze po dezynfekcji domu domestosem i wygotowaniu ubran, poduszek, kocy i po jakiejś tam kwarantannie, mogliby zainteresować siętym kotkiem 3-tygodniowym, o którym wyżej pisze Miki, tym co teraz jest o żabci czy rybci, przepraszam, nie pamietam.

Pozdrawiam
Natalia
Obrazek

Natalia_Wrocław

Post » Śro paź 26, 2005 11:09

Do domu po panleukopenii nie powinien trafić żaden mały, nieszczepiony kociak!!! Nawet dla młodego kota z pełnymi szczepieniami to jest ryzyko.

Po p. obowiązuje ok. półroczna kwarantanna.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Śro paź 26, 2005 11:14

Kurcze :( To przykre, ze az pol roku. Ale ci Panstwo wydaja sie bardzo sensowni i jestem pewna, ze dla dobra kociakow poczekaja te pol roku. Wierze, ze wtedy tez beda chcieli kociaka, ktory potrzebuje domu.

Nat
Obrazek

Natalia_Wrocław

[poprzednia][następna]