Vienna, dziękuję Ci bardzo.
Samefusy pisze:czy on nadal ma problem z sikaniem?
Nie wiem, to się okaże w trakcie obserwacji w domu. Na razie korzysta z kuwety (siku i kupa), choć w nocy zrobił siku na kocyk.
Stres, choroba, osłabienie - ciężko wyrokować dlaczego. Więcej się dowiemy obserwując go i znająć przyczyny jego złego stanu. Mam nadzieję, że kiedy będzie lepiej się czuł nie będzie miał problemów z siakaniem, szczerze mówiąc bardzo boję się sytuacji, w której będzie miał problem z siakniem do kuwety, bo on na kota wychodzącego się nie nadaje, biorąc pod uwagę jego stan zdrowia, a my nie możemy zatrzymać go na dłużej.
Ma w tej chwili umówioną wizytę wet, będzie miał zrobione wszystkie potrzebne badania.
Maggda, nie doczytałaś wątku.
Maggda pisze:Ponieważ fundusz Rudiego Holmesa to dar serca wielu ludzi, uważam że zanim pójdą pieniążki - muszą być aktualne zdjęcia. Żeby było jasne.
Prosimy o pomoc, bo obawiamy się, że leczenie będzie kosztowne, prosimy o wsparcie ludzi, którzy chcą i mogą mu pomóc.
Na razie otrzymaliśmy pomoc od wirtualnej opiekunki Komendanta, Lakshmi, pomoc zadeklarowała Vienna. Zrobimy mu badania, a potem wet na ich podstawie zdecyduje co potrzebne jest dalej.
Szczerze mówiąc mi się nie podoba pomysł "konieczności udowodniania" złego stanu zdrowia za pomocą zdjęć.
Zdjęcia pojawią się w wątku, kiedy znajdziemy na to chwilę.