kociaki- Warszawa Falenica- MAJĄ DOMY!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2005 18:53

niestety :( i kilka podobnych... :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt sie 26, 2005 19:06

Co jest z tymi ludźmi? Wszystkie ogłoszenia rozwieszone wieczorem rano już zginęły. Wczoraj o 22 rozwieszałam na tablicach ogłoszeń, dziś o 8 już ich nie bylo, powiesiłam nowe. Wyszłam z pracy po południu i już ich nie było. :( Poprzednie wisiały po parę dni. :? Ktoś sie uwziął?
Leysi i Dyzio za TM :(

Dyzio

Od: Czw maja 19, 2005 22:23

Post » Pt sie 26, 2005 20:22

nie wiem, możliwe :cry: co do ch**ery ciężkiej tym ludziom przeszkadza? Tego nie rozumiem... :evil:
W każdym razie- dzięki za pomoc i dobre chęci! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw wrz 22, 2005 11:09

Czy kotki nadal szukaja?
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Czw wrz 22, 2005 16:22

Kocurek nadal czeka... :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]